preloader

2023 Düğün Trendleri

05.12.2022
2023 Düğün Trendleri

Yazı Boyutu:

Bu yıl çok konuşulacak düğün trendlerini bir araya getirdik. Hazırsanız başlıyoruz!

Hayatımıza girmeye hazırlanan yepyeni sürprizler için çok heyecanlıyız. Sağlık, mutluluk, huzur her sene olduğu gibi vazgeçemediğimiz dileklerimizden! Peki ya evlilik? Böyle bir planınız olsun ya da şimdilik olmasın… Bu yıl evlenecekleri birçok trend karşılayacak. 2023 yılında çok konuşulacak düğün trendlerini bir araya getirdik. Hazırsanız başlıyoruz!

Fotoğraflara Doğallık Yansıyacak

Son zamanların belki de en etkili ve uzun süren trendi; doğallık. Samimiyet ve doğallık bu kez düğün fotoğraflarında da trend olacak. Her şeyin kusursuz görünmesine, pozların ciddiyet içermesine, ışığın profesyonelce ayarlanmasına hiç gerek yok. Çiftler düğün fotoğraflarında kendilerini oldukları gibi yansıtmaya başlıyor. Doğal ışık ve kusurlar ön planda olacak. Beraber çalışmayı planladığınız düğün fotoğrafçınıza Pinterest gibi mecralardan birkaç poz örneği gösterebilirsiniz ya da yalnızca kendiniz olun ve kameralar karşısında olmanın tadını çıkarın!

Yırtmaçlar Sahnede Olacak

Sadelik konsepti gelinliklerle de anlam bulacak! A kesim, balo elbisesi, balık model… Seçiminiz ne olursa olsun derin yırtmaçların yıl boyunca sahnede olacağını söyleyebiliriz. 2023 gelinlik modellerine göz atın.

Nedime Elbiseleri Renklenecek

Nedimelerin bir örnek giyinmesi geçmişte kalmaya başlamıştı. 2023 yılında ise nedimeler daha da özgür olmaya başlayacak. Renkli, kısa, tüylü… Nedimeler karakterini elbiseleriyle yansıtacak.

{46995}

Damatlıklar Çeşitlenecek

2023 Düğün Trendleri

Son yıllarda gelinleri birden fazla gelinlik ile görmeye alıştık. Gelinliklerin yanında bu yıl damatlıklar da çeşitleniyor! Özellikle dans vakti geldiğinde konfor sağlayacak ve klasiklikten kurtaracak seçimler yapılabilir. Her stile uygun damatlık modellerine göz atın.

Takım Elbiseler Renklenecek

Damatlıkların çeşitleneceğinden bir önceki başlıkta bahsetmiştik. Peki asıl damatlığı da değiştirmeye ne dersiniz? O halde klasik renklerden uzaklaşmalısınız. Çünkü 2023 yılında farklı renkli damatlıkları daha çok göreceğiz. Yeşil, kahverengi, bordo… Favori renginizle düğün gününüzü geçirebilirsiniz.

Destinasyon Uzaklara Olacak!

2023 Düğün Trendleri

“Düğünü nerede yapsak?” dediğinizi duyuyor gibiyiz. Hemen söyleyelim… Geçtiğimiz yıllarda pandemi sebebiyle düğünler ya iptal oldu ya da destinasyon seçenekleri sınırlıydı. 2023 yılında ise trend elbette uzak noktalara olacak. Davetliler için de bu düğün adeta küçük bir tatil gibi hissettirecek. Yurt dışı veya yurt içinde planlamak istediğiniz düğüne uygun bir lokasyon seçin ve bavullarınızı hazırlayın!

Renkler Artacak

2023 yılındaki düğünler abartıdan uzak bir temaya sahip olurken renklerin coşkusu atlanmayacak. Bunun için bir renk paleti oluşturarak işe başlayabilirsiniz. Özellikle dekorasyonda bu tonları kullanabilirsiniz. Belki de yalnızca rengarenk bir pasta ile trendi yakalayabilirsiniz! Renkli bir düğün organize etmenin yollarını öğrenin.

Çiçekler Çoğalacak

2023 Düğün Trendleri

Aslında bulunduğu her ortamı güzelleştiren çiçekleri düğün günlerinde görmeye zaten alışkınız. 2023 yılında da bu trend devam edecek… Özellikle askılı çiçekler, büyük yeşillikler, renkli bitkiler düğün yerinizi adeta bir masal diyarına dönüştürebilir. Hatta düğün hediyesi olarak davetlilerinize tohumlar, çiçekler ve minik kaktüsler de verebilirsiniz.

{91463}

Bekarlığa Veda Partileri Değişecek

Şüphesiz ki düğün kadar sabırsızlıkla beklenen bir diğer etkinlik; bekarlığa veda partisi. Müziğin hiç susmadığı, eğlencenin unutulmadığı, bol bol kahkaha içeren bekarlığa veda partilerinde bu yıl bazı değişiklikler olacak. Kıyafet ve tema konusunda sınırsız olun. Tek bir gece ile sınırlamayıp hafta sonunu partileyerek geçirmeyi düşünebilirsiniz. Ayrıca davetlilerinizle bir konsere de gidebilirsiniz. Özetle 2023 yılının düğün sezonunda en çok konuşulanlarından biri “bekarlığa veda partileri” olacak gibi duruyor.

‘Düğün Gardırobu’ Daha Sık Duyulacak

2023 Düğün Trendleri

TikTok sayesinde popüler olmaya başlayan “düğün gardırobu” kapsül seçeneklerin yer aldığı, karar vermeyi kolaylaştıran, hatta bütçenizi de koruyan harika bir fikir. Bu gardıropta “Gelinlik hariç düğün etkinliklerinde giyebileceğiniz her şey” yer almalı. #weddingwardobe etiketiyle TikTok’ta arama yaptığınızda birçok yaratıcı fikir bulabilirsiniz. Bu trendin 2023 yılında daha sık duyulacağından eminiz!

İlham Kaynakları Çoğalacak: TikTok, Instagram, Pinterest

Artık sosyal medyanın hayatımızın tam ortasında olduğunu kabullendik. Bizce bazı platformlar düğün trendlerini yakalamak için de harika bir yer… Instagram’dan fikir bulmaya, Pinterest’ten ilham veren panolar oluşturmaya çok alışkınız. Fakat bu yıl özellikle TikTok trendlerini göreceğiz. Yapmanız gereken tek şey hashtag’leri kullanmak. Bulabileceklerinize şaşıracaksınız!

Esra Kurtuluş
Esra Kurtuluş Tüm Yazıları