preloader

2019 Yaz Erkek Stilinin En İyileri

01.04.2019
2019 Yaz Erkek Stilinin En İyileri

Yazı Boyutu:

2019 yaz sezonunun en iyi erkek parçalarını sizin için seçtik.

Renkli sneakerlar, western detaylar, baskılı t-shirtler ve baharın pastel renkleriyle birlikte bu sezon da erkek giyim konusunda oldukça hafif ancak bir o kadar da renkli bir döneme giriş yapıyoruz. Elbette erkek modası parlak veya cesur renklere karşı daima mesafeli olduğu için yine bu sezon doğanın soft renklerinden ilham alabilirsiniz. Mavinin tüm tonları, yeşilin her daim uyumlu tavrı ve toprak renkleri kilit parçalarınız da sıcak rüzgarlar estirmeye yeterli olacaktır. Lüks erkek markası olarak en tercih edilen markalardan biri olan Armani ise favori parçalarla yeni sezona kuvvetli bir giriş yapıyor.

Gömlek Seçimlerinde Hakim Yakayı Alternatiflerinize Ekleyin

Hafiflikten bahsederken birinci olarak kumaşlar konusunda bu kelimeyi dikkate almak önemli. Gömlekler ve montlar ne kadar doğru kumaşlarda seçilirse yazın kurtarıcı parçanız olma ihtimali de o kadar artar. Kumaş seçimi olarak ise ketene ve yüksek oranda pamukluya yönelebilirsiniz. Hakim yaka veya bant yaka ise spor ve şıklığı bir arada sunabilme özelliğine sahip olduğu için günün her anı size eşlik edebilir. Emporio Armani’nin erkek gömlekleri de bu yaz tasarımlarıyla öne çıkarken özellikle beyaz slim -fit hakim yaka gömleği ise blazer ceketle birleştiğinde hem farklı hem de cool bir etki yaratacaktır.

Baskılı T-Shirtler Bu Sezonun Favorisi

Eğer baskılı t-shirtler konusunda belirli bir denge yakalamayı ve aşırılıktan uzak durmayı seviyorsanız Armani Exchange’in erkek t-shirtleri size istediğinizi verecektir. Hem baskı dünyasının eğlenceli yanını yansıtırken hem de karmaşadan uzak durmak tamamen doğru seçimlere bağlı. Bu yüzden doğru oranda kullanılan baskılı t-shirtler dozajında trend bir görünüm yaratacaktır. Baskılı t-shirleri özellikle denim pantolon veya gömleklerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Ve tıpkı basic t-shirtlerde olduğu gibi baskılı t-shirtlerde de beyaz, siyah ve lacivert üçlüsünü kullanın. Armani Exchange erkek t-shirtleri’de size bu konuda oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Elbette farklı renklere de yönelebilirsiniz ancak bu üç kilit renk daima elinizin altında bulunmalı.

{771909}

Jean Olarak Sürekli Mavi Kullanmayın

Jean denildiği zaman çoğu kişinin aklına mavi ve tonları gelse de hazır bahar gelmişken biraz daha doğaya dönüp taş renklerini veya yeşil tonlarını kullanabilirsiniz. Beyaz için henüz erken olsa da yaz mevsimi için beyaz Jean mutlaka gerekli olacaktır. Gri yani taş rengi gibi ara tonlar kesinlikle bu sezon listenizde olmalı. Armani Exchange erkek pantolonları da aynı ilhamdan yararlanarak doğaya bir dönüş yaşıyor. Özellikle açık gri jean’leri bahar ve sonrası için oldukça ideal bir seçim olacaktır. Skinny veya normal kesim vücut tipinize hangisi uygunsa onu seçin çünkü Jean pantolonlar her ne kadar en bilinen parçalar olsa da üzerinizdeki duruşu oldukça önemli. Sadece gri değil, yeşil ya da kahvenin tonları da seçebilirsiniz. Emporio Armani’nin sütlü kahve tonundaki Jean pantolonu ise başta beyaz gömlek olmak üzere hemen hemen her renk ile rahatlıkla kullanabileceğiniz bir seçim olacaktır. Bu tarz klasikleşen parçalar ise tek sezonun sınırlarında kalmaktan sizi kurtaracaktır.

Sneakler’lar Artık Vazgeçilmezler Arasında

Bir dönem tamamen geri planda olan, düşünülmeden giyilen sneakerlar son birkaç yıldır en parlak dönemini yaşıyor. Öyle ki ton sur ton giyilen kombinlerde özellikle yıldız parça olarak artık sneakerlar kullanılıyor. Tamamen beyaz ya da renkli her ne şekilde olursa olsun herkesin dolabında birden fazla sneaker mutlaka vardır. Ancak eğer bu sezon listeye yeni sneakerlar eklemeyi planlıyorsanız Emporio Armani’nin üzerinde ince fontla yazıldığı beyaz sneaker’ı kesinlikle yeni sezonun gözdesi olmaya aday. Çünkü aynı anda hem logo trendini yakalamayı başarırken hem de bunu zarif bir şekilde yapmayı başarmış. Eğer farklı bir tasarım düşünüyorsanız 80’lerin bantlı modellerini de tercih edebilirsiniz ki burada da karşımıza yeniden Emporio Armani’nin futuristik detaylı Retro sneaker’ı karşımıza çıkıyor. Eğer bu modeli tercih ederseniz seçimizi siyahtan yana kullanın. Bahar mevsimi için siyah biraz tezat durabilir ancak kısa paçalı pantolonlarla birlikte kolayca ön plana çıkacaktır.

Miray Petrini
Miray Petrini Tüm Yazıları