preloader

2019 Mayo ve Bikini Trendleri

2019 Mayo ve Bikini Trendleri

Yazı Boyutu:

2019 İlkbahar/Yaz sezonu mayo ve bikini trendlerini inceledik.

Havuz bikininiz, kumsal bikininiz ve tekne bikininiz arasında küçük ama belirgin farklar var. Öyle ki, kumların üzerinde beyaz giymek kumaşın yoğunluğuna zarar vererek daha çabuk yıpranmış gibi görünmesine neden olurken aynı beyazlık turkuvaz havuzda harikulade görünecektir. Kısacası hafta sonu kaçamağı yaparken ayrı, uzun bir Yunan adaları tatiline çıkarken ayrı bikinileri yanınıza almanız gerekir. Neyse ki bu yazın trendleri birbirinden cezbedici çizgilerde dolaşıyor ve karar vermekte çok da zorlanmayacağız.

Hayvan Desenleri

Günlük gardırobumuzu ele geçiren hayvan desenleri mayolara da sıçradı! Klasik leopar deseninden zebra çizgilerine, kaplandan pitona bakışları üzerinizde toplamanızı garanti eden bu desenler sizi her zamankinden daha güçlü ve gösterişli kılacak.

Halka Detayları

Klasik bikini ve mayolara incelikli ve retro bir dokunuş ekleyen halka detayları, üzerinizde bir de aksesuar taşıyormuş hissi vermesi açısından da oldukça zengin. Şık bir duruşa kendinden eminlik de ekleyen bu trend için yapmanız gereken stilinize uygun halka genişliğini bulmak.

İkonik Desenler

2000’lere geri dönmüşsünüz hissi veren, yine de son derece yeni görünen bu trend, yüksek moda markalarının ikonik desenlerini üzerinde taşımak isteyenler için ideal ve logomania’nın hiçbir zaman sona ermeyeceğinin de iyi bir kanıtı.

{88491}

Pembe Altın

Metalik tonların kumsalları alt üst edeceği gerçeğini görüyor ve artırıyoruz; bu yaz kumsalları pembe altın ışıltısı alt üst edecek! Yanık tenin üzerinde kendini daha çok belli edecek olan modeller, kesimde kendini belli eden trendlerle de uyum içinde.

Derin Kesim Altlar

Hemen her yerde görmeye şimdiden alışmanız gereken, sezonun hip trendi, derin kesim altlar. 1980’leri geri çağıran ve ya çok seveceğiniz ya da ondan uzak durmayı tercih edeceğiniz bu trendin bacak boyunuzu uzun göstereceğini garanti edebiliriz.

Feminen Fırfırlar

Plaj görünümüze hareketin yanı sıra çocuksuluk da katacak fırfır trendi, çocukluğunuzda giydiklerinizden -kuşkusuz- daha seksi formlarla tatil valizinize göz dikmiş durumda.

Alttan Destekli Üstler

Birçoklarımız uzun zamandır radarımızdan çıkarmış olsak da bikini üstleri küçülürken kendilerine destek almayı başararak yeni bir görünüme büründü. Annelerimizin bikini üstlerinin geri dönüşüne tanıklık edeceğimiz 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda bu trende bir şans vermeyi deneyebilirsiniz.

Büzgülü Takımlar

2019 İlkbahar/Yaz mayo ve bikini trendleri arasında belki de bizi en çok rahat ettirecek olan, büzgülü takımlar. Parçalara kazandırdığı doku ile görünümü zenginleştirmesi de artısı.

Zeynep Özar Berksü
Zeynep Özar Berksü Tüm Yazıları