preloader

2024 Erkek Bakımı Trendleri

03.01.2024
2024 Erkek Bakımı Trendleri

Yazı Boyutu:

Dünya çapında her geçen yıl giderek daha fazla büyüyen erkek bakımı sektörü, 2024 yılında öngörülen dikkat çekici trendlerle birlikte kendini yenilemeye devam ediyor. Sadece dış görünümü değil, aynı zamanda çevresel ve toplumsal sorumlulukları da göz önüne alan bir anlayışla daha fazla öne çıkacak olan erkek bakımı sektörünün 2024 yılında dikkat çekecek trendlerini öğrenin.

Uzmanlara göre erkek bakım sektörü son 5 yılda büyük ivme kazandı. Sosyal medyadaki paylaşımlar ve bu alanın yarattığı etkileşim gücü, erkek bakımı sektörünü tahminlerin ötesinde büyüttü. Sektördeki köklü şirketlerle rekabet eden yeni nesil üreticilerin de bu gelişmede rolü olduğu kabul ediliyor.

Çevreye duyarlı içerikler ve sürdürülebilir ambalajlar, erkek bakım ürünlerinde öne çıkıyor. Statista’nın araştırmasına göre, şu anda 80 milyar dolar olan küresel erkek kişisel bakım pazarı, 2028’de 115 milyar dolara ulaşacak. Büyümeyi artıran faktörlerin başında şu iki neden öne çıkıyor: Erkekler kişisel ve profesyonel başarılarının devamı için bakımın önemini kavrıyor ve sosyal medya platformlarında daha fazla bakımlı erkek görüntüleriyle karşılaşanlar tüketici kervanına katılıyor.

Yazının tamamını okumak için giriş yapın. Hala üye değilseniz OGGUSTO Club’a katılın.
Esra Er Kursan
Esra Er Kursan Tüm Yazıları