preloader

2019 Çanta Modelleri

23.04.2019
2019 Çanta Modelleri

Yazı Boyutu:

2019 çanta trendlerinden göze çarpanları OGGUSTO kadınları için derledik ve stil ilhamı alabilceğiniz çanta modellerini seçtik.

2019 senesinde izini süreceğimiz çanta trendlerini daha önce sizinle paylaşmıştık. Şimdi ise bu trendlerden yola çıkarak gardırobunuza ekleyebileceğiniz çanta modellerini sunuyoruz…

Top Çantalar

2019 Çanta Modelleri

2019’da çantalar, kavuştukları yeni geometrik form dolayısıyla birer sanat eseri taşıyormuşsunuz hissi yaratıyor. Top formundaki çantalar tüm eşyalarınızı alma kapasitesine sahip değil. Ancak tasarımları öyle güzel ve özel ki bunu o kadar umursamayacaksınız bile.

Klipsli Çantalar

2019 Çanta Modelleri

Modern çantalar 2019 tasarımlarında klasik bozuk para keselerinin klipsleri ile vintage bir dokunuş kazanıyor. Kimi zaman bir küçük kimi zaman da büyük boyutta gördüğümüz bu büyülü detay, pratik olduğu kadar çekici de.

{771401}

Transparan Çantalar

2019 Çanta Modelleri

Yanınıza taşıdıklarınız konusunda şeffaf davranmaya devam edin, zira transparan çantalar bu sene de en popüler tercihlerden biri olmaya devam ediyor. Halen bir kısmımız bu şeffaflık konusunda kendini rahat hissetmiyor olabilir ancak daha özgür düşünmeye başlamakta fayda var.

Kolye Çantalar

2019 Çanta Modelleri

2019 senesi için tasarımcılar söz konusu çanta olduğunda ihtiyaçlara odaklandılar ve ortaya küçücük modeller çıktı. Bu modelleri taşımanın en ideal yolu olarak seçilen boyuna asma yöntemi sayesinde de elleriniz tamamen serbest kalıyor.

Büyük Çantalar

2019 Çanta Modelleri

Büyük, gerçekten büyük çantalar takmaya hazır olun. Kimi logoyla bezeli, kimi transparan, kimi ten renk, kimi rengarenk…Tek ortak özellikleri son derece büyük olmaları!

{771421}

Klasik Ama Yeni Çantalar

2019 Çanta Modelleri

Orijinal it-bag stillerine olan arzu ivme kazandıkça tasarımcılar modaevlerinin arşivlerini geri çağırmaya başladı. Yeniden yorumlarına rağmen vintage havalarını koruyan tasarımlar, 2019 çanta trendleri arasında en çok arzulanan modelleri kapsıyor.

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları