preloader

Cartier Panthere: Saatçilik Mücevherle Buluşunca

25.01.2018
Cartier Panthere: Saatçilik Mücevherle Buluşunca

Yazı Boyutu:

Yaklaşık 200 yıldır mücevher dünyasının duayeni olan Cartier, ¨Panthère de Cartier¨ koleksiyonunu ilk defa 1983 yılında tanıttı. Mücevherin en güzel parçalarından biri olan saatler, Cartier’in en özgün tasarımı olan Panthère de Cartier ile yeni bir boyut kazandı. Lanse edildikten kısa bir süre sonra dönemin fenomen saat tasarımları arasında yer alan bu koleksiyon, kadın erkek birçok saatseverin gönlünde taht kurmayı başardı.

80’lerin çılgın tasarımları ve abartılı kıyafetlerinin içinde küçük ve zarif çizgileriyle kendine yer edinmeyi başaran bu ilginç model, ünlü isimlerin de bileğini süslemekten geri kalmamıştı. İlk çıkışının üzerinden yıllar sonra SIHH 2017’de güzellik uykusundan uyanır gibi geri dönen ¨Panthère de Cartier¨ koleksiyonu, tekrar kaldığı yerden bileklerde yerini almayı başardı.

Bileği Saran Panthere…

2018 yılı için Panthère de Cartier saatleri, feminen bir görünümü benimsemiş olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında iki ya da üç kere bileğe sarılabilen sarı, pembe ve beyaz altın bilezikli saatler oldukça dikkat çekiyor. Kasanın üzerindeki mücevher ve kenarlardaki pembe ve beyaz altın versiyonlarıyla koleksiyonun ikonik stili, görsel çekiciliği maksimize ediyor.

Özlem Güsar
Özlem Güsar Tüm Yazıları