preloader

Işıltılı Bir Cilt İçin Bronzluk Rehberi

Işıltılı Bir Cilt İçin Bronzluk Rehberi

Yazı Boyutu:

Bronz teninizi uzun süre korumak hayal değil! Kalıcı ve ışıltılı bronzluk için uygulamanız gereken yöntemleri kapsamlı hazırladığımız rehberden öğrenin.

Yazın elde ettiğiniz bronz tenin uzun bir süre kalıcı olmasını istiyorsanız, vücut bakımınızla ilgili özen göstermeniz gereken birkaç nokta var ama tabii ki en önemlisi cildinizi her zaman canlı ve nemli tutmak… Kalıcı bronzluk için uygulamanız gereken yöntemleri ve ürünleri listeledik. Bu arada cildinizin nemli görünmesine içten destek vermek için bol su içmeyi unutmayın!

İlk Adım: Güneş Koruyucularıyla Daima Cildinizi Koruyun

Cilt lekelerinden, yaşlanma belirtilerine bir çok cilt probleminin temelinde, cildinizi güneşe karşı savunmasız bırakmanız yatıyor olabilir. Güneş ışınlarının cildinizde oluşturacağı zararlı etkilerden korunmak, genç ve sağlıklı bir cilt görünümü için son derece önemli. Güneş koruyucuları arasından kendinize en uygun olanı seçebilmenize yardımcı olabilmek amacıyla hazırladığımız güneş dosyasını inceleyin.

Bronzluğunuzu Korumak İçin Özel Bakım Uygulayın

Peeling ile Cildinizi Tazeleyin

Işıltılı Bir Cilt İçin Bronzluk Rehberi

Bronzlaştıktan sonra peeling yapıp yapmamak bir tartışma konusu. Ancak bize kulak verin ve peelingi bakım rutininize ekleyin! Çünkü cildinizi ölü derilerden arındırmak ve canlı tutmak bronzluğu korumak için önemli. Cildinize nazik davranan peelingleri haftada bir kere uygulayarak sağlıklı bir cilt görünümü elde edeceksiniz. Bunun yanı sıra etkili bir pürüzsüzlük sunacak kuru fırçalama tekniğini deneyin. Cildinizin nefes almasını, toksinlerinden arınmasını ve pürüzsüz bir görünüme ulaşmasını sağlayan bu fırçalar, düzenli olarak kullanıldığında teninizde gözle görülür bir mükemmellik yaratıyor.

The Body Shop

Sol De Janeiro

Banyo Yağlarına ‘Merhaba’ Deyin!

Işıltılı Bir Cilt İçin Bronzluk Rehberi

Peeling adımından sonra vücudu güzelce nemlendirmek ve beslemek büyük önem taşıyor. Yağ formda olan bu ürünler, suyla buluştuğu anda kolayca köpürüyor ve nazik bir bakım sunuyor. Yarattığı nemli his ve parlaklık sayesinde ürünün etkisini duştan çıktıktan sonra çok daha iyi anlayacaksınız. Bir süre cildinizi kurutabileceği için duş jellerini kullanmaktan kaçının. Ilık su ve yağ ile yapacağınız banyo, bronzluğunuzun uzun süre kalıcı olmasını sağlayacak.

Yves Rocher

L'Occitane

Güneş Sonrası Ürünlerden Destek Alın

Işıltılı Bir Cilt İçin Bronzluk Rehberi

Cilt sağlığınız için güneş banyosunun sonrasında dikkat etmeniz gereken bir nokta var; güneşlendikten sonra yanmış ve nemini kaybetmiş cildinizi güneş sonrası kremlerle tazelemek… Pürüzsüz bir bronzluk için cildinizin nem oranı yüksek olmalı. Dolayısıyla bir süre günlük kullandığınız nemlendiricilerle vedalaşıp ekstra bakım yaparak bronzluğunuzu destekleyen güneş sonrası ürünler kullanmalısınız. En iyi güneş sonrası kremlerini incelemek için tıklayın.Satın Al

Işıltı Veren Yağlarla Cildinize Parlaklık Kazanın

Hem bronzluğunuzu vurgulamak hem de cildinizi nemlendirmek için ışıltı veren yağlardan kullanabilirsiniz. Elinize döktüğünüz bir miktar yağı avucunuzun içinde ısıtın ve tüm vücudunuza uygulayın. Ekstra parlaklıkla tüm gözleri üzerinize çekeceğinizin garantisini veriyoruz!

Every Season Oil

Bronzlaştırıcı Ürünlerle Güneşe Çıkın

Işıltılı Bir Cilt İçin Bronzluk Rehberi

Güneşe çıkmadan önce kullanacağınız ve etkisini kaybetmemesi için gün içerisinde birkaç kez uygulayacağınız bronzlaştırıcı ürünler, size istediğiniz teni sunmaya hazır. Vazgeçilmeziniz olacak en iyi krem ve yağları bu rehberde bulabilirsiniz.

{24064}

Bronz Yaz Makyajı Uygulayın

Işıltılı Bir Cilt İçin Bronzluk Rehberi

Güneşin altında saatler geçirerek bronzlaşmak sağlıksız olduğu kadar sıkıcı da. Doğru ürünlerle tatilden yeni dönmüş etkisinde cappucino rengi bir tene kavuşmak için gerekli süre yalnızca birkaç saniye! Tende güneş öpücüğü etkisi yaratan bronzlaştırıcılar, ışıltılı highlighter’lar ve metalik farlarla tatlı bir bronzluk elde ettikten sonra son dokunuş olarak güneşten kızaran bölgelere (alnınıza, burnunuza ve elmacık kemiklerinize) biraz pembelik eklemeyi unutmayın. Bronz yaz makyajı için ihtiyacınız olan ürünleri bu rehberde bulabilirsiniz.

Cemre Bosnalı Zeydanlı
Cemre Bosnalı Zeydanlı Tüm Yazıları