preloader

2019 Sneaker Modelleri

28.05.2019
2019 Sneaker Modelleri

Yazı Boyutu:

Her mevsim dolabımızın vazgeçilmezlerinden olan ve tüm kombinlerimizi tamamlayan sneakerlar, 2019’da da pek çok farklı renk ve formda karşımıza çıkıyor. Sezon trendlerini yakalamak isteyen okuyucularımız için 2019 sneaker modasını sunuyoruz.

Hem Sportif Hem Şık: Beyaz Sneakerlar

Günlük hayatında rahatlıktan ödün vermeden şık bir görünüme sahip olmak isteyenlerin tercihi beyaz sneakerlar, bu sezonda da modanın vazgeçilmezlerinden biri olmaya devam ediyor. Farklı kombinlerin tamamlayıcısı beyaz sneakerlar, ofiste veya sokakta hayata konfor ve şıklık katıyor. Bu akımı başlatan Adidas’tan birçok lüks markaya kadar hemen her koleksiyonda bu sezonda da yerini koruyor.

Platform Tabanlar

Hazır giyimden dekorasyona kadar pek çok alanda geri dönen 90’lar modası, spor ayakkabılarda da kendini gösteriyor. Bir dönem Spice Girls ile ikonikleşerek tüm dünyaya yayılan platform tabanları, birçok marka yeniden koleksiyonuna taşıyor.

{772011}

Rahatına Düşkün Olanlar İçin Çorap Formlular

Balenciaga ile ikonikleşen, esnek malzemelerden tasarlanmış çorap formlu sneakerlar, 2019’un trendleri arasında yer alıyor. Pratiklik ve rahatlığı modayla birleştiren bu model, farklı markaların da tasarımlarıyla günden güne form değiştirerek güzelleşiyor.

Metalik Parıltı

Gümüş, altın, rose gold ve hatta rengarenk… Pek çok farklı seçenekte metalik renkli sneakerlar ile girdiğiniz ortamlarda ışık saçacaksınız.

Klasik Kanvaslar

Converse ile klasikleşen kanvas sneakerlar, bu sezonda da yerini korumaya devam ediyor. Bilekli, kısa, baskılı veya farklı detaylarla tüm koleksiyonlarda yer alan kanvas sneakerlar, önümüzdeki yaz yine tüm kombinlerinizin kurtarıcısı olacak.

Şeker Tonları

Uçuk tonlardaki pembe, sarı, yeşil, mavi veya bej sneakerlar yazı kucaklıyor! Şeker renklerinden esinlenen bu sneakerlar, bu sezonda en çok göreceğimiz modeller arasında yer alıyor.

{771421}

Bot Sneakerlar

Yine 90’lar modasından etkilenen, geçtiğimiz sezonun kaba hatlardan oluşan “ugly sneaker” modası, bu sezon yerini bot formundaki sneakerlara bırakıyor.

Sena Kirezçik
Sena Kirezçik Tüm Yazıları