preloader

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

Yazı Boyutu:

Girdiğiniz her ortamda fark yaratmanızı sağlayacak sezonun en trend saç modellerini keşfedin.

Bir kadının kıyafet ve makyajın yanı sıra en önem verdiği şey saç modelidir… Saç modeli tarz bir görünümde olduğu zaman, geri kalan tüm detaylar da göze kusursuz görünür. Bu sezon saçlarınızla fark yaratmak için saç trendleri arasından en çok göze çarpan modelleri keşfedin ve bu modelleri uygularken size yardımcı olacak en iyi saç ürünlerini inceleyin.

Dalgalı Saç Modelleri

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

1940’ların saç trendine geri dönüyoruz: Retro modeller… Yandan ayırdığınız saçlarınıza büyük ve belirgin dalgalar vererek, eski zamanların romantik görünümüne ulaşabilirsiniz. Bu saç modeli kısa saçlarda çok daha güzel duruyor, bizden söylemesi!

Romantik dalgalar için ürün önerisi: L’Oréal Professionnel Tecni ART Full Volume Köpük

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

Fön makinesi ve fırça veya maşa ile belirginleştirdiğiniz buklelerinize uygulayacağınız bu ürün, size hayalinizdeki görünüme kavuşturacak! Ürünü avucunuza bir miktar sıkın ve aşağıdan yukarı doğru uygulayın.

At Kuyruğu Saç Modelleri

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

90’ların en hit saç modellerinden olan yüksek at kuyruğu, hem stil sahibi görünümü hem de rahat oluşu ile sezonun en favori modellerinden. Büyük ve kendini gösteren tokalar takarak trendi çok daha yakından takip edebilirsiniz.

Yüksek at kuyruğu için ürün önerisi: Kerastase, Laque Noire

Yüksek at kuyruğunuzun gün boyu aynı hacimde kalabilmesi için sprey kullanmanız şart. Kerastase’ın Laque Noire tüm saç tipleri için güçlü tutuculuğa sahip bir sprey. Saçı neme karşı korur ve gün boyu sabit kalmasını sağlar.

{771863}

Topuz Saç Modelleri

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

Burgu, romantik saç stilleri arasında her zaman yerini alan modeller arasında. Bu sezon burgu, topuz ile birleşiyor ve ortaya güzel bir model çıkıyor! Ancak dikkat etmeniz gereken bir konu var; o da topuzunuzun hizası… Geçen sezonlarda olduğu gibi topuz, tepede değil ense hizasında ya da başınızın tam ortasında yer alıyor.

Burgulu topuz için ürün önerisi: Syoss Saç Şekillendirici Serum

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

Syoss’un saç şekillendirici serumu ile saçınızın ön kısmına ıslak bir görünüm vererek, topuzunuza farklı bir hava verebilirsiniz.

Doğal Görünümlü Saç Modelleri

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

Evet, yanlış duymadınız… Bu sezon saçlarınızın yağmurdan ıslanmasından korkmanıza gerek yok! Çünkü yeni trend, saçlarınızın yağmurdan ıslanmış gibi ıslak ve dağınık bir halde olması. Kakülleriniz varsa alnınıza yapıştırabilir, saç boylarınızı dağınık bir şekle sokabilirsiniz.

Islak saç görünümü için ürün önerisi: L’oreal Paris Argan Yağı Güçlü Tutuş Saç Spreyi

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

Saç spreyi hem arga yağı sayesinde saçınızı besler hem de güçlü bir tutuşla saçınıza parlak bir görünüm verir. Saçınıza şekil verdikten sonra 30 cm kadar uzak bir mesafeden uygulayın.

Örgü Saç Modelleri

2019-2020 Sonbahar Kış Saç Trendleri

Zamansız örgüler, bu sezon hem klasik hem daha renkli formlarda karşımıza çıkıyor. Upuzun şaçlara yapılan balık sırtı modelinin yanı sıra, boydan uca fularla süslenmiş örgüler podyumlarda boy gösterdi.

Stil sahibi örgüler için ürün önerisi: Osis +Sparkler Parlaklık Spreyi

Bu saç spreyi, hafif bir son dokunuş ile saçınıza parlak ve pürüzsüz bir görünüm verir. Örgünüzü yapmadan önce kuru saçınıza 30 cm mesafeden kısa püskürtmelerle uygulayın.

Cemre Bosnalı Zeydanlı
Cemre Bosnalı Zeydanlı Tüm Yazıları