preloader

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

22.04.2023
Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Yazı Boyutu:

Herkesten uzak tatil sevenler için en iyi seçeneklerden biri tekne yolculuğu. OGGUSTO olarak, bu yaz tekneyle tatil yapmak isteyenler için Türkiye’nin en iyi tekne kiralama firmalarını bir araya getirdik.

İzole tatilin en iyi adresi mavi yolculuk. Biz de bundan yola çıkarak yelkenliden motoryata, guletten süperyata farklı seçenekler sunan tekne kiralama firmalarını bir liste haline getirdik. Türkiye’nin en gözde mavi tur merkezlerindeki en iyi tekne kiralama firmalarını inceleyebilirsiniz. Bu yaz ailenizle birlikte sakin koylara açılmaya hazır mısınız?

Göcek Tekne Kiralama Firmaları

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Saysail

“Hak ettiğiniz tatilin adresi” mottosuyla yola çıkan Saysail müşterilerine her türlü sorundan uzak unutulmaz bir tatil sunmayı hedefliyor. Tamamen sıfır Hanse modellerden oluşan filosunda birbirinden farklı seçenekler yer alıyor.

Budget Sailing

Firma, tekne kiralamanın yanı sıra yelken eğitimi veriyor, birden fazla teknenin bir araya gelerek seyir yaptığı flotilla turları da düzenliyor.

EGG Yachting

30 yılı aşkın süredir Göcek’te tekne kiralama yapan EGG Yachting, sektörün deneyimli isimlerinden bir diğeri. Firmanın filosunda hepsi çok genç yelkenli ve katamaranlardan oluşuyor.

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Gena Yacht Charter

Gena Yacht Charter, Göcek’in yanı sıra Alaçatı’da da bir şubeye sahip. Firma yüksek standartlarla donatılmış tamamı Bavaria modellerden oluşan genç filosuyla dikkat çekiyor.

Irmak Yachting

Irmak Yachting de tekne kiralamanın yanı sıra yelken eğitimi veriyor. Yani mavi yolculuk yaparken yelkenciliği de öğrenebiliyorsunuz. Filosunda Bavaria ve Jeanneau Sun Odyssey modelde farklı yelkenli seçenekleri bulunuyor.

Dreamland Sailors

Profesyonel su sporcusu Ufuk Sönmez tarafından kurulan Dreamland Sailors rakiplerinden biraz daha farklı bir hizmet sunuyor. Dreamland Sailors’ın farkı konuklarına tekneyle keyifli bir mavi yolculuğun yanı sıra dalış, kite surf, foil sörf ve wing sörf gibi günümüzün en popüler su sporlarını işin uzmanlarıyla yapmanızı sağlaması.

{48253}

Marmaris Tekne Kiralama Firmaları

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Global Sailing

Dünyayı yelkenli tekneyle dolaşan Türk Haluk Karamanoğlu ve ailesinin sahip olduğu charter şirketi, yelken eğitimleri de veriyor. Filolarındaki tam donanımlı yelkenli tekneler müşterilerin hizmetine sunuluyor.

Hera Yachting

İki kadın denizci tarafından kurulan Hera Yachting, gulet ve motoryat kiralıyor. Firmayı diğerlerinden ayıran özelliklerinden biri sağlıklı yaşam ve yoga tutkunlarına yönelik düzenledikleri turları.

Mıknatıs Yachting

Uzman ekibi, donanımlı ve bakımlı tekneleriyle hizmet veren Mıknatıs Yachting katamaran ve tek gövdeli teknelere sahip. Firma Lagoon model katamaranlar ve Hanse, Jeanneau, Beneteau ve Dufour’dan oluşan gövdeli yelkenlileriyle tekne kiralamak isteyenlerin hizmetinde.

İstanbul Tekne Kiralama Firmaları

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Booking Catamaran

Katamaran kiralamak isteyenlere geniş bir seçenek sunan Booking Catamaran, devamlı müşterilerine ve birkaç haftalık kiralamalara indirimli fiyat sunuyor. Zaman zaman farklı indirim fırsatları da bulunuyor. Bodrum, Fethiye, Göcek ve Gökova firmanın rotaları arasında yer alıyor.

4U Yachting

Lüks guletlerden mega yatlara farklı kiralık tekne seçenekleri sunan 4U Yachting, kişiye özel yat kiralama hizmeti veriyor. Tekne kiralamanın yanı sıra havaalanı transferlerinden, uçak ve otel rezervasyonlarına kadar tüm yan hizmetlere ulaşım sağlıyor.

Mutlutur Yatçılık

2003 yılından bu yana hizmet veren Mutlutur Yatçılık, filosundaki mürettebatlı süperyatlarla ön plana çıkıyor. Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Karadağ ve Hırvatistan’da da motoryattan yelkenliye farklı tekne seçenekleri sunuyor.

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Serenity Yachting

Serenity Yachting’in filosunda 20 metre üzeri yelkenliler yer alıyor. Mürettebatlı olarak kiralanan gulet tipi yelkenlilerde her türlü lüks hizmet bulunuyor.

Sofi Yacht

Sofi Yacht’ın kategorisinde motoryattan yelkenliye onlarca farklı tekne modeli bulunuyor. Hepsi de birbirinden lüks modeller ister mürettebatlı olarak kiralanıyor.

Yacht Marine

Yacht Marine’in uzmanlık alanı süperyatlar. Eğitimli ve profesyonel mürettebatın hizmet verdiği kiralık süperyatlar denizde lüks bir tatil sunuyor.

Vira Vira

Avrupa’nın önde gelen tekne kiralama firmalarından biri olan Vira Vira, Türkiye’nin en güzel mavi yolculuk turu rotalarına çıkmak için tekne sahipleri ile tekne kiralamak isteyenleri bir araya getiriyor. Tekne cinsine göre, kaptanlı-kaptansız olarak da kiralama yapılabiliyor. Doğu Akdeniz’in aklınıza gelebilecek olan tüm destinasyonlarda bulunan gulet, yelkenli, katamaran ve motoryatların bir araya geldiği platformda binlerce seçenek mevcut. Firma İstanbul dışında ayrıca İzmir, Antalya, Bodrum, Fethiye, Göcek, Marmaris, Orhaniye, Datça, Bozburun ve Kuşadası gibi Türkiye’nin pek çok farklı lokasyonunda da saatlik tekne kiralaması yapıyor.

Ayvalık Tekne Kiralama Firmaları

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Thea Sailing

Kuzey Ege’deki tek tekne kiralama firması olan Thea Sailing, yelken tutkunlarına sesleniyor. Thea Sailing’in filosunda yelkenli teknelerle müşterilerine Kuzey Ege’nin muhteşem koylarını keşfetme imkanı tanıyor. Tekneleri ister kaptanlı ister kaptansız kiralayabilirsiniz.

Bodrum Tekme Kiralama Firmaları

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Aegean Yacht

Dünya denizlerinde salınan kendi üretimi lüks guletlerle bilinen Aegean Yacht, tekne kiralama hizmeti de veriyor. Sunduğu modellerin çoğunluğu lüks guletlerden oluşuyor. Filodaki guletlerin yanı sıra motoryat da bulunuyor.

Ambassador Yachting

2010 yılında kurulan Ambassador Yachting’in filosunda motoryat ve guletler yer alıyor. Türkiye’nin yanı sıra Kıbrıs, Karadağ ve Hırvatistan’da da şubeleri bulunan firma, kaptansız tekne kiralama hizmeti de veriyor.

Argolis Yachting

Tekne kiralama alanının en eski isimlerinden biri olan Argolis Yachting, 30 yıldan fazla charter hizmeti veriyor. Kurulduğunda dokuz tekneyle yola çıkan Argolis Yachting’in bugün filosunda bugün 70’ten fazla tekne seçeneği bulunuyor.

Barbaros Yachting

Barbaros Yachting teknenin yanı sıra bireysel mavi tur yapmak isteyenlere sadece kamara da kiralıyor. Filosunda gulet de var motoryat da.

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Dragut Sailing

Bodrum, Marmaris, Göcek, Fethiye, Kuşadası ve Didim rotalarında seyreden motoryat, gulet ve yelkenlilerle hizmet veren Dragut Sailing’in teknelerini ister mürettebatlı ister mürettebatsız kiralayabiliyorsunuz.

Pruva Yachting

Pruva Yatçılık, Bodrum’daki tersanesinde ürettiği el yapımı ahşap teknelerden oluşan yat filosuyla hizmet veriyor. Firmanın en dikkat çekici teknelerinden biri Regina. Üçü suit olmak üzere altı lüks kamaraya sahip teknenin yanı sıra firmanın filosunda birçok gulet, yelkenli ve motoryat bulunuyor.

Salmakis Yatçılık

Gulet kiralamada uzman Salmakis Yatçılık, Türkiye kıyılarının yanı sıra Yunanistan ve Hırvatistan sahillerine de turlar düzenliyor.

Suda Sailing

Suda Sailing, tamamı Hanse model yelkenlilerden oluşan filosuyla hizmet veriyor. Tekneleri kaptanlı ya da kaptansız kiralayabiliyorsunuz.

Guletbookers

Ana merkezi Bodrum’da olan GULETBOOKERS, enerjik ve profesyonel ekibi ile çok kapsamlı lüks yat turizmi ve mavi yolculuk hizmeti sunuyor. Gulet, Ketch ve Tirhandil olmak üzere toplam üç farklı tekne tipi ile Türkiye’de yedi bölgede dört farklı rota, Yunanistan’da ise 53 bölgede dört farklı rota sunuyor.

{49961}

Fethiye Tekne Kiralama Firmaları

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Albatros Yachting

Albatros Yachting de sadece gulet kiralayan bir firma. Filosu oldukça geniş olan firmanın iki kamaralıdan altı kamaralıya kadar farklı boylarda yüzden fazla teknesi mavi yolculuk tutkunlarının emrine amade.

Love Sail

Kaptanlı ya da kaptansız tekne kiralayan Love Sail’in tekneleri günlük olarak da kiralanabiliyor. Firmanın filosunda tek gövdeli teknelerin yanı sıra katamaranlar da bulunuyor.

Steelbird Sailing

Steelbird Sailing’in tekneleri denizciliğine güvenenlere. Zira sadece kaptansız tekne kiralaması yapıyorlar. Firmanın filosu hepsi de Jeanneau marka yeni modellerden oluşuyor.

Akasia Yachting

Lüks tekne kiralama konusunda uzman Akasia Yachting’in filosunda megayat, gulet ve motoryatlar var. Filosundaki tüm tekneleri kaptanından servis görevlisine kadar mürettebatıyla kiralayan Akasia Yachting, misafirlerine mavi yolculuğun en konforlu halini sunuyor.

Kaş Tekne Kiralama Firmaları

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Boat Trip Turkey

2005 yılından beri Kaş merkezli Boat Trip Turkey’den kiralayacağınız yelkenli teknelerle onların belirlediği rotalarda seyir yapabileceğiniz gibi kendi özel turunuzu da oluşturabilirsiniz. Bunun yanında, Kaş-Kekova, Meis, Kalkan, Fethiye gibi Mavi Tur rotaları da bulunan Boat Trip Turkey ile keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Sail in Kaş

Katamaran ve tek gövdeli teknelerden oluşan filosuyla Sail in Kaş benzersiz bir deneyim sunuyor. Kaş’tan Olimpos, Kekova, Kalkan, Fenike gibi bir haftalık tatil seçenekleri yanı sıra balayına özel paketleri de mevcut.

SailTR

Kaş ve Fethiye bölgelerinde gulet, yelkenli, motoryat ve katamaran sahipleriyle tatilcileri buluşturan bir platform SailTR. Kendinize uygun beğendiğiniz yatı seçerek yat sahipleriyle rahat bir şekilde iletişime geçebilirsiniz ve her işi online halledebilirsiniz.

Gökova Tekne Kiralama Firmaları

Norden Yachting

Norden Yachting’in gulet, motoryat, yelkenli yat ve süper yat kiralama seçenekleri bulunuyor. Göcek, Gökova, Marmaris, Fethiye, Bodrum rotaları bulunan Norden Yachting ile isterseniz Mavi Tur rotalarından isterseniz kendi rotanızı da oluşturabilirsiniz.

Çeşme Tekne Kiralama Firmaları

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Sava Yatçılık

Sava Yat kiralama hizmetlerinde birçok yat ve gulet çeşidi bulunuyor. 2011 yılından beri Göcek, Marmaris, Çeşme ve Bodrum gibi tatil merkezlerinde hizmet vermekteler. Sava Yatçılık, aynı zamanda yatçılık ve yelkencilik eğitimi de veriyor. Çeşme’de Ilıca’dan kalkan tekneler için 8 kişiye kadar hizmet veriyorlar.

Tiramola

2 kişiden 20 kişiye kadar değişiklik gösteren yat kapasiteleri Tiramola Yachting ile isterseniz kendi rotanızı oluşturabilir, isterseniz de oluşturulan rotalardan birisini seçerek mavi sulara kendinizi bırakabilirsiniz.

{26890}

Bozburun Tekne Kiralama Firmaları

Türkiye'nin En İyi Tekne Kiralama Firmaları

Bozburun Yatçılık

Bozburun yacht charter’ın bir haftalık yolculuk rotaları bulunuyor. Bu yolculuklar Hisarönü, Fethiye ve Datça’yı kapsadığı gibi Symi ve Rodos Yunan adalarına da rota çevriliyor.

Guletix

20 kişiye kadar konaklama imkanı sağlayan Guletix’de ekonomik, standart ve lüks seçenekleriyle kendinize uygun bir yelkenli tekne bulabilirsiniz. Gulet Yatçılık, özel veya kabin kiralama tatiliniz ve aileler, arkadaşlar ve özel gruplar için özel etkinlikleri için mürettebatlı yat kiralama hizmeti sunma konusunda yıllardır deneyime sahip. Şirketlerin iş veya aile gezisi organizasyonları için de bir seçim sunuyor.

Şule Kaya
Şule Kaya Tüm Yazıları