preloader

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

08.02.2021
2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Yazı Boyutu:

2021 yılının erkek modasında iddialı, farklı ve şaşırtan görünümler dikkat çekiyor. Her detayıyla göz alıcı olan 2021 erkek moda trendlerini keşfedin.

Erkek modası anlamında oldukça şaşırtıcı bir 2021’e hazır olun. İddialı detayların, giymeye cesaret gerektiren parçalarla buluştuğu sezon her detayıyla göz alıcı. Gelecek sezon için alışveriş yapmadan ve dolabınızı düzenlemeden bizi bekleyen trendlere mutlaka göz atın.

Minimalist

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Jil Sander

Modanın vazgeçilmezi, ‘az olan çoktur’ kuralı erkek modasında da yerini alıyor. Düz kesimler, göze çarpmayan renkler ve bedene tam oturan stiller 2021’in erkek modasında oldukça fazla. Risk almayan ama bir o kadar da klas duran minimal stil; kaşe paltolar, dar kesim gömlekler ve rahar pantolonlarda kendini gösteriyor.

Çanta Detayı

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Versace

2021’de, erkek stillerinde çantaları çok sık göreceğiz. Çapraz takılmış bel çantaları, askılı omuz çantaları ve valiz formlu büyük modeller kadar telefon taşımak için kullanılan boyun askıları da öne çıkan aksesuarlardan. İster laptop taşımak için isterseniz cüzdan, telefon gibi eşyalarınızı koymak için sezon modasını yakalamak için birkaç farklı modelde çanta mutlaka edinin.

Pardösü

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Salvatore Ferragamo, Yohji Yamamoto, Emporio Armani

Klasik, jilet gibi kesimli, vücuda tam oturan ve adeta bir İngiliz klasiği olan trençkotlar hala vazgeçilmez. Ama onlara yepyeni bir form getiren, 90’ların pardösülerine gönderme yapan modellerden 2021’de mutlaka edinmelisiniz. Hemen her tarza adapte olan yeni nesil, bohem stil pardösüleri bu yıl siyah, bej gibi klasik renklerden de ya da mavi, fıstık yeşili, güneş sarısı gibi iddialı renklerden de tercih edebilirsiniz.

2021 yılının erkek modasında iddialı, farklı ve şaşırtan görünümler dikkat çekiyor. Her detayıyla göz alıcı olan 2021 erkek moda trendlerini keşfedin.

Rahat Duruş

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Hermes, Versace, Tod’s

Eşofmanlar, sweatshirt’ler evlere sığmayıp sokağa çıkmaya 2021 erkek modasında da devam ediyor. Ev kıyafetlerini sokak stiline adapte ederken de aynı koleksiyondan parçaları takım olarak giyebilir ya da tamamen kendi zevkinize göre farklı tarzları bir araya getirebilirsiniz. Bunun için de bomber ceketler, deri ceketler, keten ve dar yakalı gömlekler hatta dar kesimli kumaş pantolonları eşofmanlarla bir araya getirebilirsiniz.

Örgü Kazaklar

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Gucci, Prada, Jil Sander

Birkaç sezon boyunca raflara kalkan kazaklar, 2021’de -deyim yerindeyse- altın çağını yaşıyor. Örgü kazaklar ve ince trikolar, erkek modasında artık kumaş pantolonlarla bile giyiliyor. Örgü akımını yakalamak için pantolon üzerine kombin yapmak en garanti stil seçimi olacaktır. Ama takım içerisine örgü süveter giymenin, eşofmanları kazakla tamamlamanın ve yakalı trikoların çok revaçta olduğunu da unutmayın.

Deri Ceket

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Emporio Armani, Jil Sander, Prada

Klasik ve motorcu deri ceketler hala yatırım yapılabilecek parçalar arasında ama 2021’de biraz daha klasik kesimlerle kullanılıyorlar. Takım elbise ile kullanılabilecek tarzda ve düz kesimli deri ceketler gelecek sezonun öne çıkanlarından. Stilinize biraz daha iddia katmak isterseniz farklı detaylarla hazırlanan tasarım modellere göz atabilirsiniz.

İddialı Güneş Gözlükleri

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Tom Ford

Aksesuar kesinlikle bir stili çok farklı bir yere taşıyabiliyor. 2021 erkek modasında da bu görevi gözlükler üstleniyor. İster optik gözlükleri retro, kalın kemik çerçeveli, büyük modellerle değiştirin isterseniz de kış güneşine karşı gösterişli güneş gözlüğü edinin… 2021’de iddialı bir gözlük, mutlaka stilinizin bir parçası olsun.

Şort Mevsimi

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

No 21, Fendi, Amiri

Şortları sadece yaz tatilleriniz için kullanıyorsanız sınırlarınızı 2021 erkek modası için biraz daha genişletmelisiniz. Podyumlardan alınan sinyallerde takımların bile şortlarla kullanıldığını görebiliyoruz. Trikolar, sweatshirt’ler, makosen ayakkabılar hatta trençkotlarla tamamlanan şortları erkek stillerinde daha fazla kullanmaya hazır olun.

Yeni Takım Stili

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Tod’s, Theory, Emporio Armani, Tom Ford

Klasik takım elbiseleri özel davetler için bir kenara kaldırın ve onların yerini pastel renkler, kısa bilekli modeller ve dik yakalarla tasarlanmış modellere bırakın. Hatta biraz daha değişim yapmak isterseniz Tom Ford gibi eşofman üzerine ceket olarak tasarlanmış takımları tercih edin. 2021’de oldukça fazla kullanılan erkek terliklerini de takımlarla da göreceğiz.

Sandalet & Terlik

2021 Erkek Modasına Dair İpuçları

Theory

Sandaletler ve terlikler erkek modasında hiç bu kadar sevilmemişti. 2021 koleksiyonlarının sergilendiği podyumlarda kalın bantlı sandaletler ve parmak arası terlikler hemen her stilin tamamlayıcısı olarak kullanıldı. Dar kesimli kumaş pantolonlar, salaş şortlar, hırkalar hatta ceketler bile terliklerle tamamlandı. Erkek modası için biraz alışılagelmişin dışında olsa da rahatlığı sayesinde şehir hayatında da terlikler sıkça kullanılacak gibi duruyor.

Kübra Haniç İnce
Kübra Haniç İnce Tüm Yazıları