preloader

Pazarlama ve Sosyal Medya 2024'te Yeniden Şekilleniyor

03.01.2024
Pazarlama ve Sosyal Medya 2024'te Yeniden Şekilleniyor

Yazı Boyutu:

Pazarlama ve sosyal medya sürekli evrilen, dinamik ve yenilikçi bir ekosistem haline geldi. Veri odaklı, kullanıcı merkezli ve teknolojiye dayalı trendlerin yılı 2024’te, pazarlama ve sosyal medya stratejileri nasıl şekillenecek?

Günümüz dünyasında, yapay zeka (AI), pazarlamacıların yeni yol arkadaşı olurken, kişiselleştirme ve hiper kişiselleştirme müşteri deneyiminin kapılarını aralıyor. Kısa, dikey ve sesli videolar, yeni kültür elçileri olarak karşımıza çıkıyor ve iletişimin yeni dilini oluşturuyor. Sanal influencer’lar yükselişe geçerken, eğlence ve sohbet pazarlaması 2.0, markalarla tüketiciler arasındaki etkileşim noktalarını yeniden tanımlıyor. 2024 yılı, pazarlama ve sosyal medya stratejilerini şekillendiren, veri odaklı, kullanıcı merkezli ve teknolojiye dayalı trendlerin yılı.

Peki tüm bahsettiklerimiz doğrultusunda gelelim esas sorumuza; 2024’te pazarlama ve sosyal medya hangi trendlerle şekilleniyor? Sizleri, pazarlama ve sosyal medyanın geleceğine çıkardığımız kapsamlı yolculukta, 2024 yılının en dikkat çekici trendlerini keşfetmeye hazır mısınız?

Yazının tamamını okumak için giriş yapın. Hala üye değilseniz OGGUSTO Club’a katılın.
Hande Aydın
Hande Aydın Tüm Yazıları