preloader

2019 İlkbahar/Yaz Sezonunun Dikkat Çeken 5 Makyaj Trendi

2019 İlkbahar/Yaz Sezonunun Dikkat Çeken 5 Makyaj Trendi

Yazı Boyutu:

2019 İlkbahar/Yaz defilelerinden öne çıkan 5 makyaj trendine göz atın.

2019 İlkbahar/Yaz defileleri geçtiğimiz günlerde son buldu. Biz de tüm defileleri inceledik ve OGGUSTO kadınları için öne çıkan 5 makyaj trendini yazdık.

Blok Göz Makyajı

Blok göz makyajına son zamanlarda podyumlarında sık sık rastlıyoruz. Bu makyaj trendini 2019 İlkbahar/Yaz defilelerinde de bolca gördük. Renkli tonlarda farları kalın bir tabaka halinde göz kapağınıza uygulayarak kendinize adapte edebileceğiniz trend için özellikle Rodarte ve Arthur defilelerinden ilham alabilirsiniz.

Işıltılı Göz Makyajı

Gece makyajının kurtarıcılarından ışıltılı göz makyajı 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda yine çok popüler olacak. Kimi defilede buğulu göz makyajıyla birlikte kullanılan pırıltılar kimi defilede yalnızca göz pınarlarına ve kirpik diplerine sürülmüş şekilde karşımıza çıktı. Gideceğiniz yere göre pırıltınızın yoğunluğunu ayarlamak size kalmış.

Glitter Dudak Makyajı

2018 senesinde özellikle gözlerde gördüğümüz glitter trendi, 2019’da dudaklara taşınacak. Işıltılı makyaj trendini iddialı bir hale getirmek istiyorsanız dudaklarınıza sim sürmek çok doğru bir seçenek. Ancak unutmayın bu trendi "yok gibi" ten makyajıyla beraber uygulamak şart!

{88490}

Gözlerde Çizgi Trendi

Göz kapağınıza çekeceğiniz tek bir çizgi ile tarz bir görünüme ulaşmaya hazır mısınız? Önümüzdeki yaz çizgi trendi, eyeliner ve far uygulamalarının önüne geçecek gibi duruyor. Kusursuz çizgiler çekebilmek için Paul Costelloe ve House of Holland defilelerinden ilham alabilirsiniz.

Pastel Farlar

Klasik far görünümünden vazgeçemeyenlerdenseniz, 2019 yazında kendinize pastel tonlarında farlar edinin. Göz kapağınızı tamamen kaplayarak uygulayacağınız farı eyeliner ile birleştirebilir, pürüzsüz bir ten makyajıyla beraber kullanabilirsiniz. Elmacık kemiklerinize aydınlatıcı sürmeyi unutmayın!

Cemre Bosnalı Zeydanlı
Cemre Bosnalı Zeydanlı Tüm Yazıları