preloader

2018 2019 Sonbahar Kışın En Trend Saç Modelleri

2018 2019 Sonbahar Kışın En Trend Saç Modelleri

Yazı Boyutu:

Sonbaharda kullanabilecek en trend saç modellerini OGGUSTO okuyucuları için derledik. Yeni tarzınızı yaratmaya hazır olun!

Tepeden Topuz

2018 2019 Sonbahar Kışın En Trend Saç Modelleri

Özellikle Chanel defilesinde gördüğümüz dağınık topuz modelleri, bu sezon saçın en tepesinden yapılıyor. Şık ve rahat olan bu modeli ister gece bir davete giderken isterseniz de günlük hayatınızda kullanabilirsiniz. Önemli olan nasıl kombinleyeceğiniz.

Ürün Önerisi: John Frieda Hacim Kazandıran Sabitleyici Saç Spreyi

2018 2019 Sonbahar Kışın En Trend Saç Modelleri

John Frieda Hacim Kazandırıcı Sabitleyici Saç Spreyi, saçlarınızın daha hacimli olmasını sağlarken saç modelinizin gün boyu bozulmamasına destek veriyor. Topuzunuzu yapmadan önce ve yaptıktan sonra bir miktar uygulayın.

Enseden Topuz

Daha minimal bir görünüm için saçınızı biraz daha aşağıdan toplamanız yeterli. Sportmax defilesindeki gibi biraz saçlarınızın ucunu salık bırakarak farklı bir topuz modeli yapabilirsiniz. Prabal Gurung defilesindeki gibi ise 90’larda moda olan taçlardan takmak da bizce güzel bir seçenek.

Ürün Önerisi: Osis Session Label Köpük

2018 2019 Sonbahar Kışın En Trend Saç Modelleri

Esnek tutuşlu formülü ile saçınıza doğal bir hacim veren bu köpüğü nemli saçınız uygulayın. Topuzunuzun daha hacimli görünmesini sağlayacak.

At Kuyruğu

Zamansız bir model olan at kuyruğu, 2018 sonbaharında enseden toplanarak salaş bir şekilde kullanılacak. Valentino, Bora Aksu ve Chalayan defilelerinde örneklerini gördüğümüz bu modeli, romantik bir görünümde kullanmak isterseniz toka yerine kurdele kullanabilirsiniz.

Ürün Önerisi: Balmain Pre Styling Cream

2018 2019 Sonbahar Kışın En Trend Saç Modelleri

Saçınızın kolayca şekillenmesini sağlayan Balmain Beauty Pre Styling Cream’i at kuyruğunuzu yapmadan kullanın. Özellikle kremi saçlarınızın uç kısmına sürerek kuyruk kısmının daha düzgün görünmesine destek verebilirsiniz.

Islak Saç

Birkaç sezondur trend saç listelerinden düşmeyen ıslak görünümdeki saç modelleri, 2018 2019 Sonbahar/Kış defilelerinde yine podyumları süsledi. Alexander Wang defilesindeki ıslak saç modelleri toplu saçlarda öne çıkarken, Prada, Ann Demeuemeester ve Emilia Wickstead defilesinde açık saç modellerinde ön plandaydı. Siz de bu görünümü elde etmek isterseniz nemli saçınıza wax sürüp şekil vermeniz yeterli.

Ürün Önerisi: Kiehl’s Clean Styling Gel

2018 2019 Sonbahar Kışın En Trend Saç Modelleri

Uzun süre şekillendirme ve parlaklık sağlayan Kiehl’s Clean Styling Gel’i nemli saçınıza bir miktar uygulayın ve saçınıza istediğiniz şekli verin.

Örgü

Örgü, her zaman için kurtarıcı olan modellerden. Farklı stillerde saçınızı örüp havalı bir görünüm yaratabileceğiniz gibi en klasik şekilde örüp şıklığınızı konuşturabilirsiniz! Tommy Hilfiger defilesindeki açık düz saçın arasında atılan örgü modelini, gündüz stilinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gece içinse saçınızı enseden örüp yukarıda bahsettiğimiz ıslak görünümü verebilirsiniz. İlhamınızı Alexander McQueen deflesinden alın!

Ürün Önerisi: Ashley Joy Saç Şekillendirici

2018 2019 Sonbahar Kışın En Trend Saç Modelleri

Saçlarınıza sağlıklı ve parlak bir görünüm sunan bu saç şekillendiri spreyi örgünüzü yapmadan önce uygulayın. Saçınızın gün boyu ışıldamasını sağlayacak.

Dalgalı

Yazın sıcaktan sık sık topladığınız saçlarınızı serbest bırakma zamanı geldi. Açık bıraktığınız saçlarınızı maşayla veya çeşitli saç ürünleriyle dalga kazandırın. İşte güne hazırsınız!

Ürün Önerisi: TONI&GUY Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

2018 2019 Sonbahar Kışın En Trend Saç Modelleri

TONI&GUY Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey, saçınıza denizden yeni çıkmış gibi dalgalı bir görünüm veriyor. Nemli veya kuru saçınıza sıkıp elinizle şekil verin.

Cemre Bosnalı Zeydanlı
Cemre Bosnalı Zeydanlı Tüm Yazıları