preloader

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

12.03.2024
İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Yazı Boyutu:

Hayalinizdeki düğün yerini bulmak için İstanbul’un en güzel düğün mekânlarını yakından inceleyin.

İstanbul, çeşitli düğün tarzlarına ve tercihlerine uygun birçok güzel mekan sunuyor. Bu büyülü şehir, çiftlerin hayalindeki düğünü gerçeğe dönüştürüyor! Farklı düğün konseptlerine göre hazırladığımız, İstanbul’un en güzel düğün mekanları bu rehberde…

Kır Düğünü İçin Mekanlar

Swissotel The Bosphorus

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

İhtişamlı balo salonlarından büyüleyici yemyeşil bahçelere, özel menülerden boğaz manzaralı odalara kadar her detayın eksiksiz düşünüldüğü kusursuz bir geceyi size, Swissotel the Bosphorus sunuyor. Farklı kapasitelerdeki balo salonlarında masalsı bir gece veya yemyeşil bahçesi ile alışılmışın dışında bir kır düğününe imza atmak isterseniz, Swissotel The Bosphorus, ömrünüz boyunca unutamayacağınız bir günü size vadediyor.

Adres: Vişnezade, Acısu Sokaği No:19, Beşiktaş/İstanbul; 02123261100

Casa Lavanda

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Şile’ye bağlı Ulupelit Köyü’ndeki Casa Lavanda Boutique Hotel, kır düğünleri için harika bir lokasyon. Casa Lavanda’nın bahçesinde bulunan zarif ve nadir bitkiler benzersiz bir kutlamaya ev sahipliği yapıyor. Şef Emre’nin özenle hazırladığı gastronomik menüleri, mekanın biyodinamik çiftliğinde yetiştirilen ürünlerden oluşuyor. Casa Lavanda’da düğün günü dışarıdan misafir kabul edilmiyor ve tüm ekibin dikkati sizde oluyor.

Ulupelit Köyü, Seçilmiş Sk. No.2 Şile/İstanbul; 02167365640

Adile Sultan Sarayı

This image has an empty alt attribute; its file name is adile-sultan.webp
İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

İstanbul’un en kaliteli etkinliklerinin adreslerinden olan Adile Sultan Sarayı; düğün, kokteyl ve gala yemekleri gibi sayısız organizasyona ev sahipliği yapıyor. Tarihi bir mekânda kır düğünü yapabilmek Adile Sultan Sarayı’nı diğer yerlerden farklılaştıran önemli bir özellik. Boğaz’la bütünleşen eşsiz manzarası ve ferah salonlarıyla Adile Sultan Sarayı, kapalı alanında 450, açık alanda ise 600 kişiyi ağırlayabiliyor. Kokteyl düzenindeki organizasyonlar içinse kapalı alanda 700, açık alanda 1000 kişilik bir kapasiteye sahip. Uzman ekibiyle birlikte saraya giriş yaptığınız andan en özel gününüzün sonuna kadar size özel servis personeli tahsis ediliyor; geriye yalnızca özel gününüzü dolu bir şekilde yaşamak kalıyor.

Adres: Kandilli, Vaniköy Cd No:12, Üsküdar/İstanbul; 02163322333

Four Seasons Hotel Sultanahmet

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Tarihi Yarımada’nın büyüleyici atmosferinde konumlanan Four Seasons Hotel Sultanahmet, neo-klasik binası ve konumuyla çiftlere ve yakınlarına olağanüstü bir kutlama yaşatıyor. Kır bahçesi ve kapalı alanıyla kokteyl düzeninde 450 kişiye kadar ağırlama kapasitesine sahip bu otelde, herkesin hafızasına kazınacak bir kutlamayla hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Adres: Sultanahmet, Tevkifhane Sk. No:1; 02124013000

Hilton İstanbul Bosphorus

1955’ten beri İstanbul’daki en görkemli düğünlere ev sahipliği yapan ikonik otel, Hilton İstanbul Bosphorus, rüya gibi bir düğünle dünyaevine girmek isteyenler için birbirinden şık mekânlarını kusursuz hizmet anlayışı ile sunuyor. Hilton İstanbul Bosphorus’ta birden fazla düğün alanı seçeneği mevcut; yüksek kişi sayısı kapasitesiyle nalo salonu, yeşiller içinde aşkınıza imza atabileceğiniz gün bahçesi, Hilton havuz başı veya özel davetleriniz için Boğaz manzaralı Bosphorus Lounge…

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Hilton İstanbul Bosphorus, nostalji kokan ambiyansı, muhteşem Boğaz manzarası ve üstün hizmet anlayışı ile en özel anlarınızı unutulmaz kılıyor.

Adres: Harbiye, Cumhuriyet Cd. No:50, 34367 Şişli/İstanbul; 02123156000

Boğaz ve Deniz Kenarı Düğünleri İçin Mekanlar

Shangri-La Bosphorus, Istanbul

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Uzak Doğu kültürünü Türk misafirperverliğiyle harmanlayarak misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, rüyaları gerçekleştirerek tüm zamanların en unutulmaz düğünlerine imza atıyor. 650 kişi kapasiteli iki ayrı balo salonu bulunan Shangri-La Bosphorus’un, düğün günü için Rolls Royce servisi ve yurt dışındaki otellerinde çiftler için balayı imkânı sunması gibi özel hizmetleri düğün gününüz ve sonrasına eşlik ediyor.

Adres: Sinanpaşa Mah, Hayrettin İskelesi Sok, No.1, Beşiktaş; 02122758888

Çırağan Palace Kempinski İstanbul

Boğaz’ın kıyısında görkemiyle ışıldayan muhteşem bir mimari, göz dolduran manzara, ihtişamlı dekorasyon, şımartan hizmet kalitesi ve meşhur mermer merdivenleri ile ömür boyu hafızalara kazınacak masalsı düğünlerin vazgeçilmez klasiği tarihi Çırağan Sarayı 2500 kişilik ağırlama kapasitesiyle büyük düğünler için biçilmiş kaftan; zengin düğün temalarını, yemek çeşitlerini ve aldığınız hizmetin kalitesini görünce size yalnızca isteklerinizi belirtmenin kaldığını anlayacaksınız.

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Adres: Yıldız, Çırağan Cd. No:32, Beşiktaş/İstanbul; 02123264646

Feriye Sarayı

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Bir c•paces Grup markası olan ve İstanbul’un en ikonik simgelerini manzarasında bir araya getiren Feriye Sarayı, İstanbul’un kalbi olan Boğaz kıyısında konumlanıyor. Feriye, 100 yılı aşkın süredir nice hikayaye ve mutlu başlangıçlara ev sahipliği yapıyor. Michelin Guide 2023/ 2024 ve Gault Millau Rehberleri’nde yer alan Lokanta Feriye’nin deneyimli mutfak ekibi, en özel gününüzde sizler için özenle menülerini hazırlıyor. Düğün organizasyonunuzu benzersiz kılacak; dekor, fotoğraf çekimi, ses, ışık, müzik gibi hizmetler Feriye tarafından karşılanıyor.

Adres: Yıldız, Çırağan Cd. No:44, 34347 Beşiktaş/İstanbul; 02122272217

Four Seasons Hotel Bosphorus

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Eşsiz boğaz manzarası ile Four Seasons Hotel Bosphorus, evlenecek çiftlere zarif dokunuşlarla şekillenmiş ve her detayı incelikle planlanmış unutamayacakları bir düğün programı sunuyor. Otel, Atik Paşa Terası’nda 1000 kişiye kadar geniş ağırlama kapasitesine sahip. Düğün gününüzde özel hissetmeniz gerekir; Four Seasons Bosphorus’ta bu hissi doruklarına kadar yaşayacağınıza eminiz.

Adres: No:28, Çırağan Cd., Beşiktaş/İstanbul; 02123814000

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Doğanın nefesini içinizde hissedeceğiniz defne ağaçlarıyla çevrili Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul, şehrin panromik manzarası boğazı kucaklıyor. Otel; tüm özel davetler için farklı hizmet seçenekleri sunmasının yanı sıra, kalabalık organizasyonlardan butik davetlere kadar farklı konseptteki bir çok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. Spa ve Wellness merkezi Six Senses Spa, Gelin Hamamı ritüelleriyle en özel gününde gelinler ve misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Geleneksel ve modern çizgilerin dikkat çektiği Six Senses Spa’nın Boğaz manzaralı 15 kişilik özel hamamında, gurme ikramlar ve bilinenin ötesinde bir spa deneyimi gelin adaylarını bekliyor.

Adres: Merkez, Meserburnu Cd. No: 5, 34450 Sarıyer/İstanbul; 02123555500

Conrad İstanbul Bosphorus

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Mutluluğa adım atacak çiftlerin en büyük destekçisi olan Conrad İstanbul Bosphorus, sunduğu hizmet kalitesi, görkemli salonları, deneyimli şefleri ve hizmet personeli ile geleneksel ve çağdaş düğünleri taçlandırıyor. İster 750 kişilik balo salonunda görkemli bir düğün ister 500 kişilik panoramik terasın İstanbul Boğazı’na hakim manzarası ile bir ömür boyu sürecek mutluluklara imza atabilirsiniz. Conrad İstanbul Bosphorus, düğün öncesi ve sonrasındaki kutlamaları da unutmuyor; düğün öncesinde kral dairesi veya Summit Bar’da özel davet, sonrasında ise gece 01.30’dan sabaha kadar after party gerçekleştirebilme imkânı sunuyor.

Adres: Cihannüma, Saray Cd No:5, 34353 Beşiktaş/İstanbul; 02123102525

The Grand Tarabya

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

The Grand Tarabya, İstanbul’un en güzel koyunda, ince detaylarla hazırlanmış, masal gibi bir düğün planlayan çiftlere özel teklifler sunuyor. Otel, ister aile ve yakın dostlar arasında küçük bir nişan töreni ister 1000 kişilik görkemli bir düğün olsun her duruma uygun özel uzman kadrosu ile beklentileri karşılıyor.

Yaz aylarında Tarabya’nın enfes deniz manzaralı havuz başı alanında, kış düğünlerinde ise panoramik deniz manzaralı salonunda mutluluğunuzu en kaliteli biçimde taçlandırabilirsiniz.

Adres: Tarabya, Haydar Aliyev Cd. No:154, Sarıyer/İstanbul; 02123633300

Salon Düğünü İçin Mekanlar

Hilton İstanbul Bomonti

Hilton İstanbul Bomonti, deneyimli ekibi ve kusursuz hizmetiyle hayallerinizin düğününü gerçekleştirmeniz için size birçok alternatif sunuyor. Farklı konsept ve büyüklüklerdeki mekânlarıyla görkemli bir düğün, şık bir kokteyl ya da after party için gereken tüm imkânlar mevcut. Grand Balo salonu, 1600 kişiye kadar ağırlama kapasitesine sahip; eğer daha küçük bir organizasyon planlıyorsanız, 450 kişilik bir balo salonu da mevcut.

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Düğünden sonra after party için ise İstanbul’a tepeden bakacağınız otelin 34. katında bulunan Cloud 34 Bar veya Summit Suite seçenekleri siz ve değerli arkadaşlarınız için kullanımınıza açılıyor.

Adres: Merkez, Silahşör Cd. No:42, 34381 Şişli/İstanbul; 02123753000

Pera Palace Hotel İstanbul

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Büyüleyici atmosferi ile İstanbul’un en romantik oteli tarihi Pera Palace Hotel, çiftlerin en özel günlerini; unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor.120 yıldan fazla bir süredir tarihe kazınmış olan önemli etkinliklere ev sahipliği yapan Pera Palace Hotel’in 220 kişiye kadar misafir ağırlama kapasitesi bulunuyor. Pera Palace Hotel, İstanbul’un kalbi Pera’da tarih kokan ambiyansı ile mimarisinin ve dekorasyonunun tüm ihtişamını düğününüze taşıyor.

Adres: Evliya Çelebi, Meşrutiyet Caddesi, Tepebaşı Cd. No:52, Beyoğlu/İstanbul; 02123774000

Raffles İstanbul Zorlu Center

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Raffles İstanbul Zorlu Center, her detayı düşünen kusursuz hizmet anlayışı ve ihtişamlı balo salonunun yanı sıra, “düğün butler”ı, geleneksel veya modern yorumuyla “gelin hamam”ı gibi fark yaratan detaylarıyla unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapıyor. Kokteyllerde 1000, oturmalı düzende ise 700 kişi kapasiteli geniş alanının dev ekranı sayesinde yapılan her düğün birbirinden farklılaşıyor.

Adres: Levazım, Zorlu Center, Koru Sok.,Beşiktaş/İstanbul; 02129240200

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Mandarin Oriental Bosphorus’un Boğaz’ın masmavi sularıyla bütünleşen Bosphorus Garden Davet Alanı, lüksün doğayla iç içe geçtiği ortamında mükemmel düğünlere ev sahipliği yapıyor. 900 metrekarelik bir alana yayılan Bosphorus Balo Salonu ve her biri iki ayrı salona bölünebilir Melissa ile Jasmine Balo Salonları, gelin ve damat adaylarına hayallerindeki düğünün tarzı ve kapasitesine göre, göz alıcı alternatifler sunuyor.

Farklı konseptlere uygun dekore edilmiş, yüksek tavanlı, Crystal Etkinlik Salonu ise loft stilindeki iki katlı tasarımının yanı sıra özel avlusuyla parti ve çok amaçlı davetler için muhteşem bir mekân olarak kapılarını açıyor.

Adres: Kuruçeşme, Muallim Naci Cd. No: 62, 34345 Beşiktaş/İstanbul; 02123498888

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, düğün sahiplerine gün batımını izleyecekleri özel bir davetten düğün yemeğinize ve imza kokteyllerine kadar en ince detaylarıyla düşünülmüş daima hatırlanacak bir gün vadediyor. Balo salonuyla aynı katta bulunan gelin suitinizde veya terasınızdan deniz manzarasını izleyebileceğiniz balayı suitinizde stresten uzaklaşabilir, arkadaşlarınız ve aileniz ile ön kutlamalara başlayıp, özel gününüze ait detaylı hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Çiftlere sunulan bu ayrıcalıklı suitin yanı sıra aileler için de toplam iki adet günlük hazırlık odası bulunuyor.

Adres: Ataköy 2-5-6., Kisim Mah, Rauf Orbay Cd. 2/1 L B, 34158 Bakırköy/İstanbul; 02124130101

Fairmont Quasar İstanbul

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Yaşam boyu keyifle hatırlayacağınız en özel anları hayal ettiğiniz ortamda unutulmaz anılara dönüştüren Fairmont Quasar İstanbul, evlilik hazırlığında olan çiftleri bekliyor. Bahçeye açılan Luna Balo Salonu, kokteyl düzeninde 400’e yakın konuk ağırlarken, yaz düğünü düşünenler için ise sonsuzluk havuzu yanında veya 26. kattaki geniş terasta unutulmaz bir gün yaşama seçenekleri sunuluyor.

Adres: Fulya, Büyükdere Cd. No:76, Şişli/İstanbul; 02124038500

Hyatt Regency İstanbul, Ataköy

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Hayatınız boyunca hayalini kurduğunuz, sadece size özel ve kusursuz olmasını istediğiniz düğün gününüzde, Hyatt Regency Istanbul Ataköy size ilham vermeye hazır. İster sadece yakın çevrenizin katılacağı samimi bir tören ister 1200 kişi kapasiteli balo salonunda veya 700 kişi kapasiteli bahçesinde büyük ve görkemli bir kutlama olsun, profesyonel ekibiyle mutluluğunuz için çalışıyor.

Adres: Ataköy 2-5-6. Kisim Rauf Orbay Caddesi, Kennedy Cad. No:2/1, İstanbul; 02124631234

The Ritz-Carlton, Istanbul

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Zarafeti ile göz kamaştıran yepyeni balo salonu ile unutulmaz davetlere ev sahipliği yapan The Ritz-Carlton, Istanbul, hayallerinizdeki düğünü sizin için gerçeğe dönüştürüyor. 650 kişiye kadar ağırlama kapasitesine sahip balo salonuyla ve dış mekân düğünü tercih edenler için açık hava terasıyla The Ritz-Carlton, lüks, ihtişam ve kusursuz bir düğün hayali kuranlar için nokta atışı bir otel.

Adres: Süzer Plaza Askerocağı Caddesi, Elmadağ Cd. No:6, Şişli/İstanbul; 02123344444

Havuz Başı Düğünü İçin Mekanlar

Grand Hyatt Istanbul

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

Grand Hyatt Istanbul düğünleri; sizi, tarih, kültür ve lezzetin şehri İstanbul’un büyüsüne çağırıyor. Grand Hyatt İstanbul, Çağdaş tasarımı ve misafirperverliği ile sonsuz aşkın, birlikteliğin sembolü düğün gününüzü, siz ve sevdikleriniz için farklılaştırıyor. Yaz aylarında yeşilliklerin havuz başını sardığı 300 kişilik balo salonu hayallerinizden fazlasını size vadediyor. After party ise, düğün alanına çok yakın bir salonda gerçekleştiriliyor.

Adres: Harbiye, Taşkışla Cd. No:1, 34367 Şişli/İstanbul; 02123681234

Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz

İstanbul’un En Güzel Düğün Mekanları

İstanbul Anadolu Yakası’nın en güzel koylarından Kalamış’ta yer alan Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz, mükemmel manzarası ve havuz başı konseptiyle özel günlere ev sahipliği yapıyor. Büyük güne özenle hazırlanan Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz, leziz menüsünün yanı sıra teknolojik donanımı ve düğün sonrası partileriyle de geceyi unutulmaz kılıyor. Havuz başında 500 salonda ise 800 kişi kapasitesine sahip alanlarıyla konuklarını ağırlıyor.

Adres: Fenerbahçe Mahallesi, Kalamış Caddesi Fenerbahçe Burnu, No:10, Kadıköy/İstanbul; 02165501907

Bodrum’un en güzel düğün mekanlarını incelemek için tıklayın.

Sıla Naz Pala
Sıla Naz Pala Tüm Yazıları