preloader

2019 İlkbahar/Yaz Saç Trendleri


2019 İlkbahar/Yaz Saç Trendleri


Yazı Boyutu:

2019 İlkbahar/Yaz defilelerinde öne çıkan saç trendlerini inceledik.

2019 İlkbahar/Yaz defilelerini arkamızda bıraktık. Böylece önümüzdeki yaz saçlara hangi modellerin uygulanacağı sorusunun cevabını almış olduk. Yepyeni trendlerden zamansız saç modellerine uygulanan yeniliklere göz atın ve şimdiden favorinizi seçin!

Yeni Trend Saç Modelleri

Yarım Topuz Modelleri

Geçtiğimiz sezonların en trend saç modellerinden biri olan yarım topuz şekil değiştirdi. Alın hizasında ya da saçın en tepesinde yapılan topuzlar artık daha da iddialı. Uçuk saç modelleri denemeyi sevenler için ideal.

{88446}

Fularlı Modeller

Saça havlu ya da peştamal bağlamak 2018 plaj modasının olmazsa olmazıydı. Bu trendin bir yaz daha süreceğinin mesajını Etro defilesinden aldık. Bunun dışında fularlarınızı başınızın üst kısmını saracak şekilde sarıp, saçınızın alt kısımlarını serbest bırakmak da çok trend olacak.

Islak Saç Modelleri

Evet, ıslak saç modelini son zamanlarda çoğu defilede görüyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda özellikle 2018 yazında toplu saçlarda kullanılan ıslak görünümler, 2019 yazında serbest saçlarda kullanılacak. Yani saçlarınızı geriye doğru yatırıp saç ürünleriyle ıslak görünüm vermeniz yeterli. Bu modeli geceye ve gündüze uyarlayabilirsiniz.

{88472}

Yana Yatırılmış Toplu Modeller

Antonio Marras ve Manish Arora defilelerinden yeni bir trend geldi. Yana ya da yukarıya doğru bir büyük bombe yapılarak toplanan saç, özellikle davetlerde kullanılabilir. Saçınızın hacimli ve sağlam durması için hacim veren bir ürün ve sabitleyici sprey sıkmak şart, unutmayın!

2019 İlkbahar/Yaz Saç Trendleri


Zamansız Saç Modelleri

Örgü Modelleri

Örgü modellerinin çoğu at kuyrukları gibi dağınık görünümde. Genel olarak ense hizasında yapılan tek örgüler, oldukça salaş görünümde. Tabii, pürüzsüz olanları da yok değil. Klasik örgü modellerinden sıkıldıysanız ilhamınızı Erdem defilesinden alın. Omuz hizasında yapılan ikili yuvarlak örgüler çok yaratıcı.

2019 İlkbahar/Yaz Saç Trendleri


{771245}

At Kuyruğu Modelleri

2019 İlkbahar/Yaz sezonunda at kuyrukları dağınık ya da bol aksesuarlarla yapılacak. Tüm kuyruğu kaplayan ya da saçın ucuna takılan büyük aksesuarlardan tercih edebilirsiniz. Bunun dışında saçlarınızın önünü dağınık bırakarak farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Bu saç modeli davetler için de uygun!

Serbest Modeller

2018 defilelerindeki doğal saç görünümleri varlığını sürdürüyor. İster saçınızı dümdüz kullanın isterseniz de biraz dalga kazandırın ancak burada saçınızı tam ortadan ayırmak önemli. Cedric Charlier defilesindeki gibi siyah tel tokalarla saçınızın bir yanını süslemeye ne derseniz?

{771514}

Topuz Modelleri

Topuz modelleri 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda çok çeşitli. Tepe ve ense topuzları yine ön planda olduğu gibi ortadan yapılan gevşek topuzlar da çok trend. Topuz modelinizi romantik aksesuarlarla süsleyebilir, örgü ile hareketlendirebilirsiniz.

Cemre Bosnalı Zeydanlı
Cemre Bosnalı Zeydanlı Tüm Yazıları