preloader

2023 Gelinlik Modelleri

25.01.2023
2023 Gelinlik Modelleri

Yazı Boyutu:

Yılın en trend modelleri gelinlik seçiminize ilham kaynağı olabilir. Kararınızı vermeden önce 2023 gelinlik modellerini keşfedin.

Evlilik törenlerini taçlandıran kadınlar elbette ki özel, şık ve göz alıcı olmak ister. Kimi bunu sadeliğiyle kimi ise daha gösterişli şekilde ifade eder. 2023 senesinde öne çıkan gelinliklerin başında kabarık, gösterişli ve büyük fiyonkların süslediği modeller yer alıyor. Bunun yanı sıra bel üstünde ve bel kenarında transparan detaylar da dikkat çekiyor. Çiçek desenli modeller, 30’lu yılların gelinlik modasının rüzgarlarını yeniden estiriyor. Aynı zamanda boyunları öne çıkaran asimetrik yakalar da trendlerin arasında yerini alıyor…

Fiyonklu Gelinlik Modelleri


Gelinler için eşsiz ve muhteşem bir model olan fiyonk detayı bu sezon çok dikkat çekiyor. Gelinliklerin bir köşesinde genellikle kullanılıyor.


Fiyonklar çok nazik dururken gelinliklere farklı bir hava da katıyor. Hem sade hem de şık olan bu gelinlik modelini tercih etmemeniz için hiçbir neden yok yeri…

Son yıllarda trend radarına tekrar giren fiyonklar, bu sezonun feminen detayları arasında yerini alıyor. Ayrıca asimetrik omuz kesimlerini yoğunluklu olarak görüyoruz. Yaka konusunda ise yüksek modeller ve transparan kumaş geçişleri dikkat çekiyor.

Özlem Süer


Çiçek Desenli Gelinlik Modelleri


Çiçeklerin içinde, masal diyarında gibi hissettiren modeller yılın en trend gelinlikleri arasında!


Çok yönlü tasarımları ile unutulmaz bir gelinlik deneyimi yaşamanızı sağlayacak. Büyük ve küçük çiçek desenlerini 2023 yılında çokça göreceğiz.

Transparan Gelinlik Modelleri


Cüretkar gelinleri buraya alabiliriz!


Vücudunuzun birçok bölümünü saran bu ince kumaşlar sizi çok çekici gösterecek ve tüm gözleri sizin üzerinize çekecek!

{98793}

Zamansız Gelinlik Modelleri

Trendlerin yanı sıra zamansız stile ve modellere dikkat çekmek istiyoruz. Trendlere uygun modeller yaratmak tabii ki kreatif açıdan çok değerli. Fakat küresel ısınmaya karşı çalıştığımız bu dönemde, zamansız bir tarz yaratabilmek her moda markası için ayrı bir önem taşıyor.

Özlem Süer


Asimetrik Yakalı Gelinlik Modelleri


Gelinliklerde alışık olduğumuz kalp yaka, straplez, kare gibi yakalara alternatif olarak bu sene asimetrik yakalar ön planda.


Birçok tasarımcı bu sene gelinliklerinde bu yakayı kullanarak alışılmışın dışında modellerle karşımıza çıktı.

Bebek Mavisi Gelinlik Modelleri


Bebek mavisi bu seneki trendler arasına girdi. Siyahtan pembeye kadar birçok seçenek gelinlikte kullanılsa da bu sene göz önüne çıkan renk mavi oldu.


Kendinizi bu mavinin içinde bir masal diyarında gibi hissedebiliriniz.

Yüksek Yakalı Gelinlik Modelleri


Boynu çıkardığınızda omuzları göz önüne çıkacak… Bu sayede düğününüzde iki farklı görünüş elde edebilirsiniz.


Boyun detaylı gelinlikler, oldukça şık ve zarif… Üstelik gecenin ilerleyen saatlerinde gelinlerin rahat edebilmesi için boyunlar takılıp çıkarılabiliyor.

Bonus: 2023 Bridal Moda Haftaları’ndan Öne Çıkanlar


Elie Saab


Mark Ingram


Anne Barge


Inbar Frieman


Blue Willow

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları