preloader

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

01.12.2022
Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Yazı Boyutu:

Son yıllardaki sürprizli gelişmeler paralelinde 2023 daha da merak ediliyor. Astrolog Nigar Bostan gökyüzünün yeryüzüne nasıl bir etkisi olacağını, burçlar özelinde anlattı.

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları
Astrolog Nigar Bostan

Yeni bir yıla adım atarken 2023’ün yaşam şartlarını kökten değiştirecek olaylara sahne olacağını bilmeliyiz. Bizden önceki kuşakların pek çok dönüşüme tanıklık ettiğini düşünecek olursak, biz de Fransız İhtilali’nin gökyüzü dinamikleriyle benzer özellikler taşıyan 2023 yılına şahitlik ederek, dünya üzerinde derin izler bırakacağını rahatlıkla öngörebiliriz.

2023 yılı, global enerji üzerinde 2008’den beri meydana gelen diplomatik, hukuksal ve finansal süreçlere nokta koyup, mart ayından itibaren yeni dünya düzenine geçişin sinyalini verecek. Tahmin edilmesi zor bu yenilikler, düzeni, zamanlamayı, kuralları temsil eden Satürn gezegeninin Balık burcuna geçmesiyle 2.5 yıl gelişim gösterecek. Balık’ın Zodyak kuşağında son burcu temsil etmesi, başlangıçlar için bitişlerin kaçınılmaz olduğunu anlatıyor.

Bu serüven dolu tabloya kısa bir giriş yaptıktan sonra, ateş, hava, toprak ve su elementlerinin eş zamanlı tarihsel evrimleşme sürecine girdiğini dikkate alarak, burçtan çok doğum haritalarının nasıl etkileneceğine eğilmek 2023 için bize daha çok ipucu taşır. (Güneş burcunun yaşam yolculuğumuzdaki payı % 30 ise yükselen burçla netlik kazanan doğum haritası, gökyüzünde olup biteni tüm detaylarıyla yaşamımıza yansıttığına göre, aşağıdaki yorumları yükselen burcunuza göre okumak, yeni yılla ilgili daha isabetli fikir edinmenizi sağlar.)

Koç ve Yükselen Koç Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Koçlar, 17 Mayıs’a kadar oldukça şanslı ve hareketli bir döneme adım atıyorlar. Zira fırsat, şans, bereket, genişleme ve kültürel değerleri anlatan Jüpiter’i konuk ederek, 12 yılda bir elde edebilecekleri, olumlu bir dönemden geçecekler. İkili ilişkilerde bireysel güçlerini artırıp, grup dinamiklerine yön veren kararlara liderlik edebilirler. Kariyerlerinde bol seyahat içeren birden çok fırsat karşılarına çıkacaktır. 2011 yılındaki deneyimlerini tecrübe olarak kullanacakları bir yılın içine girecekler.

Jüpiter’in ziyareti onları sportif ve kas gücü gerektiren becerileri geliştirmeye itebilir. İlişkilerin rutin akışına adrenalin taşıyan bu etkiyle, cesaretli beraberliklere adım atmaya hazırlar. Haklarını korumak için ateşli tartışmalara sahne olan grup ve organizasyonlarda yer almak isteyeceklerdir. 10 Temmuz’dan sonra ise Güneş ve Ay Tutulmaları’na da 18 ay boyunca ev sahipliği yaparak, gerek özel gerekse iş hayatlarında partner ile ilişkilerinde yen bir dönemin içine girecekler.

Diğer yandan 7 Mart’tan sonra 2.5 yıl boyunca gündelik hayatlarında ellerinde olmayan koşullara adapte olmak zorunda kalabilirler. Bu görünüm kendi ya da bir yakınlarının sağlık konusuyla ilgilenmelerine neden olabilir. Ruhsal açıdan güçlerini korumak adına, sezgilerini güçlendirip, inançlarını yeniden yapılandırabilirler.

23 Mart sonrası Plüton’un Kova burcuna geçişiyle, arkadaşlıklar, sosyal çevre ve gelecek hedeflerinde uzun zamana yayılan derin dönüşümlere açık hale gelirler. Sıra dışı arkadaşlar ve gruplar onların yeni yaşam düzeni üstünde etkili ve dönüştürücü bir rol oynayabilir. Gelecekle ilgili yatırımlarında teknoloji, iletişim, networkler üzerinden geliştirilen yeni buluşlar yer alabilir. Bu yeniliklerle ilgili mayıstan sonra 1 yıl boyunca maddi kazançlarında olumlu gelişmeler gündeme gelecektir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

2018 yılından beri konfor alanından çıkmayı deneyimleyen Boğalar gerek ilişki gerekse iş hayatlarında ektiklerini biçecekleri bir yıla adım atıyorlar. Geçmişte aldıkları doğru kararlar, 2023’te meyvelerini vermeye başlar. Yılın ilk dört ayındaki hızlı gelişen olayların yarattığı dalgalanmalara dikkat edip, merkezlerini korumak önemli olacaktır. Bu yıl yaşamlarından ani çıkan ya da kopan ilişkilerle yüzleşmek zorunda kalabilirler.

Ayrıca 23 Mart’tan sonra sosyal statü ve kurumsal hayattaki rollerini yavaş yavaş dönüştürecek bir kişi ya da konuyla karşılaşabilirler. Bu derin dönüşümü ebeveynleriyle olan ilişkileri üzerinden de alabilirler. Evlenmek, boşanmak, yeni bir yöneticiyle farklı bir iş koluna adım atmak kapılarını çalacaktır. Bu etkinin meyvelerini mayıstan sonra bir yıl boyunca toplama şansı elde edebilirler. Mart ayı ile beraber 2.5 yıl boyunca, arkadaşlarına ve sosyal çevrelerine fedakarlık göstermek zorunda kalabilirler. Bu görünüm sosyal sorumluluk gruplarında gönüllü olarak görev alma isteklerini tetikleyecektir. Ayrıca sanatsal yeteneklerini kullanabilecekleri bir döneme adım atacaklar.

Yoga, astroloji, gibi kadim bilgilere ilgi duyan yeni arkadaş gruplarına dahil olup, hayata farklı bir pencereden bakabilirler. 22 Temmuz-5 Eylül arasında Aslan Burcu’nda geri harekete geçecek olan yönetici gezegenleri Venüs, geride bıraktıkları kişilerle tekrar karşılaşmalarına imkan tanır. Bu dönemde evlenmek, ortak olmak yeni bir yatırıma imza atmak doğru olmaz.

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili İkizler yeni yılın ilk 5 ayında hızlı bir koşturma içine girecekler. Hem özel hem iş hayatlarında kafalarını karıştıracak birden çok teklifle karşılaşabilirler. İkilemlerden uzaklaşmak için kendileri için en doğru olanı seçerken mantıklarını kullanıp, akıllarına estiği davranmaktan kaçınmalılar. Mart ayıyla beraber, akademik konular, yurtdışı bağlantıları, uzak seyahatler, hayata bakış açılarını değiştirecek değişimlerle karşılaşabilirler. Hukuki konular, bürokratik süreçler zaman içinde onların uzaklarda yaşama isteklerini harekete geçirebilir.

Zaman yöneticisi Satürn’ün 7 Mart’ta başlayacak olan Balık’taki yolculuğu, kariyer yaşamlarında bir döneme nokta koyup farklı bir şekilde ilerlemeye zemin hazırlar. Kurumsal hayatta birlikte çalıştıkları yöneticilerle ayrılmak da söz konusu olacaktır. Ayrıca ebeveynlerinin yaşamını kolaylaştırmak veya ebeveyn rolü için farklı sorumluluklar üstlenebilirler.

Kalbi boş olanlar ise Temmuz’dan sonra 18 ay boyunca sosyal hayatta karşılaştıkları kişilerle ani bir ilişkiye adım atabilirler. Evlenmek, birlikte olmak ya da güçlü iletişim becerileriyle topluluklar arasında ilgi çekmek şansını bu yıl yakalayacaklardır. Mayıs ile birlikte arka planda yapılandırdıkları yatırımları güçlendirip, gelecek yaşamlarını güvence altına almak isteyebilirler. Bu noktada kime güvenip yola çıkacaklarına dikkat etmeleri gerekir.

22 Temmuz-5 Eylül arasında kardeş, yakın çevre ve akraba ilişkilerinde anlaşmazlıklara çözüm arayışı içine girebilirler. Bu süreçte araba değiştirmek doğru olmaz. Ayrıca kara yolculuklarında da azami dikkati göstermeleri gerekir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Yengeçler 2023’e hızlı bir giriş yapacaklar. Şans, fırsat, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter 17 Mayıs’a kadar toplum önündeki duruşlarına destek verecek. İş hayatında çeşitli teklifler alıp, önceki yıllarda ektikleri tohumların filizlendiğini hatta meyve verdiğini görecekler. 12 yılda bir tekrarlanan bu etkiden maksimum faydayı sağlamak için hiç zaman kaybetmemeleri gerekiyor. Ailenin desteklediği önemli bir yatırıma girebilirler.

Özellikle mart ile beraber yurt dışı konuları ve yabancılarla ilgili bağlantılarında yepyeni bir düzene geçecekler. Ortak gelir, borçlar ve ödemelerle ilgili sorunlara destek veren farklı çözümlere başvurabilirler. Okült, metafizik konularına daha fazla ilgi duyabilirler. Akademik konularla ilgili yeni başlangıç ya da bitişlerin gündemde olduğu 2023’de hayat görüşlerine yeni bakış açısı kazandıracak bir kişiyle karşılaşabilirler. Uzaklara taşınma, sorumluluk üstlendikleri bir alanda sık seyahat etmek gündeme gelebilir.

2023-2025 yıllarını 2007-2009 arasındaki deneyimlerinden yola çıkarak şekillendirecekler. Mayıs’tan sonra bir yıl boyunca arkadaşlarının desteklediği mal, mülk ve iş yatırımına sıcak bakabilirler. Temmuzdan sonra ise 18 ay boyunca ev ile iş hayatı arasında dengeli bir düzen kurmaya çaba harcarlar. Taşınma ve yer değişikliği gündeme gelebilir. Para, aşk ve ahengi simgeleyen Venüs 22 Temmuz-5 Eylül arasında geri hareketini sürdürürken eski bir ilişki yeniden deveye girebilir. Bu dönemde gereksiz lüks harcamalardan kaçınmaya özen göstermeliler. Onlar için yılın en şanslı dönemi 19 Ocak ila 20 Nisan arası olacaktır.

{106063}

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Aslanlar, 2021 yılından beri ikili ilişkilerde yaşadığınız zorlanmalar 7 Mart’ta sona eriyor. Fakat 2025 yılına kadar partnerinizle olan maddi paylaşımlarınızda yaşayabileceğiniz olumsuzluklara dikkat etmelisiniz. Vergi, sigorta, kredi konuları sizin için hassas olabilir. Hukuk aracılığıyla alınan kararlar bir sonuca ulaşabilir. Ortaklık teklifleriyle karşılaşacağınız yılın ikinci yarısında bazı iş ortaklıkları da sona erebilir.

Yılın ilk yarısı yurtdışı bağlantılarınızla ilgili hareketli, canlı ve atak bir döneme giriyorsunuz. Seyahatlerde tanıştığınız kişilerle ani yakınlaşmalar yaşayabilir, bu etkiyle hayatınızın akışını değiştirecek kararlar verebilirsiniz. Uzun yolculukların size kazandıracaklarını kendi adınıza olumlu şekilde kullanmalısınız. Ayrıca akademik konular açısından sıcak bir yıl geçireceğinizi de unutmamalısınız.

Büyük dönüşümleri anlatan Plüton gezegeninin 23 Mart’ta Kova burcuna geçişiyle, hem iş hem özel hayatınızdaki ilişkilerde sıra dışı birlikteliklere yelken açacaksınız. Sizin için pek kolay olmasa da karşınızdaki kişilerin size sunduklarını itiraz etmeden kabullenirseniz, hedeflerinize daha güçlü bir enerjiyle yönelirsiniz. 22 Temmuz-5 Eylül tarihleri arasında sizin burcunuzda geri gidecek olan Venüs’ün etkisiyle beraberliklerinizde tıkanıklıklar yaşadığınızı hissetseniz de bunun geçici olduğunu bilmek sizi rahatlatır. Aynı dönemde, evlilik, ortaklık süreçlerine adım atmamalı estetik uygulamalardan kaçınmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Başaklar, 2 yıldır rutin hayatın yorucu temposunun sizi zorladığını söyleyebiliriz. Bu şartlar karşısında sevdiklerinizin ya da kendinizin sağlık sorunlarıyla da uğraşmış olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla sürdürdüğünüz projelerde alın teriyle katettiğiniz yolun artık son aşamasına giriyorsunuz. 7 Mart’tan sonra ikili ilişkilerin ele alınacağı yeni bir 2.5 yıl sizi bekliyor. Özel ya da iş hayatınızda beraber olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde adeta tarih yeniden yazılacak. Gerçek dost ya da düşmanınızın kim olduğunu net bir şekilde anlamak, sizin gibi mantığının sesini dinleyen biri için faydalı olacak.

2025’e kadar ilişkilerdeki anlaşmazlıkları hukuki sürece yönelmeden çözme yoluna gitmelisiniz. 17 Mayıs’a kadar ortak harcamalar alanınıza yerleşecek olan şans, fırsat, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, maddi koşullarınızla ilgili hızlı kararlar alıp, eyleme geçmenizi sağlayan fırsatlar sunacak. Bu adrenalini yüksek dönemi doğru değerlendirirseniz hazirandan sonra 1 yıl boyunca özellikle yurt dışı bağlantılarınızdan verimli geri dönüşler alır, vizyonunuzu geliştiren uluslararası konular yeni bilgiler ve farklı insanlar tanıyarak yaşamınızı renklendirme fırsatı yakalarsınız.

Marttan sonra gündelik hayatınızda uzun yıllar sürecek değişim ve dönüşüme açık bir sürece gireceksiniz. Bu etkiyle, beslenmenizi ve rutin ilişkilerinizi farklı bir çerçeveye oturtursunuz. Teknolojik gelişmelerden daha fazla yararlanacağınız bir iş kolu yaşamınıza girebilir. 22 Temmuz- 5 Eylül arasında yaşadığınız gizli bir ilişkinin ortaya çıkmasından ötürü dikkatli olmalısınız. Kalp ve damar sağlığınızın korunmasına özen göstermek uzun yıllar sağlıklı yaşamanızın anahtarı olacaktır.

{98976}

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Teraziler, 10 Temmuz’dan sonra Güneş ve Ay tutulmalarına ev sahipliği yapacak 18 aylık yepyeni bir döneme adım atıyorsunuz. Mevcut berberliklerinizde sonlanmalar ve yeni başlangıçlar için radikal kararlar almaya açık olacaksınız. Bu etkinin ayak sesleri 20 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulmasıyla tetiklenebilir. Gerek grup gerekse bireysel ilişkilerinizde öz değerinizi ortaya koymak ve kişisel beklentilerinizi ön plana çıkartmak için kolları sıvamalısınız.

Yılın ilk yarısında hayatınıza, rutin koşullarınızı arkada bırakıp yeni heyecanlara doğru yönelmenizi sağlayan, neşeli, aksiyonu seven, yeniliklerden çekinmeyen biri girebilir. Bu etkiyle durağan yaşam koşullarınızı değiştirmek sizi heyecanlandıracaktır. Bol seyahat ederek yeni yerler ve insanlarla tanışmak için pek çok fırsat yakalama şansınız olacak. Bu tempoyla beraber gündelik hayatınızda her işi çözmeye vakit bulamadığınız için zaman zaman enerjinizin düşmesi nedeniyle sağlığınıza ekstra özen göstermeli, doğru beslenmeyi ihmal etmemelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yollarınızı ayırmak zorunda kalıp, onların işlerini de yüklenmek yapacağınız en büyük hata olacaktır. Aile büyüklerinin sağlık tablosunu da takip etmek, bu yıl rutin işleriniz arasına dahil olabilir.

23 Mart’ta Plüton gezegeninin Kova burcuna geçişiyle, sıra dışı aşklar ya da topluluklarla karşılaşabilir, ayrıca çocuk sahibi olmak ya da çocuğunuzun geleceği ile ilgili yeni dünya düzenine ayak uydurmak isteyeceğiniz kararlar alabilirsiniz. Yeni bir hobi ya da sportif faaliyet zamanla maddi getirisi olan bir iş koluna dönüşebilir. 2023 spekülatif yatırımlarınız için size yeni ufuklar açacaktır.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün 22 Temmuz-5 Eylül tarihleri arasında geri gidecek olması, bazı arkadaşlarınızla aranıza soğukluk girmesine ya da eski yıllardaki duygusal ilişkinin tekrar canlanmasına neden olabilir. Bu dönemde güzellik uğruna hiçbir estetik müdahale yapmamalı ve topluluklar içindeki konumunuzu zorlayacak kararlar almamalısınız. İlişkilerinizde yaşadığınız köklü değişikliklerin yaşamınızdaki etkisini 14-28 Ekim tarihleri arasında meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları sürecinde gözlemleyebilirsiniz. Sizi siz yapan itibarınızı koruyan değerlerle yeni yıla adım attığınızı aklınızda saklı tutun.

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Akrepler, 2023 yılı, 2021’den beri taşıdığınız yüklerden arınmanıza neden olacak. Özellikle temmuz ayından sonra Anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğduğunuzu hissedeceksiniz. Güveni sorguladığınız tüm ilişki kalıplarından sıyrılıp, karşılıklı empati geliştirdiğiniz, fedakarlıkla beslenen bir aşka yelken açmak, karamsar yaklaşımınıza denge taşır. Çocuğunuz için fedakarlık yapacağınız bir dönem Mart itibariyle başlayıp, 2025 e kadar uzanır. Eğitim, öğretim veya iş için uzaklara gitmesini her türlü desteği sağlarsınız.

Bu yıl şans oyunları ya da spekülatif yatırımlardan yana çok şanslı olduğunuz söylenemez. Dolayısıyla ayağınızı yorganınıza göre uzatarak finansal risklerden kaçınmalısınız. Gündelik hayatınıza dahil olan, ekstra iş seyahati ya da toplantıları yılın ilk yarısında yaşam temponuzu oldukça artırır. Bu sürede çalışma mekanınızı değiştirebilir daha büyük bir yere taşınabilirsiniz.

17 Mayıs’tan sonra partnerinizin size taşıyacağı şans, fırsat, bolluk, bereketle hayata en az bir yıl boyunca pembe gözlüklerle bakmayı deneyebilirsiniz. Bekarlar evlenebilir ya da bazı Akrepler yeni iş ortaklıklarına sıcak bakabilirler. Bu dönemin ip ucunu yakalamak için 2012 yılının hayatınıza neler taşıdığını hatırlamak iyi olur. 23 Mart sonrası yaşam alanınızda köklü değişimlerin oluşumuna hazır olun. Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler yüksek katlı, bol camlı mekanlara bu dönemde daha fazla ilgi duyabilir. Kentsel dönüşümle değerlenen aile yadigarı yapıları yüksek bir kazançla elden çıkartabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Yaylar, 2023’e adım atarken ikili ilişkilerdeki iletişim problemleriyle bunalmış olabilirsiniz. İş tekliflerindeki düaliteler, hangisini seçeceğiniz konusunda sizi kararsız bırakabilir. Bu dönemde sessiz kalarak, 19 Ocak’tan sonra harekete geçmelisiniz. Yaşadığınız ikilemler, büyük ihtimalle duygusal hayatınız için de geçerli olacaktır. Yönetici gezegeniniz büyük şansın temsilcisi Jüpiter, 17 Mayıs’a kadar aşk hayatınızda parıldayacak. Ani tanıştığınız bir kişiye yıldırım aşkıyla tutulabilirsiniz. Ayrıca şans oyunları, sportif faaliyetler, spekülatif yatırımlar ve hobilerinizden yana 12 yılda bir kapınızı çalan fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Çocuk isteyen Yaylar için de uygun bir yıl olduğunu unutmamak gerekir. Mart ayından sonra, yeni bir eve taşınma, miras konularıyla uğraşma, ailedeki yaşlılarla ilgilenme gündemlerini dolduracaktır. Yaşam alanlarındaki yeni düzen 2025 yılına kadar şekillenir. Yazlık ev almak ya da uzaklara taşınmak kapılarını çalabilir. Kardeş ve yakın çevreleriyle ilişkilerinde uzun yıllara yayılan köklü değişimler yaşayabilirler. Elektrikli araçla eski arabalarını değiştirmek yeni yıl hedeflerinden biri olabilir.

Tanıtım, pazarlama, eğitim konularını internet üzerinden başarıyla yürütebilirler. 22 Temmuz – 5 Eylül tarihlerinde yurt dışı ilişkilerinde gerginlikler, aksilikler ya da gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Uyumlu giden ilişkilerinizde öngörülemeyen durumları Eeylül sonrasında çözüme kavuşturacağınızı bilip, gönlünüzü ferah tutmalısınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Oğlaklar, 2023 yılı 2018’den beri üzerinizdeki sorumlulukların ağırlığını hafifletip, daha neşeli ve huzurlu bir döneme adım atmaya sizi hazırlayacak. Yılın ilk yarısında ev hayatınızda şans ve fırsatlara kapınızı açarken, Mayıs’tan sonra bir yıl sürecek olan, vur patlasın çal oynasın enerjisiyle sosyal ilişkilerinizden keyif alıp, aşk hayatınızda olumlu gelişmelere kucak açacaksınız. Tabii tüm bunların gerçekleşmesi için, ciddiyetinizi bir kenara bırakıp, hayatın taşıdığı sürprizleri kalpten istemeli ve değişime hazır olmalısınız. Kısacası, süresini dolduran geleneksel kurallarla vedalaşma vaktinin geldiğini kabul etme zamanı.

23 Mart’tan itibaren 2008 yılından beri yerin altını üstüne taşıyan transformasyon gezegeni Pluton’u artık Kova burcuna uğurlayacaksınız. Yaklaşık 14 yıldır hayatınızda yarattığı dönüşümlerin taşıdığı tecrübeyle, uzun yıllar maddi kazancınıza vereceği desteği deneyimleyebilirsiniz. Güçlü kimselerle ortaklık yapıp, yeni dünya düzeninin iş alanlarında varlığınızı kabul ettirebilirsiniz. Konsantre zihin ve organizasyon kabiliyetiniz yeni sektörlerden maddi kazanç sağlamanıza imkan tanır. Ama bu konuda acele etmemeli bu yıl atacağınız tohumların birkaç yıl sonra meyve vereceğini hedefleyerek harekete geçmelisiniz.

22 Temmuz-05 Eylül tarihleri arasında ise, uyum, ahenk, ilişki ve aşk gezegeni Venüs’ün Aslan burcundaki geri hareketi ortak paylaşımlar alanınızda uyumsuzluklara veya ekstra harcamalara neden olabilir. Bu dönemde temkini elden bırakmadan hak ettiğiniz değerlere sahip çıkmalısınız. Eskiden alamadığınız bir ödemeyle ilgili sorunsalı yine bu dönemde çözüme kavuşturabilirsiniz. Ticari faaliyetleriniz, kurs ve eğitimler, kardeş ve yakın akrabalarla ilişkileriniz Mart ayından sonra 2.5 yıl yeniden gözden geçirip, yeni bir düzene gidebilirsiniz. Bu yıl araba değiştirmek sizi çok mutlu etmeyebilir.

Kova ve Yükselen Kova Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Kovalar, yaklaşık 10 yıldır süren, maddi kazanç alanınızdaki belirsiz durumlar 2023 yılının mart ayından sonra 2.5 yıl boyunca netlik kazanır. Bu etkiyle kendi işinizi kurmak yada yeni bir iş kolunda çok çalışıp az para kazanmak durumuyla karşılaşmak geleceğe yatırım olacağı için sizi mutsuz etmemelidir. Bazı Kovalar özgürlüklerinden kendi arzularıyla feragat edip, evlenip, yuva kurmaya karar verebilirler. Ev yatırımı gibi ciddi sorumlulukların altına girmek için uygun bir yıl onları bekler. Kardeş ve yakın çevreleriyle kültürel bilgileriyle harmanladıkları yeni ve faklı bir iş kurabilir ya da ortak yatırım yapabilirler. Akademik hayatlarında ise ani fırsatlar Mayıs ayına kadar karşılarına çıkar. Yılın ikinci yarısında toprak ve arazi almak, satmak ya da aileden gelen mirasın değer kazanması onları mutlu edecektir. Daha geniş bir eve taşınmak ya da evlerinde dekorasyon değişimiyle yeni bir atmosfer yaratmak ruhlarına iyi gelir. İnsanlık yararına yapılan organizasyonları yönetmek ve ihtiyacı olanlara maddi destek sağlayan etkinlikler düzenlemek, sosyal faaliyetlerini canlandırmaya neden olur.

23 Mart’tan itibaren Plüton gibi kökten değişimi temsil eden bir gezegene kapılarını açarak, uzun yıllar boyunca sürecek olan hem fiziksel hem zihinsel hem de ruhsal alanda benliklerini dönüştürebilirler. Mucitlerin burcu diye tarihe geçen Kovaların bu köklü değişimi, dünyanın ritmini de temelden değiştirecektir. 22 Temmuz-5 Eylül tarihleri arasında ikili ilişkilerde gerginlikler ve kopmalar gündeme gelebilir. Bu dönemde partnerleriyle ego çatışmalarına girmekten kaçınmaları gerekir. Ayrıca eski bir aşkın da yeniden alevleneceği bir yaz onları bekliyor olabilir.

Balık ve Yükselen Balık Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Nigar Bostan'dan 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Balıklar, 2023 yılındaki temel değişimlerin baş mimarlarından biri siz olacaksınız. Hümanist bakış açınızla global dünya düzeninde sınırsız okyanus enerjisine set çekmek ve sonsuzluğun içinde kaybolmaktansa belirli bir rota dahilinde hareket etmek isteğinizle, insanlığın sorumsuzca kullandığı doğal düzene yeni bir format atma yetkisine sahip olacaksınız. 2.5 yıl boyunca liderliğini üstlendiğiniz bu yeni düzen, kişisel hayatlarınızda sezgilerinizi realiteyle buluşturup, gelecek yaşantınızla ilgili size doğru kararlar aldırır. Kariyer yaşamınızda yepyeni bir sayfa açtıracak olan bu yılın yeniliklerinden 2025 e kadar faydalanırsınız. Bilinçaltınıza ittiğiniz ne var ne yok Plüton’un Kova’ya geçişiyle beraber su yüzüne çıkar. Korkularınızı ve elinizde olmayan koşulları kabul ederek, yaşamı mutluluk prensibine göre deneyimleme yoluna gidebilirsiniz. Bu görünümün gölge yanı ise, hayatın gerçeklerinden kaçarak, kalp ve dolaşım sisteminizin bozulmasına neden olabilir. Buna meydan vermemek için inançlarınızı güçlendirip, yoga ve meditasyonla psişik kabiliyetlerinizi güçlendirmelisiniz.

Mayıs ayına kadar maddi kazancınızda sürpriz artışlar olsa da hızlı harcamalara karar verebilirsiniz. Yaz aylarında mesai arkadaşlarınız ya da iş çevresinden tanıdığınız biriyle, kendinizi bir gönül hikayesinin ortasında bulabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise doğayla iç içe olan yeni bir yere taşınıp, gündelik işlerinizi uzaktan kontrol ile yönetmeyi tercih edebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerinizin arttığı 2023 yılı sizi Nuhun gemisine bindirerek, uzun bir yolculuğa çıkarabilir. Hayallerinizin peşinden giderken yaşamın gerçeklerini de başarıyla yönetmeyi ihmal etmeyin.

{100260}

Astrolog Dinçer Güner’in 2023 yorumlarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Holistik Astrolog Duygu Demir’in 2023 burç yorumlarını okumak için buraya tıklayın.

Etiketler

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları