preloader

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

01.12.2022
Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Yazı Boyutu:

Gökyüzünden gelen mesajlar ne diyor? Bu yıl burcunuzu neler bekliyor? Holistik Astrolog Duygu Demir 2023 yılında burçları bekleyenleri OGGUSTO okurları için anlattı.

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları
Duygu Demir

Çok ama çok güçlü bir yıla hazır mısınız?

2023 tam bir sıfırlanma yılı olacak. 2020’de pandemi ile başlayan değişim sürecini 2024 Şubat ayı ile tamamlayacağız.

2020 şok ile içe kapanış,

2021 belirsizlik içinde yönünü bulma,

2022 kaynakları iyi yönetme yılları oldu.

2023 ise tam bir “Hayat cesurları sever!” yılı olacak.

2024’ten sonra ise modern dünyanın bambaşka bir yöne evrildiğini iyiden iyiye göreceğiz.

<img src="https://track.adform.net/adfserve/?bn=59871542;1x1inv=1;srctype=3;ord=[timestamp]" border="0" width="1" height="1"/>

Astrolojide bitişleri ve kontrolsüz olayları anlatan 29 derece’nin başrolde oynadığı, tutulma eksenlerinin değiştiği, Satürn’un Balık ve Pluto’nun Kova burcuna geçtiği, başlangıç derecelerinde yeni ayların olduğu, her şeyin olduğu, yok yok bir yıl geliyor. Biz ne dersek diyelim dünya değişecek. Aynı kalma çabasını, bizi geride tutanları, değişimimizi engelleyen her türlü iç ve dış koşullardan özgürleşmek yeni hayatımıza uyum sağlamamıza destek olacak.

Bu nedenle önümüzdeki yıl havayı iyi koklayıp, kurumları ve eski köhne yapıları geride bırakmaya cesareti olan, hızlı ve atak davranıp yeni girişimler yapabilenler için büyük fırsatlar sunacak. 2023’te Koç burcunun enerjisi baskın olacak; gökyüzü sağlıklı bir bencillik geliştirip farklılığımızı ortaya koymayı destekliyor.

Bakalım 2023 burçlara neler vadediyor?

Koç Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Koçlar 2023 yılı hayatınız boyunca unutamayacağınız kadar büyük bir yıl olacak sizin için. Yıla Jüpiter’in desteği ile başlıyorsunuz. 2022’nin yaz aylarında başladığınız girişimlerin ödüllerini toplamaya başlayacaksınız. Özellikle 5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaydan sonra şans sizden yana gülmeye başlayacak, 20 Şubat sonrası Jüpiter ve Venüs’ün burcunuzda beraber hareket etmesiyle bereketli bir enerjide olacaksınız.

Yılın ilk aylarında kariyeriniz, toplumdaki yeriniz ve duruşunuz, aile hayatınızı korumak için 2008 yılından bu yana verdiğiniz emekleri, mücadeleyi değerlendireceksiniz. Ve kendinize, kendi isteklerinizi öncelik alan yeni bir rota çizeceksiniz. 21 Mart’ta burcunuzdaki yeni ay ve 20 Nisan’da burcunuzdaki Güneş tutulması ile bu rota için yolculuk başlasın!

Bu kararları uygulamanız ise haziran ve temmuz aylarını bulacak. Bazılarınız bu süreçte kariyer, şehir değiştirebilir veya ilişkilerine dair evlilik gibi büyük kararlar alabilir. Ekim ayı ile artık yeni rota çizilmiş, harekete geçilmiş ve yeni düzeni oturtmak için sistem kurulmuş olacak.

Boğa Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Boğalar, yoğun değişimlerin olduğu, sert bir yılı geride bırakıyorsunuz. 2023 yılına biraz daha sakin bir şekilde, olanı biteni gözlemleyerek başlamak isteyebilirsiniz. Yine de 5 Şubat – 7 Mart arasında son iki yılın mücadelesine nokta koyacak bazı kararlarınız olabilir.

5 Mayıs’ta karşıt burcunuz Akrep’te bir ay tutulması meydana geliyor. Su üçgeninin eşlik ettiği bu tutulma ile ilişkilerde tekrardan denge yakalanacak. 16 Mayıs itibarıyla Jüpiter’in burcunuza geçmesiyle ödülleri toplamaya başlıyorsunuz. 12 yılda bir olan Jüpiter geçişi size şans, bereket, bolluk getirecek. İşlerinizde atılımlar yapmak, yurt dışı bağlantılı işlerde ilerlemek, sosyal medya ya da basında görünürlük kazanmak için keyifli bir dönem sizi bekliyor.

Temmuz ile 2024’ün sonlarına kadar olan süreçte güney ay düğümü günlük hayat koşullarınızı ve sağlığınızı gösteren 6. evinizde hareket edecek. Güney ay düğümü bazen bir alışkanlığı bırakmak, tutum değişikliğine gitmek veya bazen zorluklar, kayıp ile mücadele etmek anlamına gelir. Bu nedenle beslenme ve sağlıkla ilgili her temayı önden ele almakta fayda var.

Yılın ikinci yarısında, 28 Ekim’de burcunuzdaki ay tutulmasıyla her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz. Güçlü, bereketli, üretken bir enerji sizi kaplayacak.

İkizler Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili İkizler burçları, 2022 yılında günlük hayatın içindeki koşturmacalar sizi biraz yormuş olabilir. Bazılarınız iş ortamındaki krizler ile bazılarınız da sağlık problemleriyle sınandı. Şimdi artık yeni bir yıl, yeni bir enerji bizi bekliyor.

Şubat ayı ile sosyal çevrenizde başlayan genişleme, tanıştığınız yeni insanlar size yeni hedefler belirlemeniz için de kapı açacak. 16 Mayıs’a kadar çağrıldığınız yerlere gidin, bolca iletişim kurun, hayal ettiğiniz her şey için çevrenizde ilgili kişilere haber salın. Karşılığını alacaksınız.

Nisan ayında önemli bir güneş tutulması olacak. Bu tutulma ile hayata dair öncelik listeniz değişebilir. Hedefleriniz, bakış açınız değiştikçe siz de yenileneceksiniz. Değişen ve gelişen çevreniz de bu yeni hedeflere uyumlanmanız için kaynak sağlayacak.

Öte yandan 7 Mart tarihinde Satürn Balık burcuna geçiyor. 2025 sonuna kadar olan 2.5 yıllık evrede artık kariyerde emek verme, sorumluluk alma ve başardığımız işlerin karşılığında güç olarak yükselme dönemi olacak.

Yengeç Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Yengeçler, yıla karşıt burcunuz Oğlak’taki Merkür retrosu ile başlıyorsunuz. Yılın ilk günlerinde eski ilişkiler veya ilişkilerdeki geçmiş konular gündemde olacak. Beklentilerinizi daha net ortaya koymak ve gerekirse tatminsizliklerinizi açıkça konuşmak isteyeceksiniz. Bu Retro sizin için önemli size şubat ve mart aylarında Pluto bu alanda son derecede olacak, 20 Nisan’da benzer derecede tutulma olacak ve bir de üzerine yaz aylarında benzer dereceler tetiklenecek. Daha açık bir dille ifade etmek gerekirse, bu yıl ilişkiler, aileler, kariyer ve evlilik arasındaki dengeler çok değişecek. Ve bunun ayak seslerini ocak ayı ile duymaya başlayacaksınız.

7 Mart tarihinde Satürn’ün Balık burcuna geçmesi sizi sağlık ve finansal koşullar anlamında rahatlatacak. Rüzgâr arkamdan esiyor artık diyebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek, farklı eğitimler almak ya da yurtdışıyla bağlantılı işlerinizde uzmanlaşmak için keyifli bir dönem başlayacak.

16 Mayıs tarihinde Jüpiter, Boğa burcuna geçiyor ve 2024 Mayıs sonuna kadar burada kalacak. Bu geçiş size sosyal çevreniz açısından büyük avantaj sağlayacak. Yeni kişilerle tanışacak, yeni ortamlara girecek ve çevrenizden büyük fayda sağlayacaksınız.

{106063}

Aslan Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Aslanlar, 2023 yılı sizin için 21 Ocak’ta karşıt burcunuzdaki yeni ay ve 5 Şubat’ta burcunuzdaki dolunay ile başlıyor diyebiliriz. Son 2.5 yılın zorlu enerjilerinden, köklü kararlar alarak sıyrılacaksınız. Şubat ayı boyunca hem kendinizi iyi hissedecek, yükseleceksiniz hem de artık sizi zorlayan her durumu geride bırakacaksınız.

7 Mart’ta Satürn karşıt burcunuz Kova’dan çıkıyor. Artık bir “oh!” çekebilir; ilişkiler ve aile yaşamından yana rahatlamaya başlayabilirsiniz. Bundan sonraki süreçte Satürn 2.5 yıl boyunca Balık burcunda hareket edecek ve artık sizin için finansal anlamda doğru planlama yapmanın önemi dikkat çekecek. Özellikle eş, ortak, aile ile paylaşılan maddi kaynaklarla ilgili sınavlarımız olabilir.

2023’ün 16 Mayıs tarihine kadar Jüpiter Koç burcunda hareket ederek sizi hayallerinizden yana destekleyecek. Akabinde Boğa burcuna geçerek size kariyer anlamında güçlenmenin yolunu açacak. Özellikle 28 Ekim Boğa tutulması ile kariyerinizde güzel bir sıçrama bekleyin.

Bu yıl aynı zamanda Koç – Terazi burçlarında tutulmalar başlıyor. Hayallerinizin peşinden koşmak isteyeceksiniz. Bu tutulma serisi ile 2024 sonuna kadar kimileriniz yurtdışına taşınabilir, yeni bir akademik hayata başlayabilir, bir iş , proje, girişim başlatabilir.

Son olarak, 23 Temmuz’da burcunuzda başlayan Venüs retrosu ilişkilerinizde önemli bir dönüm noktası yaratacak.

Başak Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Başaklar, 2023 yılı sizin için fırsatlarla dolu olacak, son 2 yılda verdiğiniz emeklerin ödüllerini toparlayacaksınız. Öte yandan bu yıl içinde büyük ve kritik kararlarınız olacak.

Bu yıl artık Koç-Terazi burcuna geçen tutulmalar size ilişkilerdeki uzun vadeli kararların ön plana çıkacağını söylüyor. Aynı zamanda finansal koşulları doğru yönetmenin önemine işaret ediyor. Yılın ilk aylarında Koç burcunda hareket eden Jüpiter, dünya sahnesindeki karışık enerjilere rağmen eşinizin, ailenizin finansal kaynaklarından biraz daha fazla faydalanabileceğinizi söylüyor. Öte yandan 20 Nisan tutulması ile partneriniz hayatıyla ilgili büyük kararlar alabilir. Bu kararın sizin için de etkisi büyük ölçekte olacak. Veya hayatınızda sallantıda olan bir ilişki varsa bir karara varılabilir. Aynı dönem aile içinde sağlıkla ilgili gündemlere de işaret etmekte.

Yılın kalanı çok daha rahat olacak. 16 Mayıs tarihinde Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle birlikte hayata daha umut dolu yaklaştığınız ve birçok şeyi rahatça yola koyabildiğiniz bir dönem başlayacak. Bu geçiş bazılarınız için yurtdışına gitmenin, seyahatlerin, yeni eğitimlerin kapısını açacak, bazılarınız için ise kendi işini yapmanın önünü açabilir.

Terazi Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Teraziler, 2023 yılı sizin için oldukça önemli olacak. Yıla Oğlak burcundaki Merkür retrosu ile aile içindeki geçmiş defterlerle ilgilenerek başlıyorsunuz. Aynı zamanda Koç burcunda hareket eden Jüpiter size ilişkiler ve ortaklıklardan yana şans ve bereket getiriyor. 20 Şubat ve sonrasındaki dönem yeni bir ilişki başlangıcına dahi işaret edebilir.

20 Nisan’da karşıt burcunuz Koç’ta sert bir tutulma olacak. Uzun zamandır hayatınız ve ilişkilerinize dair verdiğiniz mücadelenin sonuna geliyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri Haziran ve Temmuz aylarında da yoğun şekilde hissedilecek. Bu süreçte ilişkilerinize dair büyük kararlar alabilir, aile içinde uzun zamandır devam eden bazı süreçleri sonlandırabilirsiniz.

16 Mayıs’ta Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle yatırımlarınızın değerlenmeye başladığını, eşten ve diğerlerinden finansal anlamda destek alabildiğinizi göreceksiniz. Doğru hamleler ile refah, konfor düzeyinizi arttırabilirsiniz.

Sonbaharda, 14 Ekim’de burcunuzdaki ilk güneş tutulması meydana gelecek. Önümüzdeki 1.5 yıl boyunca hayatınızda büyük değişimler yaparak, kendiniz için güzel bir rota çizebileceksiniz.

{100544}

Akrep Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Akrepler, son iki yıldır sizi zorlayan, mücadele ettiren zorlu geçişler artık 2023 ile geride kalmaya başlıyor. Yılın ilk dönemlerinde 5 Şubat dolunayına kadar mücadeleye devam etseniz de sonra rahatlamaya başlayacaksınız. 7 Mart’a kadar Satürn Kova burcunda son derecelerde olacağı için ev, yuva içinde sorumluluklarınız fazla ise bunlar son sıkıntılarınız olabilir.

7 Mart ile kural koyucu Satürn Balık burcundaki 2.5 yıllık yolculuğuna başlıyor. Bu geçiş sizi destekleyecek, kendinizi çok daha rahat, konforlu ifade edebildiğinizi görecek, sağlam adımlar atmanın rahatlığını yaşayacaksınız.

20 Nisan tarihinde Koç burcundaki ilk tutulma meydana gelecek ve iş ortamınız, günlük hayatınızla ilgili sizi zorda bırakan her şeyi sonlandırıp yeni girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. 2024 sonuna kadar çalışma düzeni, ekip ve ekip organizasyonu, organizasyon yapısındaki değişimler ön plana çıkıyor.

5 Mayıs’ta burcunuzdaki son Ay tutulması ile kendiniz ve hayatınıza dair güçlü, olumlu kararlar alacaksınız. Rüzgarın arkanızdan esmeye başladığını iyiden iyiye hissedeceksiniz. 21 Mayıs ve +10 günlük dönemde biraz zorlandığınız, sert gelişmeler olabilir. Yılın ikinci yarısında 28 Ekim tutulması ile ilişkileriniz de iyiden iyiye dengeye girecek.

Yay Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Yaylar, 2023 yılında Koç ve Terazi enerjisi baskın olmaya başlayacak. Bu iki burcun etkisi sizi besleyen, büyüten, olumlu enerjiler olduğu için dünya genel anlamda karışık olsa dahi kendi yolunuzu bulabildiğinizi hissedeceksiniz. 16 Mayıs’a kadar Jüpiter’in de Koç burcunda olmasıyla yeteneklerinize yönelecek, sizi mutlu eden konulara odaklanacaksınız, aşk hayatınız da çok daha keyifli olacaktır. Bekar Yay’lar için yeni ilişkiler dahi başlayabilir.

20 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulması ile yeteneklerinizi ön plana çıkarmak, parlamak isteyeceksiniz. Bunun için hızlı girişimlerde bulunabilir, risk alabilirsiniz. Bu tutulma bazılarınıza yeni aşklar getirecek veya çocuk isteyenler için yeni bir sayfa açılacak.

5 Mayıs’ta Akrep burcundaki son Ay tutulması ile son 2 yıldır uğraştığınız krizlerin ve belki de bazı depresif durumların artık sonlanmaya başladığını göreceksiniz. Halen daha bazı pürüzleri yönetmek gerekebilir. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle iş hayatınızın çok daha bereketli hale gelmeye başladığını göreceksiniz. Bu etki 2024 Haziran’ına dek sizi destekleyecek.

14 Ekim 2023 tutulması ise sosyal çevrenizin çok daha hareketli ve güzel olacağı bir döneme işaret ediyor. Çevreniz vesilesiyle yeni fırsatlar, kaynaklar elde edebilirsiniz.

Oğlak Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Oğlaklar, 2023 yılına burcunuzdaki Merkür retrosu ile başlıyoruz. Geçmişi, olanları, 2008 yılından beri birçok alanda verdiğiniz mücadeleyi fazlasıyla sorguladığınız günler olacak. Bu süreçte aldığınız kararlar ile Şubat-Mart-Nisan aylarında hayatınıza ciddi müdahalelerde bulunacak ve yeni bir sayfa açmak isteyeceksiniz. Bunun için de gerekirse ilişkileri, evliliği veya kariyerinizi sonlandıracaksınız. Bu son sizi korkutmasın çünkü olması gerekeni, uzun zamandır bildiğinizi gerçekleştireceksiniz.

Özellikle 20 Nisan tutulması ev hayatı ve yaşam alanınıza dair en önemli karar zamanı. Bunları 17 Temmuz yeni ayına kadar hayatınızda oturtacak, yılın kalanında ise son revizyonları ve düzenlemeleri yapacaksınız.

Yılın ikinci yarısı daha rahat, kolay geçecek. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi sizi şans, bereket anlamında besleyecek. Hayatta sizi mutlu eden konulara odaklanacak, aşkı sevgiyi çok daha yoğun hissedeceksiniz. Hobilerinize, yeteneklerinize yöneleceksiniz. Son olarak, ekim ayıyla beraber kariyerinizde güzel bir sıçrama dönemi sizi bekliyor.

Kova Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Kovalar, 7 Mart 2023’e kadar sabredin. O tarihte Satürn burcunuzdaki 2.5 yıllık yolculuğunu tamamlayacak. Size de artık bir “oh” deme ve nefes alma fırsatı tanıyacak. Çok büyüdünüz, çok değiştiniz, geliştiniz, sorumluluk aldınız. Artık verdiğiniz emeklerin ödüllerini toplama zamanı.

Öte yandan Mayıs-Haziran aylarında köklü değişimlerin, güçlü atılımların, hırsla hareket etmenin temsilcisi Pluto burcunuza geçecek. Bu 2.5 aylık kısa geçiş önemli. Zira Pluto 2024 sonrasında 20 yıl boyunca burcunuzda hareket edeceği için 2.5 aylık süreçte bu geçişin bir fragmanını yaşayacaksınız. Bu dönem size hem tutkuyla istediklerinizi elde edebileceğinizi gösterecek hem de bazı alışkanlıklarınızı kökten değiştireceğinizi.

Öte yandan Nisan ayı itibariyle tutulmalar Koç-Terazi eksenine geçiyor, sizi kendiniz ve hayatınızla ilgili güçlü kararlar almak için destekleyen, 2024 sonuna kadar devam edecek bir dönem başlıyor. Sözleriniz, kararlarınız her zamankinden daha önemli şekilde dikkat çekiyor. Bazılarınız bu süreçte sosyal medya, basın görünürlüğü kazanabilir, proje bazlı işler yapabilir veya kitaplar yazabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamanız da olası. Özellikle 14 Ekim tutulması bu anlamda önemli olacak.

Balık Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Duygu Demir'den 2023 Astroloji Yorumları

Sevgili Balıklar, 2023 yılında maddi koşullarınızı değiştirecek önemli gelişmeler olacak. Yılın ilk aylarında, 16 Mayıs’a kadar olan dönemde Jüpiter’in Koç burcundaki hareketi finansal anlamda sizi destekleyecek. Kaynaklarınız arttıkça kendinizi çok daha güvende hissedeceksiniz.

Şubat-Mayıs arasında Pluto’nun Oğlak burcunda son derecede olması hedeflerinizde köklü değişimler yapmanızı sağlayacak. Bakış açınız, öncelik sıralamanız değişecek. Evliyseniz veya ilişkiniz varsa beraber yeni bir rota çizebilirsiniz. 20 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulması ile yatırımlarınız, kazandığınız para, nereden para kazanmak istediğinizle ilgili önemli atılımlarınız olacak. Geleceğinizi garantiye almak isteyeceksiniz.

5 Mayıs’taki Akrep tutulması sizi hayalleriniz, ilişkiler, beraber gelecek planları yapma konusunda olumlu etkileyecek. Zira zaten 7 Mart tarihinde burcunuza geçen Satürn önümüzdeki 2.5 yıl boyunca yeni ve güçlü bir hayat inşa etmenizi destekleyecek. Geçtiğimiz yıllardaki kontrol dışı yaşanan zorlukları artık bir kenara bırakacak ve hayatın kontrolünü elinize almaya başlayacaksınız. Bu dönemde aldığınız kararlar ile önümüzdeki 30 yılı belirliyorsunuz.

Son olarak 16 Mayıs’ta Jüpiter’in de Boğa burcuna geçmesi yakınlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirmeye başlayacak, evlilik / ilişki içinde iletişiminizi güçlendirecek. Yakın mesafe yolculukları destekleyecek, iletişim odaklı her türlü işten bereket getirecek. İlişkisi olmayan Balık’lar için mayıs ve ekimdeki tutulmalar yeni başlangıçları destekleyecek.

{100260}

Astrolog Dinçer Güner’in 2023 yorumlarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Astrolog Nigar Bostan’ın 2023 yorumlarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Etiketler

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları