preloader

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

04.04.2019
2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

Yazı Boyutu:

2019 Milano Tasarım Haftası’na hazırlanan dekorasyon maestrolarının son koleksiyonları, yenilikleri ve kaçırmamanız gerekenleri keşfedin.

Yılın heyecanla beklenen en önemli tasarım etkinliklerinden Milano Tasarım Haftası için geri sayım başladı. Bu sene 9-14 Nisan tarihleri arasında tüm dünyadan tasarım tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanan fuarda çarpıcı enstalasyonlar ile tasarımcı ve markaların başarılı işbirlikleri dikkat çekiyor. Unutmayın kısıtlı gün ve gezilip görülecek çok yer var. Görmek istediğiniz etkinliklerin ve gezeceğiniz showroom’ların listesini çıkarın. Salone del Mobile Milano 2019 uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyerek tasarım odaklı yol haritanızı çıkarabilirsiniz.

Gaetano Pesce’den Dev Enstalasyon

İtalyan tasarımcı Gaetano Pesce’nin B&B Italia için tasarladığı UP5&6 koltuk 50. yıldönümünü kutlamak için 8 metrelik dev boyutuyla Milano Tasarım Haftası dahilinde şehrin en tanınmış meydanlarından Duomo’daki yerini alıyor. Gitmişken birlikte bir selfie çekilmeden dönmeyin!

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

Tom Dixon’ın Yeni Restoranı: The Manzoni

Her sene yeni tasarımlarını sabırsızlıkla beklediğimiz Tom Dixon bu sene Milano’da yepyeni bir restoran ile karşımıza çıkıyor. Yıllardır farklı mekanlarda pop up konseptler yaratarak yeni ürünlerini sergileyen marka için tasarımcı Tom Dixon sabit bir mekan arayışına geçtiklerini, The Manzoni restoran fikriyle showroom konseptini birleştirerek yeni ürünlerini de burada sergileyeceğini söylüyor. La Scala opera binasına yakın, 5 Via Manzoni’de Milano Tasarım Haftası esnasında açılacak The Manzoni’ye uğramayı unutmayın.

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

{771921}

Nendo ve Wonderglass’ın Başarılı İş Birliği

Melt Koleksiyonu Nendo ve Wonderglass markalarının başarılı birlikteliğinden doğmuş. Eriyen ve akışkan camı yer çekimi kuvvetine göre şekillendiren koleksiyon, mobilya tasarımlarının yanı sıra sofra aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. Camın eşsiz ve zanaatkar güzelliğine dikkat çeken Nendo’nun yaratıcısı Oki Sato sadeliği doğallığın süzgecinden geçirerek yakaladıklarının altını çiziyor.

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

Benjamin Hubert Etkileyici Bir Deneyim Kurguluyor

İlham veren yüzeyleriyle sektörün öncü markalarından Cosentino İngiliz tasarımcı Benjamin Hubert ile Milano Tasarım Haftası için çarpıcı bir enstalasyona imza atıyor. 25 metre uzunluğunda 6 metre yüksekliğinde farklı 2 Dekton malzemeden yaratılmış bir pasaj içinde kurgulanan ışık ve su yansıma oyunları arasında kendinizi adeta deniz altında hissedeceksiniz.

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

Son Koleksiyonlardan Radarımıza Takılanlar

Tasarımın duayen markaları Milano sahnesinde boy göstermeye hazırlanırken en yeni koleksiyonlardan ilham veren bir seçki sunuyoruz.

Heartbreaker / MOROSO

Moroso markası Milano'da yepyeni bir tasarımcı işbirliğiyle ortaya çıkan son ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. Danimarkalı tasarımcı Johannes Torpe Moroso için tasarladığı Heartbreaker kanepe ile eleştirmenlerden artı puanları toplamaya başladı bile!

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

Pascal / PORRO

Piero Lissoni'nin art direktörlüğünü ve tasarımlarını yaptığı Porro markası zamansız çizgisini kalite ve estetikle sentezleyen Pascal masalarıyla fuarda ilgileri üzerine çekmeye hazır.

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

Stellar Grape /PULPO

Alman tasarımcı Sebastian Herkner Pulpo markası için yeni bir tasarıma imza atmış. Milano Fuarı’nda lansmanı yapılacak Stellar Grape aydınlatma ilhamını üzüm salkımlarının organik formlarından alıyor.

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

{771853}

Shanghai / ALIVAR

Zamansız ve değişmeyen elegan çizgisiyle yaşam alanları için çağdaş tasarımlara imza atan Alivar markası Milano Tasarım Fuarı’nda Home Project serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Giuseppe Bavuso’nun Home Project koleksiyonu dahilinde tasarladığı Shanghai kitaplık sıradışı ve özgün çizgisiyle salonunuzun ikonik parçası olmaya aday.

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

Gregor / MOLTENI & C

Tasarımcı Vincent Van Duysen, Molteni & C markası için modüler bir kanepe tasarlamış. Kullanıcının arzusuna göre farklı kombinasyonlarda kullanabileceği Gregor oturma sistemi konforunuzu bir üst seviyeye taşımak için yaratılmış.

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

Stem / MANERBA

Philippe Nigro’nun Manerba markası için tasarladığı Stem raf ünitesi puzzle gibi farklı formlarda bir araya getirilebilecek şekilde tasarlanmış fonksiyonel ve oyuncu bir ünite.

2019 Milano Tasarım Haftası Rehberi

Naz Gürlek
Naz Gürlek Tüm Yazıları