preloader

2023 Trendleri

01.11.2022
2023 Trendleri

Yazı Boyutu:

Seyahatten modaya, gastronomiden otomobile 2023’ün yükselen trendlerini mercek altına aldık.

Yeni bir yıla adım adım yaklaşırken 2023 yılında karşımıza çıkacak yeni trendleri bir araya getirdik. Güzellikten gastronomiye, otomobilden teknolojiye kadar 2023’ün yükselen trendlerini keşfedin.

Otomobil Trendleri

2023 Trendleri

Otomotiv dünyasında trendler sürekli değişiyor. Belki moda sektörü kadar hızlı olmasa da otomotiv dünyasında da renklerden donanımlara, güç kaynaklarından dekorasyona kadar değişimler yaşanıyor. 2023 için otomobil dünyasında olacak eğilimleri sizler için derledik.

2023 Trendleri

Saat Trendleri

2023 Trendleri

Yeni yılın saat model ve marka eğilimlerini incelerken, her alanda karşılaştığımız “sürdürebilirlik” ve “yenilenebilir” olma mottolarının daha da güçlü olarak karşımıza çıkacağını söylemek yanlış olmaz. Markaların bu yönde çalışmaları ve araştırmalarının derinleşmesi dünyamızı korumak adına, geleceğe gönderilen güzel miraslar olarak, imza niteliğinde projelerle hayat buluyor. Gelin, sürdürebilirlik ve yenilenebilir olma mottolarını daha güçlü olarak göreceğimiz 2023 saat trendlerini birlikte inceleyelim.

2023 Trendleri

Dekorasyon Trendleri

2023 Trendleri

Trend uzmanlarının hem fikir olduğu nokta lokal, iyimser ve zanaatkar kavramlarının tasarım arenasında artık daha çok karşımıza çıkacağı… İnovatif teknolojilerin yeni keşif atlasında biyokompozit, miselyum ve doğal lifler gibi çevreye saygılı malzemeler var. Sürdürülebilirlik, ileri dönüşüm ve biyomimikri üçgeninde kurgulanan ekolojik farkındalığı yüksek evler yaşam ütopyalarını süslerken daha bilinçli ve daha duyarlı tasarımların çağına adım atıyoruz. 2023 dekorasyon trendlerini inceleyin…

2023 Trendleri

Süperyat Trendleri

2023 Trendleri

Servet değerindeki bütçelerin havalarda uçuştuğu süperyat endüstrisinin 2023 trendlerine yine çevreci kaygılar damgasını vuruyor. Daha çevreci süperyatlar için en büyük talep yeni nesil zenginlerden geliyor. Süperyat sahiplerinin talepleri ve sektör temsilcilerinin gayretleri bir araya gelince endüstride büyük gelişmeler yaşanıyor. Tğm bu gelişmeleri ve 2023 yılının yeni trendlerini birlikte keşfedelim.

2023 Trendleri

Güzellik Trendleri

2023 Trendleri

Yeni yıl, yeni heyecanlar, yeni kararlar, yeni bir biz… Ve tabii yepyeni trendler! Kozmetik aleminde her sene tıpkı modadaki gibi pek çok trend öne çıkıyor. En yeni ürünlerden tutun da değeri yeni anlaşılanlara, mucize içeriklerden “neden daha önce düşünmedim” dedirten uygulamalara kadar 2023 güzellik anlamında hayli zengin bir yıl olacağa benziyor…

2023 Trendleri

Erkek Bakımı Trendleri

2023 Trendleri

1980’lerin modada ve yaşam stilinde yarattığı serseri imajını ve “Bırak dağınık kalsın” tavrını 1990’ların daha ışıltılı ve keskin hatlı bir imajla düzelttiği ve deyim yerindeyse daha heykelimsi bir güzellik anlayışıyla bizi donattığı bir gerçek. Yıldan yıla değişen bu dönüşüm, her dönem kendini farklı trendler ile ortaya çıkarıyor. Önümüzdeki 2023 yılında ise erkek bakım ürünleri ve uygulamalarına olan ilgi katlanarak daha da artacak. Gelin, 2023 yılında erkek bakımı trendlerini birlikte inceleyelim.

2023 Trendleri

Sanat Dünyası Trendleri

2023 Trendleri

Moda ve tasarım dünyası gibi sanatta da artık trendlerin olduğu doğru. İstanbul Contemporary Fuarı, Venedik ve İstanbul Bienali, dünyadan sanat, müzayede ve fuar haberleri ise bu trendleri oluşturan referanslar oluyor. Sanatçı ve sanatseverlerin malzeme, konu, teknik ve mekân açısından tercihleri, sanat piyasasında görülen değişikliklere göre şekillenen 2023 sanat trendlerini keşfedelim.

2023 Trendleri

Teknoloji Trendleri

2023 Trendleri

Yılın son aylarına geldiğimizde, dünyanın tüm önemli yayınlarında olduğu gibi, OGGUSTO’da da sonraki yıl için trendleri belirleme ritüeli yaşıyoruz. 2020 öncesinde 3D yazıcılar, dev ekranlar, mobil cihazlar, 4G gibi teknolojileri konuşurken, son yıllardaki trend konularımız bilimkurguya biraz daha yaklaştı. 2023 için de sizlere yeni trend haberlerimiz var. Gelin 2023 yılında karşımıza çıkacak yeni teknoloji trendlerini birlikte keşfedelim.

2023 Trendleri

Sürdürülebilir Yaşam Trendleri

2023 Trendleri

Yüzümüzü 2023’e çevirdiğimizde bu, 2050’ye ve global net-sıfır hedeflerimize ulaşmamız gereken ‘o’ güne bir adım daha yaklaşmış olmamız anlamına geliyor. Eğer gezegenimizi gelecek nesiller için korumak istiyorsak, üzerimizdeki baskı giderek artıyor, demek oluyor. Sonuç olarak işletmeler ve tüketiciler daha sürdürülebilir yaşamanın ve çevre üzerindeki etkilerini azaltmanın yeni yollarını ararken geleceğin topluluklar için daha iyi olacağını da garanti ediyor… 2023 senesi boyunca sürdürülebilirlik kavramını ve yaşamımızda sürdürülebilirliği nasıl ve hangi şekillerde gözlemleyeceğiz, sizin için inceledik.

2023 Trendleri

Moda Trendleri

2023 Trendleri

Her geçen gün yeniliklerine bir yenisini ekleyen moda dünyası şaşırtmaya 2023’te de devam edecek gibi görünüyor. Dünyaya karşı çok daha sorumluluk sahibi bir hale bürünen ve beklenmedik gelişmeler sunan moda bu yıl her zamankinden daha fazla iz bırakacağa benziyor.

2023 Trendleri

Seyahat Trendleri

2023 Trendleri

Son birkaç yılın acısını seyahatseverler çıkarıyor. Uzak rotalar, deneyim kazandıracak rotalar, mükemmel manzaralar ve çok daha fazlası seyahat trendlerinde karşımıza çıkıyor. Şehirlerin ziyaretçilere uyguladığı beklenmedik kurallar ve bilinçli tercihler de seyahat trendleri arasında öne çıkanlardan.

2023 Trendleri

Gastronomi Trendleri

2023 Trendleri

Mutfak ve gastronomiye dair her şey 2023’te yükselişe geçiyor. Yeni pişirme teknikleri, öne çıkan lezzetler, kendi tarzını gösteren restoranlar ve şeflerle bu yıl damaklarda iz bırakacak.

2023 Trendleri

Spor Trendleri

2023 Trendleri

Daha zinde, hareketli ve sağlıklı olmak isteyenler için yükselişe geçen spor trendleri var. Doğa yürüyüşleri, bisikletle uzun rotalar, dans, yüzme ve çok daha fazlası 2023’ün trendleri arasında karşımıza çıkıyor.

2023 Trendleri

Well Being Trendleri

2023 Trendleri

Kendine iyi bakmak 2023’te çok daha değer kazanıyor. Eskilerin tedavi yöntemleri geri geliyor, sağlıklı beslenmeye dair yenilikler geliyor hatta metaverse dünyası bile iyi yaşam felsefesine hizmet etmeye başlıyor.

2023 Trendleri

İş Dünyası Trendleri

2023 Trendleri

Önceki iki yıl boyunca yaşananların etkilerinin yoğun olarak hissedildiği 2022 yılı, sene başından itibaren eklenen yeni gündem konularıyla son derece hareketli geçti. Bu yaşananların ışığında 2023’te iş dünyasını etkileyecek gelişmeler neler olacak, hangi trendler belirleyici olacak sorularının cevaplarını bu yazımızda arıyoruz.

2023 Trendleri

Mücevher Trendleri

2023 Trendleri

Ünlü modaevlerinin yüksek mücevher koleksiyonları, incinin yükselişi, laboratvuarda üretilen taşlar, ikinci el mücevherler bu senenin trendlerinde öne çıkıyor. Işıltısını, göz alıcılığını hiç kaybetmeden devam ettiren mücevherler 2023’te sık sık karşımıza çıkacak.

2023 Trendleri

Etiketler

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları