preloader

2019 CNR Avrasya Boat Show

13.02.2019
2019 CNR Avrasya Boat Show

Yazı Boyutu:

14. CNR Avrasya Boat Show başlıyor. 23 Şubat-3 Mart tarihleri arası CNR Expo Yeşilköy’de gezilebilecek olan bu özel fuarın yatlarını inceleyin.

Şubat ayında İstanbul’da yat fuarı rüzgarı devam ediyor. Tuzla Boat Show daha sona ermeden bu kez CNR Avrasya Boat Show kapılarını açıyor. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek fuar 23 Şubat’ta kapılarını açıyor. 3 Mart’a kadar devam edecek gösteri yine birbirinden güzel teknelerin resmi geçidine sahne olacak. İşte sizin için hazırladığımız CNR Avrasya Boat Show seçkisi.

Sanlorenzo SL86

Türkiye’de ilk kez sergilenecek olan Sanlorenzo SL86’nın boyu 26,76 metre. 41 metrekare büyüklüğündeki flyridge’iyle dikkat çekiyor. Burası öyle geniş ki jakuzi bile konulabiliyor. Alt bölümde tüm ene oturan bir ana kamara, çift kişilik VIP kamara ve iki misafir kamarası yer alıyor. Seyir hızı 27, en yüksek hızı ise 32knot. İki sağlam cam panel arasına yerleştirilen merdiven salonu daha aydınlık hale getiriyor.

Prestige 590

Türkiye’de ilk kez sergilenecek bir başka tekne ise Prestige 590. Radar kulesi sayesinde daha güçlü bir görünüme sahip model 30 knot hıza ulaşabiliyor. Misafirlerin yaşam alanından bağımsız konumlandırılan mürettebat kamarası istenirse garaj olarak düzenlenebiliyor. İki kamaranın daha bulunduğu Prestige 590’da VIP kamaradaki çift kişilik yatak, iki ayrı yatağa dönüştürülebiliyor.

Hanse 508

15,55 metre boyundaki Hanse 508, 18 farklı yerleşim seçeneğine sahip. Sekiz ya da dokuz yatağa sahip olarak sunulan modelde konforlu ana kamaralarının yanı sıra dört adet duş ve tavalet bulunuyor. İstenirse bir mürettebat kamarası eklenebiliyor. Kendinden tramolalı floğu ve çift dümeniyle amatörlerin dahi rahatlıkla kullanılabilmesine olanak tanıyor.

Nx280 Exclusive

2019 CNR Avrasya Boat ShowBir Brezilya markası NX yatları. Nx280 Exclusive modeli ise Türkiye’de ilk kez CNR Avrasya Boat Show’da sergilenecek. Geniş yüzme platformu ve eğlenceye yönelik yüzme platform basamağı ile dikkat çekiyor. 8,60 metre boyundaki model 40 mil hıza ulaşabiliyor. Barbekü ve roll barıyla keyfi de eksik etmiyor.

{771789}

Targa 32

2019 CNR Avrasya Boat ShowBaş ve kıç bölümde olmak üzere iki kamarası bulunuyor. Boyu 10,78 metre. Yan yürüme yolları sağlam tutamaklarıyla baş ve kıç arasındaki geçişler son derece güvenli. Salonda dümenci kolduğu ve yanındaki iki kişilik koltuk da çevrildiğinde altı kişi rahatlıkla yemek yiyebiliyor. 44 knot hıza kadar ulaşabildiği belirtiliyor.

Galia 770 Sundeck

Küçük ama kısa rotalı seyirler için çok pratik bir tekne Galia 770 Sundeck. Galeon Tersanesi’nin son modellerinden biri olan 7,64 metrelik boyundaki Galia 770 Sundeck’in içinde çift kişilik yatağın bulunduğu bir kamara, banyo ve tuvalet yer alıyor. Ön güvertedeki geniş güneşlenme minderleri tam bir keyif merkezi.

Momenta 36 HT

2019 CNR Avrasya Boat ShowTürk üretimi bir tekne olan Momenta 36HT, 11 metre boyuna karşın sağladığı geniş iç hacmi ve ideal tasarımıyla kendinden daha büyük modellerin sağladığı rahatlık ve konforu sunduğu belirtiliyor. CNR Avrasya Boat Show’a iç tasarımında yapılan değişikliklerle sunulan model 30 knot hıza ulaşabiliyor. Çift kişilik yatakların bulunduğu iki geniş kamarası dinlenmek isteyenler için bir hayli konforlu.

Jeanneau Leader 36

2019 CNR Avrasya Boat Show

Leader 40’ın izlerini taşıyan Leader 36’nın V şeklindeki gövdesi sportif havasını güçlendiriyor. Başaltı ve vasatta bulunan geniş çift kişilik ve bir de tek kişilik kamarasıyla beş kişiyi ağırlayabiliyor. Ön güverte ve kıçta bulunan geniş minderleri güneşin keyfini çıkarmak isteyenleri çağırıyor.

{771797}

Numarine 45XP

Numarine’in XP serisinin en yeni modeli 45XP, 45 metre boyunda. Teknenin en dikkat çekici özelliği ön güvertede yer alan kendine özgü tasarıma sahip havuzu. Uzun süre kendi kendine yetebilecek ekipmanla donatılan 10 knot hızla 4.000 deniz mili mesafe kat edebildiği belirtiliyor. En yüksek hızı ise 16 knot. Fuarda tanıtılacak en büyük yerli üretim yat olan 45XP, ilk kez dünya karşısına çıkacak.

Şule Kaya
Şule Kaya Tüm Yazıları