preloader

Ulthera: Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemi

08.04.2019
Ulthera: Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemi

Yazı Boyutu:

Cildi gençleştirmenin yeni yönetmi Ulthera’yı, Dr. Pınar Yozgatlı Karagülle’den dinledik

Özellikle 35 yaşında sonra bozulmaya başlayan yüz ovalini, ameliyatsız bir şekilde toparlamanın ve cildi gençleştirmenin yeni yönetmi Ulthera’yı, Dr. Pınar Yozgatlı Karagülle’den dinledik; “Kolajen üretiminin durması ile birlikte 30 yaşından sonra yüz bölgemizde doku kayıpları başlar. Bu kuru ciltlerde kırışıklıklara, karma ve yağlı ciltler de ise sarkmalara, yüz ovalinin bozulmasına neden olur. 35-50 yaş aralığı henüz ameliyata ihtiyaç duymayan hastalarım, bu problemlerle bana geldiğinde; ultrason dalgaları ile çalışan ve sonuçları yaklaşık 2 ay içinde net olarak ortaya çıkan “ultherapy” uygulamasını öneriyorum. Ulthera ya da Ultherapy olarak bilinen bu ameliyatsız yüz gençleştirme uygulaması, dolgun yüzlerde yüz ovalini oluşturmada, rahatsız eden gıdıların yok edilmesinde ve kilo verirken yüzde meydana gelebilecek sarkmalarda da etkin sonuç sağlıyor.”

Ulthera: Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemi

{771890}

Ulthera: Odaklanmış ultrason dalgaları ile ameliyatsız iyileştirme ve mezoterapi

Ulthera ya da ultherapy odaklanmış ses dalgaları kullanarak cildin 3 mm ve diğer ameliyatsız uygulamaların aksine 4-4,5mm’ lik derin dokulara da ulaşabilen ve burada kolajen üretiminin tetiklenmesine, arttırılmasına dayanan bir cilt gençleştirme yöntemi. Boyun bölgesinde sıkça hastalarımıza önerdiğim ve kalıcılığı yaklaşık 2 yıl kadar devam eden bir uygulama. Ameliyat olmaktan korkan hastalar için iyi bir alternatif.

Ulthera: Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemi

Uygulama süresi 40 ila 60 dakika sürüyor

Ulthera, görüntüleme ultrasonuyla birlikte kullanılan, ciltte hasar yapmadan 5 mm aşağıda odaklanarak, bağ dokusuna etki edebilen odaklı bir ultrason cihazı. Cilt altını görerek yolladığı atışlarla, odaklanmış ultrason gücüyle, deri altındaki bağ dokusu tabakasını yenileyen ve geren, ısı hasarı ve tahribatı yaratıyor. Böylece uygulama sonrasında kolajen üretimi tetikleniyor. Uygulama süresi 40 ila 60 dakika sürebiliyor. Uygulamanın sonuçları da, doku iyileşmesi devam ettiği sürece artarak görünür bir hal alıyor. Yaklaşık 1,5-2 ayda boyun bölgesindeki iyileşme tamamlanmış oluyor. Uygulama, eğer doğru bakımlarla desteklenirse, kalıcılığı yaklaşık 2 yıla kadar sürebiliyor.

Ulthera: Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemi

{771321}

Esra Er Kursan
Esra Er Kursan Tüm Yazıları