preloader

Airbnb ile Kalabileceğiniz En Güzel Chalet’ler

Airbnb ile Kalabileceğiniz En Güzel Chalet’ler

Yazı Boyutu:

Kış tatilinizi en lüks şekilde geçirebilmeniz için Airbnb ile kalabileceğiniz Chalet’leri inceledik.

Kış tatilini lüks yaşam alanı ile birleştiren chalet’ler, dünyanın dört bir yanında Airbnb ile kiralanabiliyor. Henüz gideceğiniz destinasyona ya da gideceğiniz yerde nerede konaklayacağınıza karar veremediyseniz, sizin için seçtiğimiz Airbnb’nin en güzel chalet’lerine bir göz atın.

Lac-Supérieur, Kanada

Airbnb ile Kalabileceğiniz En Güzel Chalet’ler

Bulunduğunuz ev büyük pencereler ile çevrili… Evin etrafı ise mükemmel bir dağ manzarası ile… Kanada’nın Lac-Supérieur şehrinde bulunan bu chalet, 5 yatak dası ve 4 banyosu ile 13 misafir ağırlayabiliyor. İçerisinde manzaraya karşı bir jakuzi ve sauna bulunan chalet’de kendinizi şımartmak çok daha keyifi olacak! Kayak pistine yaklaşık 20 dakika bir mesafece bulunmasıyla da kayak tutkunlarının gönlünü kazanıyor. Bunun yanı sıra, Superior Gölü’ne 10 dakika uzaklıkta. Kano yapmak ya da göle etrafında gezinti yapmak için ideal.

Le Iceberg, Alp Dağları, İsviçre

Airbnb ile Kalabileceğiniz En Güzel Chalet’ler

Alp Dağları’nın kalbinde bir kar tatili hayal ediyorsanız “Le Iceberg” isimli chalet tam size göre. Muhteşem bir dağ manzarasına sahip olan chalet’nin en can alıcı noktası panoramik manzaralı saunaya sahip olması. Dağ ve kar manzarasının tadını saunada çıkarmak çok farklı bir deneyim olacak! Ev, İsviçre’nin en büyük pistlerinden “Les 4 Vallées”e ulaşan teleferiğe sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Rahat bir şekilde piste ulaşabilir, gün boyu kayak yapabilirsiniz. Bunun dışında evin çevresinde bulunan ormanlık alan, yürüyüş yapmak içim oldukça elverişili. Çok karlı bir tarihte gitmezseniz mutlaka sabah sporu için yürüyüşe çıkın.

Sonneg, Alp Dağları, İsviçre

Airbnb ile Kalabileceğiniz En Güzel Chalet’ler

Son derece modern bir iç dizayna sahip olan bu dublex chalet, Alp Dağları’nda bulunuyor. Kendi köşenize çekilmeyip insanlarla iç içe bir tatil geçirmeyi planlıyorsanız, bu chalet tam size göre.Listelediğimiz diğer chalet’lerin aksine çevresinde başka dağ evlerinin de bulunması ve kasabaya çok yakın olması son derece canlı bir tatil geçirmenizi sağlayacak. Araba ile 10 dakikalık bir mesafe giderek kayak pistine ulaşabiliyorsunuz. Üstelik aracınız yoksa piste giden servis araçları da chalet’ye yürüme mesafesinde.

Fransız Alpleri, Le Villaret, Fransa

Airbnb ile Kalabileceğiniz En Güzel Chalet’ler

Fransız Alpleri’nin Le Villaret köyünde bulunan bu chalet, size unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmayı vaad ediyor. Beş farklı kayak merkezine yakınlığı ile gönlünüzü kazanacak olan chalet, karların içinde bulunan jakuzisiyle nokta atışı yapıyor. Kar havasında sıcak ve keyif dolu bir deneyim yaşatacak jakuzinin, evin en seveceğiniz yeri olacağı garanti. 10 kişilik konaklama kapasitesi olan chalet’nin dağ manzaralı balkonu da çok keyifli.

Feldis, İsviçre

Airbnb ile Kalabileceğiniz En Güzel Chalet’ler

İçeriye girdiğiniz anda atmosferiyle sizi büyüleyecek olan bu chalet, huzur ve sakinliği ile bilinen İsviçre’nin Feldis köyünde bulunuyor. Dekoratif açıdan sıcak atmosfere sahip olan dağ evi, kayak pistine 10 dakikalık bir mesafede. Ayrıca yakınlarında doğal bir buz pateni pisti var. Manzaralı balkonunun yanı sıra geniş bir bahçeye sahip olan chalet, herkesten uzak bir tatil geçirmek isteyenler için ideal.

Chamonix Mont Black, Fransa

Airbnb ile Kalabileceğiniz En Güzel Chalet’ler

Fransanız Chamonix Vadisi’nde yer alan chalet, 18 kişinin kalabileceği şekilde dizayn edilmiş. Dağ evinin yakınında bulunan kayak pistinde vakit geçirdikten sonra evde spa keyfi de yapabilirsiniz. Bahçede bulunan sıcak jakuzi ve manzaralı saunada günün yorgunluğunu üzerinizden atmak güzel bir deneyim olacak. Ayrıca bu chalet’de barbekü yapma imkanınız da var. Yine isterseniz kayak sonrasında kendinize bir barbekü partisi yapabilirsiniz.

Cemre Bosnalı Zeydanlı
Cemre Bosnalı Zeydanlı Tüm Yazıları