preloader

Çocuklar İçin Tarifler Bulabileceğiniz YouTube Yemek Kanalları

22.04.2020
Çocuklar İçin Tarifler Bulabileceğiniz YouTube Yemek Kanalları

Yazı Boyutu:

Refika’nın Mutfağı, Dilara Koçak, İdil Yazar ve Ayşe Tolga gibi en iyi YouTube yemek kanallarını ve paylaştıkları eğlenceli ve pratik çocuk yemek tariflerini keşfedin.

Mutfakta çocuklarınızla birlikte keyifli zaman geçirmeye ne dersiniz? Çocuklarınızla yapabileceğiniz aktivitelere ek olarak, mutfakta sağlıklı ve besleyici yemekler yaparak çocuklarınızın günlerini eğlenceli bir hale getirebilir ve becerileri ve özgüvenlerini geliştirmelerine destek olabilirsiniz. Çocukların sağlıklı beslenmesi ve keyifli zaman geçirmesi için, çocuk yemek tariflerine yer veren YouTube yemek kanallarını sizler için bir araya getirdik.

Gastronomi ile ilgili bulabileceğiniz güncel YouTube kanalları için haberimize tıklayın!

Ayşe TolgaSağlıklı ve Eğlenceli Kahvaltı Tabağı

Klinik aromatherapist, titreşimsel şifa terapisti ve yazar olan Ayşe Tolga, YouTube kanalı üzerinden paylaştığı birçok farklı konuyu izleyicileriyle buluşturuyor. Çocuklar için sağlıklı ve temiz beslenme üzerine paylaştığı içerikler arasından Sağlıklı ve Eğlenceli Kahvaltı Tabağı tarifine göz atabilir ve çocuklarınıza neşeli bir kahvaltı tabağı hazırlayabilirsiniz.

Refika’nın Mutfağı – Süt Burger

YouTube’un en ünlü şeflerinden biri olan Refika Birgül, tariflerini Refika’nın Mutfağı üzerinden paylaşıyor. Lezzetli içerikler üreten Refika’nın Mutfağı, mutfakta zaman geçirmekten keyif alan ve yeni tarifler öğrenmek isteyenler için oldukça öğretici ve keyifli bir kanal. Yüzlerce tarife ulaşabileceğiniz YouTube kanalında, çocuklara özel hazırladığı Süt Burger tarifini yapabilir ve çocuklarınızla mutfakta keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

İdil Yazar – Sağlıklı Çocuk Menüsü

2013 senesinde Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık eğitimi alan İdil Yazar, mutfağa olan tutkusunu ve aşçılık tecrübelerini 600’den fazla tarif içeren YouTube kanalından paylaşıyor. Çocuklarınız için sağlıklı ve doyurucu bir yemek tarif arıyorsanız İdil Yazar’ın YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

{772897}

Jamie Oliver – Pizza

Dünyaca ünlü İngiliz şef, restoran sahibi, televizyon programcısı ve yazar James Oliver, YouTube kanalında birbirinden lezzetli tariflere ve mutfakta kullanabileceğiniz ipuçlarına yer veriyor. YouTube kanalında yaklaşık 5 milyon takipçiye ve yüzlerce yemek tarifine sahip olan James Oliver’ın, çocukları ile birlikte hazırladığı sağlıklı tariflere göz atabilirsiniz.

Dilara Koçak – Çilekli Dondurma

Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Dilara Koçak, sağlık fışkıran YouTube kanalında birbirinden lezzetli, pratik ve sağlıklı tariflere yer veriyor. Çocuklarınız ve kendiniz için sağlıklı bir atıştırmalık tarifi arıyorsanız, Dilara Koçak’ın Çilekli Dondurma tarifini bir deneyin deriz.

Tasty – Birbirinden Eğlenceli 4 Tarif

Dünyanın en büyük yemek platformu olarak bilinen Tasty, birbirinden lezzetli ve pratik yemek tariflerini YouTube kanalı üzerinden paylaşıyor. Çocuklarınız ile eğlenceli bir yemek hazırlamak istiyorsanız, Tasty’nin yaratıcı ve eğlenceli tariflerine bir göz atın.

{772909}

Revna Çakır Sarıgül – Sağlıklı Cici Bebe

Kendini sağlıklı beslenme ve spora adamış olan Revna Çakır, sağlıklı yaşamı bir yaşam tarzı haline getirmeye odaklanıyor. Pek çok lezzetli tatların sağlıklı tariflerini de YouTube kanalından paylaşan Revna Çakır, bu sefer hem çocukların hem de yetişkinlerin vazgeçilmezi olan Cici Bebe Bisküvisinin sağlıklı tarifini paylaşıyor.

Elif Denizci – Çilekli Pasta

Elif Denizci ve kızı Maya, Nuh’un Ankara Mutfak Akademisi YouTube kanalında, lezzetli ve sağlıklı çocuk yemek tarifleri paylaşıyor. Çilekli Pasta, Brokoli ve Yoğurtlu Makarna ve Köfteli Makarna gibi çocuklarınız için hem sağlıklı hem besleyici olan tarifleri hazırlarken çocuklarınızla mutfakta eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

İrem Güzey – Yumurtalı Cupcake

İrem Güzey, YouTube kanalında hem lezzetli yemek tariflerine hem de güzellikten sağlığa birçok farklı konuda fikirlerini ve tavsiyelerini paylaşıyor. Bir anne olarak, çocuklar için hazırladığı sağlıklı ve pratik yemek tarifleri, sizi ve çocuklarınızı ekran başında bekliyor.

Elif Özşahin
Elif Özşahin Tüm Yazıları