preloader

2018 Gelin Aksesuarları Trendleri

14.04.2018
2018 Gelin Aksesuarları Trendleri

Yazı Boyutu:

2018 gelin aksesuarları trendlerini profesyonel tasarım ve yüksek kaliteli el işçiliği ürünler ortaya çıkaran Saara İstanbul’a sorduk.

2018’de gelin aksesuarlarında neler ön plana çıkacak?

2018’de gelin aksesuarları olarak saç aksesuarları ve küpeler oldukça popüler. Özellikle bu yıl gelin taçlarında ve küpelerinde daha modern, sade ve sıra dışı modeller ön planda. Farklı materyallerden kullanılmış çiçekli taçlar ve küpeleri bir hayli fazla görüyor olacağız.

2018 Gelin Aksesuarları Trendleri

{88330}

Aksesuarlarda en çok tercih edilen renkler neler? 2018’de özellikle öne çıkacak bir renk var mı?

Genellikle konu düğün ve gelin olunca en çok tercih edilen renkler her zaman beyaz, kırık beyaz ve krem oluyor; şekil olarak ise yaprak, çiçek, tohum v.b. Önemli olan tüm bunları sıra dışı, güçlü bir tasarımda buluşturmak. Biz de tasarımlarımızda büyük ölçüde bu tonlara yer veriyoruz. Ama her zaman dinamizmi seven daha modern bir çizgide ilerlemek isteyen Saara İstanbul gelinlerimiz için oluşturduğumuz bir ürün kategorimiz de mevcut. Özellikle bu senenin trend renkleri olan bulut mavisi, pembe ve sarı gibi renkler ve çiçekler kullanarak çalıştığımız gelinlerimiz de var ve farklı tasarımlarla bu özel günlerinde var olmak bizi çok mutlu ediyor.

2018 Gelin Aksesuarları Trendleri

Gelin aksesuarlarında 2018’de en çok hangi ürünleri kullanmayı planlıyorsunuz?

2018 yılında aksesuarlarda taçlar kadar küpeler de ön planda; biz de koleksiyonlarımızda küpe modellerimize fazlası ile yer verdik. Pasif değil, dinamik tasarımlar yarattık; yeni nesil kadınlar gibi. Kadınlar için beklentilerin şekillendirdiği kalıplar yok oluyorsa biz de Saara İstanbul’da kalıplaşmış tasarımların yinelemelerini yok ettik. Taçlarımız kadar modern, sıra dışı ve dinamik küpe modellerimiz ile Saara İstanbul etrafında bir araya gelen güçlü kadınlarımızın enerjisini hissetmek ve hikayelerini tasarımlarımıza taşımak bizim için 2018 yılında da oldukça keyif verici oluyor.

{771050}

Gelin aksesuarını seçerken gelinler en çok neye dikkat etmeli?

Her şeyden önce gelinlerin kendilerini en rahat ve özel hissettikleri parçaları seçmelerini tavsiye ediyoruz. Tasarımın tamamlayıcı ve kişiye özel olması onları daha konforlu ve daha güçlü hissettirecektir. Tamamlayıcılık gelinlik, saç tasarımı ve taç üçgeninde yoğunlaşıyor. Bu üçlü birebir aynı olmak zorunda değil, ama tamamlayıcı olmalı. Tüm bunlar ile birlikte dikkat edilmesi gereken bir konu da saç aksesuarlarının mevsimsel olarak değişiklik gösteriyor olması. Tasarımlarımızda kullandığımız renk ve materyallerde de mevsimsel olarak farklı.

2018 Gelin Aksesuarları Trendleri

“Kişiye özel gelin taçlarında güç, güzellik ve özgünlük yaratmak için müşterimizi en iyi şekilde tanımak ve beklentilerini anlamak önceliğimiz. Bu süreç iki taraf için de çok keyifli geçiyor; bir çeşit keşif yolcuğu.”

2018 Gelin Aksesuarları Trendleri

Sadece kişiye özel tasarımlar mı yapıyorsunuz? Bu süreç nasıl ilerliyor?

Saara İstanbul olarak tarihteki, mitolojideki ve özellikle günümüzdeki güçlü kadınlardan ilham alarak oluşturduğumuz saç aksesuarları ve küpelerden oluşan bir kreasyonumuz var. Güçlü kadın örnekleri artıyor, dolayısıyla bu kreasyon da sürekli genişliyor. Bu ürünler direk olarak satışını yaptığımız tasarımlar.

Kişiye özel ürünlerden tek bir adet tasarlıyor ve üretiyoruz. Bunu yaparken gelin adayını tanıyarak başlıyoruz. Tacına kendisi için özel bir aksesuarını, anısı olan bir parçayı ekletmek isteyen gelin adayları da var, kendi çocuklarının düğününe kadar saklamaya karar veren de.

Tasarımlarımızın hangi gün, nerede, ne yaparken takıldıkları muhteşem birer anı ama daha da önemlisi takılırken nasıl hissedildiği… Saara İstanbul, kadının güçlü imajını herşeyden önce bir duygu olarak temsil ediyor; dolayısıyla sürecin sonu yok bizce. Tasarımlarımız, mesajıyla birlikte kadınların yaşamlarının bir parçası oluyor.

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları