preloader

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

01.02.2022
2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Yazı Boyutu:

Yepyeni filmlerle maraton yapmaya hazır olun. Netflix’e 2022’de birbirinden iddialı filmler geliyor.

Her hafta kendi orijinal yapımı olan yeni bir filmi yayınlayan Netflix, heyecanı daha da katlayacak! Ünlü ve başarılı oyuncuların başrolünde olduğu, konularıyla dikkat çeken filmler için ‘bana hatırlat’ butonuna tıklamaya hazır olun.

Cici

Berkun Oya imzalı yeni filmi “Cici” Netflix’in yeni filmlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, İncinur Daşdemir, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan ve Yılmaz Erdoğan gibi güçlü isimleri buluşturan film, acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir ailenin yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşmasını konu alıyor.

The Gray Man

Ryan Gosling ve Chris Evans’ın başrollerinde yer aldığı “The Gray Man”, 22 Temmuz’da tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

“The Gray Man”, eski CIA ajanı Court Gentry’nin (Ryan Gosling), namıdiğer Sierra Six’in hikâyesini anlatıyor. Denetçisi Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) tarafından federal hapishaneden çıkarılıp teşkilata getirilen Gentry, bir zamanlar CIA tarafından desteklenen son derece yetenekli bir ölüm makinesiydi. Fakat artık roller tersine döndü ve Six, onu ortadan kaldırmak için her şeyi yapmaya hazır olan CIA’deki eski ortağı Lloyd Hansen (Chris Evans) tarafından dünya çapında bir insan avının hedefi hâline getirildi. Neyse ki, ajan Dani Miranda (Ana de Armas) arkasını kolluyor ve Six’in buna gerçekten ihtiyacı var.

Netflix/AGBO ortak yapımı olan bu gerilimde “The Gray Man”i Ryan Gosling, onun psikopat düşmanını ise Chris Evans canlandırıyor. Yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo’nun üstlendiği filmde Ana de Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Dhanush, Wagner Moura ve Alfre Woodard da rol alıyor. Mark Greaney’nin aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosu Joe Russo, Christopher Markus ve Stephen McFeely’nin imzasını taşıyor. Filmin yapımcılığını Joe Roth, Jeffery Kirschenbaum, Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca ve Chris Castaldi üstleniyor. Baş yapımcılar ise Patrick Newall, Christopher Markus, Stephen McFeely, Jake Aust, Angela Russo-Otstot, Geoff Haley, Zack Roth ve Palak Patel.

Aşkın Kıymeti

Başrollerinde Boran Kuzum ve Pınar Deniz’in yer aldığı Aşkın Kıyameti filmi Netflix’in yeni Türk yapımlarından biri. 20 Haziran tarihinde yayınlanmaya başlayan filmde reklam ajansı batan, borç içindeki Fırat, katıldığı yoga etkinliğinde şarkıcı kıza âşık olur. Birlikte çıktıkları kendini bulma yolculuğunda bilinmezlikler onları bekler.

Yolun Açık Olsun

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın başrolleri paylaştığı yeni Netflix yapımı “Yolun Açık Olsun” filminden fragman yayınlandı. Hakan Evrensel’in aynı adlı kitabından uyarlanan filmde Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ile Dalyan’a doğru olan yolculuğunu anlatıyor. Salih, Kerim’i büyük aşkı Elif’e kavuşturmayı amaçladığı bu yolculuk Salih’in geçmişle hesaplaşmasına yol açar.

RRR

Bağımsızlık öncesi Hindistan’da geçen epik bir öyküyü elen alan RRR filminde tehlikeli bir görevi olan cesur bir savaşçı, İngiliz kuvvetlerine hizmet eden sıkı bir polisle karşı karşıya geliyor. Yönetmen koltuğunda S.S. Rajamouli’nin yer aldığı filmin başrollerinde ise N.T. Rama Rao Jr. ve Ram Charan bulunuyor. Hindistan’da izlenme rekorları kıran bu filmi mutlaka listenize eklemenizi öneririz.

Sen Yaşamaya Bak

Başrollerinde ekranların sevilen yüzlerinden Aslı Enver ve son dönemin popüler oyuncularından Kaan Urgancıoğlu’nun bulunduğu “Sen Yaşamaya Bak”, oğlu Can’ı tek başına büyütmek zorunda kalan bir anne olan Melisa’nın hikâyesine odaklanıyor. Hasta olduğunu ve yaşayacak sayılı günü kaldığını öğrenen Melisa, hayatının son günlerini yaşarken bir yandan ayaklarını yerden kesecek bir aşk yaşayıp bir yandan da oğlu Can’ı emanet edebileceği birini bulmaya çalışacaktır.

Savaşın Gölgeleri (IMDb: 7.4)

Birçok Kopenhag sakininin kaderi, 2. Dünya Savaşı’nda bir bombalama görevinin yanlışlıkla çocuklarla dolu bir okulu hedef almasıyla kesişir. Gerçek olaylardan uyarlanan Kopenhag yapımı filmde savaşın yarattığı derin izler biz kez daha sarsıcı şekilde gözler önüne seriliyor.

İyi Adamın On Günü

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Hayatınız boyunca kimseye zarar vermediyseniz, gerçekten iyi bir insan olduğunuzu söyleyebilir misiniz? Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı İyi Adamın 10 Günü, bu soruya cevap ararken, Sadık karakteri üzerinden iyi bir insan olmanın anlamını sorguluyor. Üçlemenin ikinci filmi olan Kötü Adamın 10 Günü’nün ise yine 2023 yılı içinde yayınlanması planlanıyor.

Boğa

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Onur Saylak ve Hakan Günday’dan yeni bir gerilim filmi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı Boğa Boğa, İstanbullu bir çiftin huzur dolu yeni bir hayata başlamak üzere Ege’de bir köye yerleşmesini anlatıyor. Huzurlu bir hayata başlamayı hedefleyen bu ikilinin, köyde pek çok düşmana sahip olduğunu anlaması uzun sürmeyecektir.

Aaahh Belinda

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Atıf Yılmaz’ın ünlü hikâyesi, Netflix’te ekranlara geri dönüyor… Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmde Dilara karakterini Neslihan Atagül canlandırıyor. Filmde Atagül’e, yetenekli oyuncu Necip Memili ve Serkan Çayoğlu eşlik ediyor. Aynı isimli filmin modern uyarlaması olan Aaahh Belinda, yakın zamanda çıkacak bir şampuan olan “Belinda” için bir televizyon reklamında yer alan genç oyuncu Dilara’yı odak noktasına alıyor. Provalardan birinde Dilara’nın hayatı bir anda değişir ve senaryonun tüm unsurlarının gerçeğe dönüştüğünü fark eder. Artık o Handan’dır ve çaresizce aksini kanıtlamaya çalışır.

Last Call For Istanbul

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Heyecanla beklenen ikili Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden bir araya getiren Last Call For Istanbul’un yapımını OGM Pictures üstlenirken, filmin yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık oturuyor. New York, aşk ve ikinci şanslara dair bir hikâye… New York havalimanında bavulu bir başkası ile karışan Serin’in yolu Mehmet ile kesişir. Kayıp valizin peşine düşen iki yabancı New York’ta aşk, evlilik ve sadakat üzerine bir keşfe çıkarlar.

Adam by Eve: A Live Animation

Anime severleri heyecanlandıran Japon yapımı Adam by Eve: A Live In Animation, 15 Mart’ta Netflix ekranlarında yayınlanacak. Bu benzersiz yapımda yenilikçi sanatçı Eve, animeyi, canlı aksiyonu ve müziği rüya gibi bir deneyim ve tanıdık bir hikayeyle bir araya getiriyor.

Gösterim tarihi: 15 Mart 2022

Marilyn’in Gözleri

İtalyan yapımı Marilyn’in Gözleri’nde psikiyatri hastanesindeki yaratıcı bir çifti yemek bir araya getirir. Hayali bir restoranı gerçeğe dönüştürürken tedavinin tarifini de bulmaları gerekir. Başrollerinde Stefano Accorsi ve Riam Leone’nın yer aldığı film listelerimizde yerini alıyor.

Gösterim tarihi: 15 Mart 2022

Biz Veda Etmeyiz

Peru yapımı Biz Veda Etmeyiz filmi romantik sahneleri ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Maxi Iglesias ve Stephanie Cayo’nun başrollerinde yer aldığı filmde birbirine zıt yaşamları olan işkolik bir mimar ile tutkulu bir sanatçının nefes kesici Peru’da şans eseri tanışmaları, her ikisinin de hayata bakış açısının değişmesi anlatılıyor.

Gösterim tarihi: 18 Mart 2022

Kara Yengeç

Kara Yengeç (Black Crab) filmi, kıyamet sonrası kızını kurtarıp savaşı bitirmek isteyen bir askerin hikayesini konu alıyor. Post-apokaliptik bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatan filmde kıyamet sonrası hiç bitmeyen bir kış yaşanmaktadır. Gizli bir görevdeki altı askere, içeriğinde ne olduğunu bilmedikleri bir paketi bir takım ada boyunca taşıma görevi verilir.

Gösterim tarihi: 18 Mart 2022

Düşeş

Windfall (Düşeş), yazlık evlerine gittiklerinde soyulduklarını öğrenen genç bir çiftin hikayesini konu ediyor. Psikolojik gerilim filminde genç bir adam, bir milyarderin boş olan yazlık evine girer. Ancak mülk sahipleri bir kaçamak için eve gelmeye karar verdiklerinde işler karışır. Filmin yönetmenliğini Charlie McDowell’ın yaptığı filmde başrollerinde ise Jason Segel, Lily Collins ve Jesse Plemons yer alıyor.

Gösterim tarihi: 18 Mart 2022

En Soğuk Düşman (IMDb: 7.8)

1909’daki kutup keşif gezisinin gerçek öyküsünden uyarlanan En Soğuk Düşman filmi, Grönland’ın uçsuz bucaksız topraklarında kayıp bir haritayı arayan iki kâşifin hayatta kalma savaşını konu alıyor.

The Adam Project (IMDb: 6.9)

Shawn Levy’nin yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Ryna Reynolds, Mark Ruffalo ve Jennifer Garner gibi ekranların sevilen yüzlerinin yer aldığı The Adam Project, zamanda yolculuk eden bir pilotu merkeze alıyor. Kendi genç hâli ve o zamanlar hâlâ hayatta olan babasıyla iş birliği yaparak geçmişiyle hesaplaşan pilot, geleceği kurtarmaya çalışır.

A Madea Homecoming (IMDb: 5.9)

Tyler Perry’nin Madea filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. A Madea Homecoming’de torununun üniversiteden mezun olmasını kutlamak için büyük bir aile organizasyonu yapan Madea’nın ortaya çıkan sürprizlerle mücadelesi anlatılıyor. Kutlamayı gölgede bırakacak hiçbir gelişmeye tahammülü olmayan Madea, bu özel günü engelleyecek şeyler için her şeyi yapmaya hazırdır. Madea’nın sürprizlerle dolu hikayesine ortak olmak mı? Tab P11’in dört hoparlörlü ses sisteminden çıkan ve etrafınızı saran etkileyici sesin yaşattığı o gerçekçi deneyim ile siz de bu hikayenin bir parçası olacaksınız!

The Weekend Away (IMDb: 5.6)

Kısa tatil için Hırvatistan’a gelen Beth, bir gece eğlencesinin ardından birlikte tatile geldiği arkadaşının ölümüyle sarsılır. Bir taraftan gece neler olduğunu hatırlamaya çalışırken bir diğer yandan cinayetten şüpheli duruma düşer. Tüm bunların yanında bir de geçmişten gelen sırrıyla yüzleşmek zorundadır.

The Tinder Swindler (IMDb: 7.3)

2019 yapımı “Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı” belgeselinin yapımcılarının imzasını taşıyan bu belgesel, modern dünyada aşkın nasıl tehlikeli bir oyuna dönüşebileceğine odaklanıyor. Baştan çıkardığı genç kadınları dolandırarak milyonlarca dolarlık bir servet edinen “Tinder Avcısı” ile tanışın. Rüya gibi bir ilişki yaşadıklarını düşünürken kendilerini bir anda korkunç bir kâbusun ortasında bulan ve ödeşme zamanının geldiğini düşünen üç kadının anlatımlarıyla, bu uluslararası kanun kaçağının öyküsünü keşfedin.

The Green Knight (IMDb: 6.6)

Başrolünde Dev Patel’in yer aldığı film, Yeşil Şövalye ile yüzleşmek için zorlu bir savaşa girişen Karl Arthur’un yeğeni Sir Gawain’in hikayesini konu ediniyor. Krallığa olan bağını kanıtlamak için kendisine meydan okuyan düşmanı Yeşil Şövalye’ye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Sir Gawain, destansı bir yolculuğa çıkar. Kral Arthur’un dik başlı yeğeni, Noel’de gizemli bir devin meydan okumasına karşılık verirken galibiyetin tehlikeli sonuçlarını da kabul etmek zorunda kalır. Destansı bir şiirden uyarlanan bu fantastik macerada BAFTA ödüllü Dev Patel ve Oscar ödüllü Alicia Vikander rol alıyor.

Uncharted (IMDb: 6.9)

Playstation’ın aynı isimli oyunundan yola çıkılarak senaryolaştırılan Uncharted’ın başrolünde Tom Holland yer alıyor. Kendinden önceki nesiller gibi hazine avcılığı yapan Nathan Drake’in hikayesinin anlatıldığı filmde Mark Wahlberg, Tati Gabrielle ve Antonio Banderas’ı da göreceğiz. Büyük hazineler keşfetmek uğruna her türlü maceraya atılan Nathan Drake’in hikayelerini bu yoldaki en samimi arkadaşı Sully ile nasıl tanıştığını izlemek çok güzel olacak.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Serinin tüm filmlerindeki farklı farklı Spider-Man’leri bir araya getiren animasyon filmi ikincisiyle geliyor. Kurgusu ve konusuyla kendine özgü bir evren yaratan Spider-man filmlerinin her birinde alıntı yapan bu animasyon film en az diğerleri kadar heyecanlı ve aksiyon dolu. Yeni filmde ilkinden farklı olarak başka karakterler olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama yok. Ama ilk filmi ‘en iyi animasyon’ dalında Oscar alan Spider-Verse’ün ikincisinden de beklenti büyük.

Gösterim tarihi: 7 Ekim 2022

Morbius

Jared Leto’nun başrol olduğu Morbius şimdiye kadar ekrana gelen Marvel karakterleri arasında en ilginci olabilir. Başarılı bir doktor olan ve çok nadir görülen bir kan hastalığı olan Mobius, kendini ve bu hastalıkları savaşanları kurtarmak adına laboratuvarda deneylere başlar. İlk başlarda her şey mucizevi şekilde iyi görünse de işler kontrolünden çıkar ve kendini bir anda başka bir tarafta bulur.

Blonde

Marilyn Monroe’nun hayatını konu alan filmlerden bir tanesi de 2022’de Netflix’e gelecek. Bu rol için dokuz ay boyunca aksan dersleri alan Ana de Armas’ın başrolünde olduğu Blonde filmi Marily Monroe’nun gerçek hayatını değil Joyce Carol Oates’un ünlü isimden yola çıkarak kurguladığı eserinden konusunu alıyor. Yani şimdiye kadar Monroe ile ilgili bilinenler değil de iddia edilen ama gerçekliği kanıtlanmayan söylemler çerçevesinde senaryo gelişiyor. Ana de Armas’ın ünlü aktrisi canlandırdığı filmde ona Oscar ödüllü Adrien Brody de eşlik edecek.

Pinocchio

Yayın tarihi ertelenen yapımlardan biri de Guillermo del Toro’nun (yönetmenin hayatı boyunca hayalini kurduğunu söylediği) Pinocchio’su. Carlo Collodi’nin hikayesindeki orijinalliğe sadık kalsa da çocuk masalını çok daha farklı bir şekilde ekranlara getirecek olan ünlü yönetmen şimdiye kadar bildiğimiz tüm Pinokyo hikayelerini unutturacak gibi görünüyor. Stop-motion tekniği ile hazırlanan ve müzikal tadında olan filmin 2022’nin son aylarında Netflix’e gelmesi bekleniyor.

Rustin

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Amerikan yakın tarihine iz bırakmış 1963 Mart yürüyüşleri ve onları organize eden Bayard Rustin’in stratejileri George C. Wolfe yönetmenliğinde Netflix’e geliyor. Hayatı boyunca eşit insan hakları için çalışan, şiddete başvurmadan daha iyi bir dünya için stratejiler geliştiren; tüm bunların yanında eşcinsel olduğunu dile getirdiği için dışlanan Rustin’in hikayesini konu alıyor. Martin Luther King’in ‘I have a dream’ konuşmasını da organize eden Bayard Rustin’in zorlu yaşamını ve dünyayı daha iyi bir yer yapma yolculuğu Netflix’in ses getiren yapımlarından biri olacak.

Spaceman

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Adam Sandler, Spaceman ile son yıllarda alıştığımız komedi filmlerinden farklı türlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Oyuncu bu kez Carey Mulligan ile kamera karşısına geçiyor ve Çekya’da büyükanne ve büyükbabasıyla yaşayan Jacub’un astronot olma hikayesini ve ilk uzay görevinde karşılaştığı uzay örümceği ile yolculuğunun değişmesini anlatıyor. Jaroslav Kalfar’ın Spaceman of Bohemia adlı kitabından uyarlanan filmin bilim kurgunun yanında farklı tatlar taşıyacağı kesin.

Escape From Spiderhead

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Yakın gelecekte geçen Escape From Spiderhead, Chris Hemsworth’ün başrolüyle Netflix’e geliyor. Yeni ilaçlar için denek olmayı kabul eden mahkumlar bu sayede cezalarının kısalmasını sağlayabiliyorlar. Ama aşık olmayı sağlayan yeni bir ilacı deneyen mahkum yaşadığı duyguların gerçek mi yoksa ilacın tesiriyle mi olduğunu anlamaya çalışır. George Saunders’ın The New York Times’da yayınlanan köşesinden alınan hikayenin yönetmen koltuğunda ise Joseph Kosinski var.

A Jazzman’s Blues

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Tyler Perry’nin hem senaryosunu kaleme alıp hem de yönettiği A Jazzman’s Blues 2022 yılında Netflix’e gelecek olsa da aslında Perry’nin 1990’larda yazdığı bir hikaye. Faili meçhul bir cinayet çözülürken yıllarca saklı kalan yasak aşk da ortaya çıkıyor.

White Noise

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Don DeLillo’nun 1985 yılında yayınlanan aynı isimli kitabından uyarlanan White Noise, yönetmen Noah Baumbach’ın yeni Netflix projesi. Baumbach’ın bir diğer filmi Marriage Story’de olduğu gibi White Noise’un başrolünde yine Adam Driver’ın olacak. Amerika’da bir üniversitede profesörlük yapan ve Hitler’in çalışmaları üzerine ders veren Jack Gladney’in hayatı bir günde tepetaklak oluyor. Teknolojiyle çevrilen günümüz dünyasına farklı bir bakış açısı getiren White Noise bu yılın dikkat çeken yapımlarından bir tanesi.

Havoc

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Tom Hardy, Timothy Olyphant, Forest Whitaker’ı bir araya getiren film Gareth Evans imzası taşıyor. Beklendildiği gitmeyen ve sarpa saran bir uyuşturucu operasyonunun ardından çözülmesi gereken yeni olaylar ortaya çıkar. Bir süyasetçinin mafyaya karışan oğlunu kurtarmaya çalışan dedektif, ortya başka bilinmezler de çıkaracaktır. Netflix ile yeni filmler için anlaşma yapan yönetmen Gareth Evans’ın ilk Netflix filmi Havoc’un nasıl eleştiriler alacağı merakla bekleniyor.

Love and Leashes

Netflix’in çok sevilen Kore yapımlarına bu yıl iddialı bir film geliyor: Love and Leashes. Webtoon’dan uyarlanan film ilginç başlayan bir aşk hikayesini konu alıyor. Tesadüf eseri iş arkadaşının sırrını öğrenen Ji Woon, bu sır karşısında kayıtsız kalamaz. Zamanla aralarında bağ oluşan çiftin ilişkisi tutkuya dönüşür. Asla planlandığı gibi yürümeyen bir operasyonda hiçbir detayın ve olay örgüsünün kaçırılmaması gerektiği konusunda hem fikiriz değil mi? Bu sıra dışı hikâyenin hiçbir kısmını kaçırmak istemiyorsanız Tab P11’in yüksek performansı beklentilerinizi karşılayacak. Bu tabletin 2,0 GHz’e kadar ana frekansa sahip işlemcisi ile gecikme yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Mr. Harrigan’s Phone

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Stephen King’in ‘If It Bleeds’ kitabından uyarlama olan Mr. Harrigan’s Phone korku sevenlerin çok beğeneceği filmlerden bir tanesi olacak. Genç yaşına rağmen kasabanın yaşlı Mr. Harrigan ile arkadaş olan Craig ölülerle irtibata geçmenin farklı bir yolunu bulur. Mr. Harrigan öldüğünde onu cep telefonu ile toprağa uğurlayan Craig bıraktığı mesajlara cevap alabildiğini keşfeder. Klasik bir Stephen King hikayesi olan film Donald Sutherland ve Jaeden Martell başrolüyle Netflix’te olacak.

Slumberland

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Game of Thrones ve Aquaman’deki rolleriyle akılda kalan Jason Momoa, yeni filmi Slumberland ile Netflix’e geliyor. Babasıyla deniz fenerinde yaşayan Nemo bir gün denizde çıkan şiddetli fırtınada babasını kaybeder ve amcasıyla yaşamaya başlar. Babasını yeniden görebilmek için rüyalarını kullanan Nemo, Rüyasında tanıştığı Peter ile babasını bulmaya çalışır. 2022’nin yüksek bütçeli Netflix yapımlarından biri olacak filmde Jason Momoa’ya eşlik eden genç isimse Marlow Barkley.

The School for Good and Evil

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

Çocuk kitapları arasında en bilinenlerden biri olan Soman Chainani’nin The School for Good and Evil serisi film oluyor. Gerçek üstü dünyada geçen film köyden çalınan çocuk ruhlarının götürüldüğü, iki farklı bölümü olan okulu konu alıyor. Okuldaki iyilik ve kötülük kısımlarında yapılan bir yanlışlıkla olaylar içinden çıkılma bir hale gelir. The School for Good and Evil filmiyle ilgili gelen set arkası fotoğraflar kostüm ekibinin de en az eser kadar başarılı olduğunu gösteriyor. 2022’de Netflix’e gelecek The School for Good and Evil filmi için kamera karşısına geçenlerse Charlize Theron, Kerry Washington, Michelle Yeoh ve Ben Kingsley.

Knives Out 2

2022'de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri

İlk filmi ile IMDb’de 7.9 puan alan Knives Out’un ikinci filmi bu yıl Netflix’e geliyor. Filmin senaryosuyla ilgili henüz pek bilgi olmasa da dedektif Benoit Blanc’in ilk filminden farklı olarak bu kez farklı bir yerde, farklı bir olayı çözeceğini ve Yunanistan’da çekimlerin başladığını biliyoruz. 007 filmleriyle iz bırakan Daniel Craig’in yine başrolde olacağı filmde bu kez Kate Hudson, Ethan Hawke, Edward Norton, Jessica Henwick ve Kathryn Hahn olacak.

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları