white banner

Rotamız Fransız Rivierası: “The White Lotus” 4. Sezon Hakkında Bildiklerimiz

05.11.2025
Rotamız Fransız Rivierası: “The White Lotus” 4. Sezon Hakkında Bildiklerimiz

Yazı Boyutu:

“The White Lotus” 4. sezon rotasının Fransız Rivierası olacağı bildirildi! Buna paralel olarak bir yan hikâye de Paris’te geçecek. Otellerin ise henüz kesinleşmediği ancak mekân keşfinin sürdüğü belirtiliyor.

HBO dizisi “The White Lotus”un yeni bir sezonu yayınlanır yayınlanmaz akıllara, bir sonraki sezonda hikâyenin nerede devam edeceği sorusu geliyor. Dizinin yaratıcısı Mike White daha önceki açıklamalarında, dizinin üç sezondur devam eden kumlu plaj estetiğinden uzaklaşabileceğini işaret etmişti.

Hawaii, İtalya ve Tayland’daki adalarda çekilen sezonların ardından White, “Dördüncü sezon için ‘kayalara çarpan dalgalar’ üslubunun dilinden biraz çıkmak istiyorum,” diyerek farklı bir coğrafi konum denemek istediğini belirtmişti. “Ama The White Lotus otellerinde daha fazla cinayet için her zaman yer vardır.”

Onun bu iması, daha önce ivme kazanan bir hayran teorisini, bir kayak merkezi sezonunu güçlendirmiş gibi görünmüştü. Ancak “The White Lotus” oyuncuları, White’ın soğuğu sevmediğini ve daha önce kayak merkezi lokasyonlarına ilişkin önerileri geri çevirdiğini açıklamıştı.

Rotamız Fransız Rivierası: “The White Lotus” 4. Sezon Hakkında Bildiklerimiz

Şu anda yapım ekibinin Paris’te keşif yaptığı iki beş yıldızlı otel öne çıkıyor: Lutetia ve Ritz. Saint‑Germain‑des‑Prés semtinde yer alan ve 1910’da inşa edilen beş yıldızlı ve ikonik Le Lutetia, tarih boyunca Charlie Chaplin, Ernest Hemingway, Pablo Picasso ve Josephine Baker gibi birçok ikonik isim için ikinci bir ev oldu. Paris saray oteli Ritz Paris ise, kapılarını 1898’de açan ve Coco Chanel, F. Scott Fitzgerald ile Marcel Proust gibi isimlerin uğrak yeri olan bir başka beş yıldızlı otel.

Fransız Rivierası’ndaki Cap‑Ferrat yarımadasının ucuna konumlanmış ve Cannes’a yakınlığı sayesinde Hollywood’la güçlü bağları olan ünlü Grand‑Hôtel du Cap‑Ferrat da ihtimaller arasında. White’ın da işaret ettiği üzere, otel doğrudan plajın üzerinde değil. White’ın yaklaşık bir ay kadar önce ise Nice’deki tarihi Hotel Negresco’da konakladığı biliniyor. Burası, Cap‑Ferrat ile Belle Époque tarzı mimariyi paylaşıyor.

Rotamız Fransız Rivierası: “The White Lotus” 4. Sezon Hakkında Bildiklerimiz

Dizi, Tayland merkezli 3. sezonda olduğu gibi yine bir sezonda birden fazla tesisi kullanma eğiliminde olabilir. Önceki sezonlarda olduğu gibi, idealize tatil beldelerinde tatil yapan zengin Amerikalıların yerel karakterlerle iç içe geçtiği hikâyede, 4. sezonun da muhtemelen Amerikalı oyuncuların yanında bazı Fransız yeteneklere yer vermesi bekleniyor.

3. sezonu 23 Emmy adaylığı alan dizinin 4. sezon prodüksiyonunun 2026’da başlaması bekleniyor; bu da hayranların yeni bölümlerdeki son mekânı muhtemelen 2027’de görebileceği anlamına geliyor.

Öykü Gönül
Öykü Gönül Tüm Yazıları
white banner
Popüler Yazılar
İlgili Yazılar
Daha keyifli ve kişiselleştirilmiş bir OGGUSTO deneyimi için