preloader

2018-2019 Sonbahar Kış Takı Trendleri

2018-2019 Sonbahar Kış Takı Trendleri

Yazı Boyutu:

Rahat kazakları, ekoseli şalları, harikulade paltoları üst üste giyeceğimiz 2018/2019 Sonbahar-Kış sezonunda kombinlerin arasından aksesuarlar ışıldayacak, bu sezonun takı trendleri neler, sizin için bir araya getirdik.

Birbiriyle Uyumsuz Küpeler

Bu sezon farklı geometrik formları ve şekilleri keşfetmekten korkmayın. Cesaretinizi toplayın ve birbiri ile uyumsuz sallantılı küpelerin görünümünüze ekstra hacim kazandırmasına izin verin.

80’ler Stili Takılar

80’lerin ihtişamını bu kış disko görünümü ile kucaklayın. Bunun için abartılı broşlar, neon aksesuarlar ve gösterişli uçlara sahip altın zincirler ideal.

{88311}

Zincir Kolyeler

Eğer günlük görünümünüze fazladan göz alıcılık kazandırmak istiyorsanız zincir kolyelerin bu sezon en iyi arkadaşınız olacağını söylemekte fayda var. Uzun ve ışıltılı elbiselerinizle de çok yakışacaklar.

Art Deco Formlar

Gösterişli çizgiler, güçlü formlar ve çabasız ihtişam, bu sezon karşılığını geometrik tasarımlarda buluyor. İkonik Art Deco stilinin düzenli, mimari ve yapısal karakterini yansıtan takılar, özel davetlerde takılmak üzere aksesuar kutunuzda hazır bulunmalı.

{88422}

Metal Choker ve Torklar

Bu sezon kalabalıklar arasında fark edilmenizi sağlacak olansa altından, ışıltılı ve ihtişamlı choker’lar. Çabasız bir görünüm için dik yaka kazağınızın üzerine takabileceğiniz gibi küçük siyah elbiseniz ve deri ceketinizle de kombinleyebilirsiniz.

Birden Çok Yüzük(ler)

Birden çok yüzük takmanın ne kadar eğlenceli, değişken ve çabasızca bohem olduğunu daha önce deneyimlediyseniz bu sezon da kendinizi bu keyiften mahrum bırakmamanızı öneririz. Daha önceden bu tip kombinasyonları denemeyenler içinse altın kural; denge, kuşkusuz. Parmaklarınızın Feng Shui’sine dikkat ettiğiniz sürece harikulade görünmemeniz için hiçbir sebep yok.

Zeynep Özar Berksü
Zeynep Özar Berksü Tüm Yazıları