preloader

Parlak Saçlara Kavuşmak İçin Kullanabileceğiniz Bakım Yağları

Parlak Saçlara Kavuşmak İçin Kullanabileceğiniz Bakım Yağları

Yazı Boyutu:

Saçınıza sağlıklı, parlak ve pürüzsüz bir görünüm veren en iyi saç yağlarını inceleyip bakım rutininize ekleyin

Saçınız her gün güneş, rüzgâr ve hava kirliliği gibi dış etkenlere ve fön, maşa gibi saç şekillendiricilerin ısısına maruz kaldığı aldığı için zaman içerisinde yıpranıyor, kırılıyor, nemini kaybederek mat ve cansız bir görünüme sahip oluyor. Bu noktada devreye saç bakım yağları giriyor. Zengin içerikleriyle saçınıza ihtiyacı olan bakımı sunan bu yağlar ile sağlıklı, güçlü ve parlak saçlara kavuşabilirsiniz. Saç bakım rutininize ekleyebileceğiz en iyi saç bakım yağlarını sizin için listeledik.

Yoğun Nem Veren Saç Yağları

Herbal Essences, Aloe ve Argan Saç Bakım Yağı

Saçın kabarmasını önlerken saç derisini rahatlatan ve nemlendiren saf yağ karışımı sayesinde yumuşacık ve onarılmış saçlara kavuşacaksınız. Saçınızı nemlendirmek için yıkama öncesinde saç derisine nazikçe masaj yapın, 5-15 dakika bekleyin ve ardından yıkayın.

Homemade Aromaterapi, Saç Bakım Yağı

Soğuk sıkım argan yağı, soğuk sıkım jojoba yağı, ylang ylang ve biberiye uçucu yağından oluşan ürün, güçlü bir E vitamini desteği veriyor. Avuç içerisine alacağınız bir miktar bakım yağını, boy ve dip olmak üzere tüm saçınıza masaj yaparak uygulayın. Bone takıp 10 – 15 dk kadar bekledikten sonra saçınızı durulayın.

Kiehl’s, Magic Elixir Hair Restructuring Concentrate

Tüm saç ve saç derileri için uygun olan Kiehl’s’in saç bakım konsantresi, banyo sırasında kullanılan bir bakım ürünü. Saçın nem dengesini koruyan ve saçların yumuşak ve parlak olmasını sağlayan konsantrenin içeriğinde avokado yağı, biberiye yağı ve aloe vera bulunuyor. Şampuanlama öncesinde parmak uçlarınıza bir miktar alın dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. 5-10 dakika sonra yıkayabilirsiniz.

Işıltı Veren Saç Yağları

Parlak Saçlara Kavuşmak İçin Kullanabileceğiniz Bakım Yağları

Nuxe, Huile Prodigieuse

Huile Prodigieuse mucizesi, içeriğindeki 6 değerli bitkisel yağ (Hodan, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia, Argan, Kamelya ve Tsubaki yağı) sayesinde tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor, onarıyor ve yumuşatıyor. Size de tek bir ürünle kendinizi muhteşem hissetmek düşüyor. Ürünün üst notalarında portakal çiçeği ve bergamot, orta notalarında gül, gardenya ve manolya çiçekleri, alt notalarında ise vanilya ve hindistan cevizi bulunuyor.

Kérastase, L’Huile Originale

Kérastase’ın L’Huile Originale saç bakım yağı, saçları derinlemesine beslerken matlaşmış saçlara doğal bir parlaklık kazandırıyor. Ayrıca saçı ısıya ve neme karşı koruyor. Mükemmel kokusuyla da kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlıyor.

Gisou Honey Infused Hair Oil, Saç Bakım Yağı

Sürdürülebilir kaynaklarından Mirsalehi Balı ile zenginleştirilen ürün, saçın doğal nem dengesini geri kazandırıyor, ipeksi parlaklıkta daha sağlıklı, daha yumuşak, daha güçlü saçlar sağlıyor. Bu çok amaçlı saç yağını, saç maskesine ek olarak ön şekillendirme ve bitirme ürünü olarak kullanılabilirsiniz.

Daha parlak saçlara kavuşmanın adımlarını öğrenmek için tıklayın.

İşlem Görmüş Saçlar İçin Bakım Yağları

Oleobox, Saç Bakım Yağı

İçerdiği ısırgan otu yağı saç dökülmesinin önüne geçiyor ve saçınızın uzamasını destekliyor. Argan yağı ise, saçı derinlemesine nemlendiriyor. Özellikle, kimyasal işlemden hasar görmüş, güneş ve deniz nedeniyle kurumuş ve kırılmış saçlar için birebir. Tamamıyla doğal içerikler sunan marka, üretim ve tasarım süreçlerinde çevre dostu prensipler benimsiyor.

Ashley Joy, Bitkisel Saç Bakım Yağı

24 bitkisel yağ ile zenginleştirilmiş Ashley Joy Saç Bakım Yağı, saçlarınızın sağlığını geri kazanmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki A ve E vitaminlerinin antioksidan özelliği, saçınızı güneş ışığının zararlı etkilerinden korurken, Baobab yağı saçınızı yoğun nemlendiriyor. Özellikle boyalı ve yıpranmış saçlarınız için uygundur.

La Mer, The Renewal Oil

İçeriğinde; okaliptüs, ayçiçeği, susam ve badem yağı bulunan La Mer The Renewal Oil çok amaçlı kullanılan yağlardan. La Mer’in imzalarından olan bu mucizevi iksir, cildinize anti-aging etkisi sunarken kuruyan saçlarınızı onarıyor. Saç uçlarınıza birkaç damla uygulamanız yeterli.

Elektriklenmeye Karşı Saç Yağları

Parlak Saçlara Kavuşmak İçin Kullanabileceğiniz Bakım Yağları

Wella, Sp Luxe Oil

İçeriğindeki argan, jojoba ve badem özüyle saçı saçı yeniden yapılandıran Wella Sp Luxe Oil, güçlü bileşeni sayesinde saçınızı anında onarıp canlılık veriyor. Saçınızdaki elektriklenme ve kabarmaları da kontrol altına alıyor.

Yves Rocher, Canlandırıcı Hindistan Cevizi Bakım Yağı

İçeriğindeki hindistan cevizi yağı sayesinde, çok kuru, dalgalı ve kıvırcık saçları ağırlaştırmadan derinlemesine besleyip onarıyor. İpeksi ve kırılmaya karşı korunan, kabarma ve elektriklenmesi kontrol altına alınan saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Saçlarınızın elektriklenmemesi için uygulamanız gereken adımları bu rehberde bulabilirsiniz.

Vitamin yönünden zengin olan yağlar, UV ışınlarına karşı direniyor ve %30’a kadar saçınızı koruyor. Dolayısıyla saç yağlarını düzenli olarak kullanmalısınız.

Dökülmeye Karşı Saç Yağları

Alfheim, Saç Bakım Yağı

Zengin formülü sayesinde saça kökten uca yoğun bakım yapan ürün, saç dökülmesi, kırılmasını büyük ölçüde önlüyor. Yıpranmış saçlar ve zayıf saç kökleri toparlayıp saça sağlıklı görünüm için ihtiyacı olan enerjiyi veriyor. Temiz saça köklerden itibaren masaj yoluyla uygulayın. Etkili sonuç için başka bir uygulama yapana kadar 1 saat bekleyin.

Saç dökülmesinin önüne geçmek için uygulamanız gereken adımları öğrenin.

Cemre Bosnalı Zeydanlı
Cemre Bosnalı Zeydanlı Tüm Yazıları