preloader

2017-2018 Kış Trendleri

13.09.2017
2017-2018 Kış Trendleri

Yazı Boyutu:

Puantiyeli tasarımlardan dökümlü çizmelere, koskocaman çantalardan hayvan baskılara kış sezonundan öne çıkan 10 trend…

Hayvanlar Alemi

2017-2018 Kış Trendleri

Bu yıl hayvan baskısını önceki sezonlardan farklı kılan unsur, tasarımcıların onları şık kıyafetlere dahil etmelerindeki yaratıcılıktır. Tasarımcılar yeni sezonda hayvan baskılarına güçlü bir görünüm kazandırarak daha giyilebilir hale getiriyor. Leopar, zebra, yılan ve kaplan baskılarıyla dolu bir sezon sizleri bekliyor.

Bol Pantolonlar

2017-2018 Kış Trendleri

Dar kesimlerin hakimiyetinden sonra bol kesimlerin dönemi başlıyor. Dior, Chloe, Isabel Marant ve Stella McCartney koleksiyonlarında boy gösteren dökümlü, geniş paça pantolonlara triko üstler ve kısa ceketler eşlik edecek.

{88199}

Dökümlü Çizmeler

2017-2018 Kış Trendleri

Önümüzdeki kışın ayakkabı trendleri arasında baş role 80’lerden fırlamış gibi görünen dökümlü çizmeler oturuyor. Saint Laurent’in göz alıcı tasarımı ve Isabel Marant’ın kırmızı, Loewe’ün sarı çizmeleri kış sezonu için ipuçları veriyor.

Alchimia di Ballin, Moda Operandi

Isabel Marant, Net-a-Porter

Saint Laurent, MosModa

Deri

2017-2018 Kış Trendleri

Ultra yumuşak deriler, Milano’da her zaman kendini tekrar eden bir temadır ve sayısız koleksiyona olgun bir hava katar. Karamel renklerindeki deri kombiniyle Tod’s, 1940’ları andıran şovunda Bottega Venetta ve basende bollaşan etekleri ile ipince vücutlardaki takımlarıyla Jil Sander deriyi yeniden yorumlayarak beğeninize sunuyor.

Alexander McQueen, Net-a-Porter

Derek Lam, Farfetch

Balmain, Harvey Nichols

{88200}

Dökümlü Etek Üzerine Büyük Kazak

2017-2018 Kış Trendleri

Elinizde büyük beden bir kazak ve bir etek varsa, hemen şimdi bu örneklerden bir kere denemelisiniz. Fazla sıcak olmayan havalarda, bu şekilde bir kombin yapmak üzerinizde çok iyi duracaktır. Sadece Topshop ve Peter Pilotto gibi defilelerde değil podyum dışında da moda editörlerinin arasında böyle bir görünüm çokça uygulandı. Eminiz ki yakında siz de uygulayacaksınız.

Balenciaga, Farfetch

Golden Goose, MosModa

Temperley London, Moda Operandi

Koskocaman Çantalar

2017-2018 Kış Trendleri

Fransız markalar, önümüzdeki sezonun “Aşırı Büyük” trendini koskocaman lüks çantalarla devleştirdi. Balenciaga’nın tasarımcısı Demna Gvasalia, ikonik L.L. Bean çantanın XL versiyonunu sundu. Phoebe Philo, Celine’in imza çantaları “Luggage” ve “Trapeze”i büyüterek en giyilebilir hale uyarladı.

Balenciaga, Saks Fifth Avenue

Renkli Paltolar

2017-2018 Kış Trendleri

Kış mevsiminin vazgeçilmezi paltolar, yeni sezonda en renkli halleriyle karşımıza çıkıyor. Siyah klasik paltoları bir süre rafa kaldıracak olan bu tasarımlar, kışın soğuğunda içinizi ısıtacak.

Gerard, Galeries Lafayette

Valentino, Farfetch

Weill, Harvey Nichols

{88143}

Nicoll Mavisi

2017-2018 Kış Trendleri

2016’da vefat eden tasarımcı Richard Nicoll’u şereflendirmek için, yakın arkadaşları tarafından seçilen ve Pantone Colour Institute tarafından geliştirilen, “Nicoll Mavisi” isimli yeni bir mavi renk tonu yaratıldı. Bu soluk maviyi; Roksanda, Emilia Wickstead, Anya Hindmarch ve Temperley London Londra Moda Haftasında gerçekleştirdikleri defilelerde kullandılar.

Mate, Harvey Nichols

Temperley London, Farfetch

Weill, Galeries Lafayette

Puantiye

2017-2018 Kış Trendleri

Puantiyelere önümüzdeki sezon için “Minnie Mouse” modası demek haksızlık olur. Modası geçmiş olarak bilinen puantiye önümüzdeki kış tüm ihtişamıyla geri dönüyor. Balenciaga, madeni para büyüklüğündeki puantiyeleri, Fransız modaevinin yüzüncü yıldönümünü kutlamak için kullandı. Loewe’de Jonathan Anderson, puantiyeleri kıvrımlı ipeklerin üzerine bastı ve naif bir etki için kullandı.

Jacquemus, Farfetch

Loewe, Moda Operandi

Moschino, Net-a-Porter

Ekose

2017-2018 Kış Trendleri

Tabii ki ekose olmadan bir kış sezonu düşünülemez ve aynı zamanda şanslıyız ki onları giymek de çok kolaydır. Klasik desenler Mulberry ve Daks defilelerinde sahnedeydi. Koyu ekoseleri, Galler Prensi’nde ve pencere camında kullanmaya kadar, bu trendi sonbaharda kesinlikle dış giyiminize kanalize edeceksiniz.

Joseph, Net-a-Porter

Mulberry, Farfetch

Prada, Net-a-Porter

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları