preloader

2020 Sevgililer Günü Programları

27.01.2020
2020 Sevgililer Günü Programları

Yazı Boyutu:

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken sevdiklerinizle kutlayabileceğiniz en güzel programları bir araya getirdik. Yılın en romantik gününü sizin için unutulmaz bir anıya dönüştürecek en güzel Sevgililer Günü programlarını keşfedin.

14 Şubat Sevgililer Günü, kimileri tarafından heyecanla beklenirken kimileri tarafından ise biraz burun kıvrılarak bakılan o tartışmalı günlerden. Bu tartışmanın hangi tarafında yer alırsanız alın, Sevgililer Günü sevdiğiniz insanla sahip olduğunuz unutulmaz anılara romantik bir tane daha eklemek için bir bahane esasında. Siz de bu günü bir fırsat olarak görüp sevdiklerinize aşk dolu bir sürpriz yapmak isterseniz, akşamınızı planlamadan önce, sizin için derlediğimiz çok özel Sevgililer Günü programlarına mutlaka göz atın.

Otellerin Sevgililer Günü Programları

Swissôtel The Bosphorus

2020 Sevgililer Günü Programları

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un, dünya mutfaklarından gurme lezzetler sunan ve bu lezzetleri benzersiz dekorasyon ve manzaralarıyla birleştiren restoranları, 14 Şubat’ı unutulmaz kılmak için hazırlanıyor. İsviçre’nin geleneksel tatları ve ismine özgü yapısı ile CHALET, şehrin gürültüsünden kaçarak romantik bir gece geçirmek isteyen çiftlere benzersiz bir seçenek sunuyor. GABBRO Resto-Bar Boğazın muhteşem manzarasının hazzını, Avrupa mutfağından sunduğu özel lezzetlerle harmanlayarak tarifsiz bir deneyim imkanını canlı müzik ile taçlandırıyor. Yerel lezzetleri farklı dokunuşlarla sunan SABROSA, Boğaz manzaralı şık atmosferi, yenilenen kapalı terası, canlı müzik performansı ve sürpriz çekilişleriyle ile 14 Şubat’ta misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmak için hazırlanıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 326 11 00

Raffles İstanbul

2020 Sevgililer Günü Programları

Merkezi lokasyonu ve ayrıcalıklı sunumlarıyla şehir hayatına duygusal lüks kavramını taşıyan Raffles İstanbul’da Sevgililer Günü şubat ayında farklı etkinliklerle kendini hissettiriyor. Bu özel günde çiftlerin tercih edebilecekleri farklı kutlama seçenekleri arasında Raffles Patisserie lezzetleri bize aşkı hatırlatıyor. Lavinia Lounge’da alınacak ve yine Raffles Patisserie’nin çikolata yoğunluklu tatlarının eşlik edeceği çay saati de kutlamanın küçük bir habercisi olarak karşımıza çıkıyor. İsokyo’nun zarif ve canlı atmosferinde, Sevgililer Günü için özel hazırlanan şampanya ve şarap menüsü, farklı ve yaratıcı yorumlarla a la carte menüsünden sunduğu lezzetleri size bu güzel gecenizde eşlik etmek için bekliyor.

Çiftler için aşkın sembolü ya da bir tarifi olmaz ama Rocca Brasserie gurme mutfağının en özel örnekleriyle hazırlanan 5 aşamalı menüsü tam da aşkı tarif eden ambiyansı ve tatlarıyla 14 Şubat akşamı canlı müzik eşliğinde misafirlerini ağırlıyor. Menü; deniz ürünlerinden özenle hazırlanmış et seçeneklerine ve zengin tatlı sunumlarına uzanan enfes lezzetlerden ve şampanyalı özel kokteylinden oluşuyor.

Rezervasyon İçin: 0212.924 02 00

Hilton İstanbul Bomonti

2020 Sevgililer Günü Programları

Hilton İstanbul Bomonti’nin panoramik İstanbul manzarasıyla romantizmi bulutların üzerinde yaşayabileceğiniz mekanı Cloud 34, Sevgililer Günü’nde çok özel bir programla misafirlerini ağırlıyor. Sahne kariyeri boyunca bossa nova ve pop caz parçalar seslendiren Zeynep Özyılmazel, romantik parçalardan oluşan bir repertuvar ile 14 Şubat akşamında Cloud 34 misafirlerine keyifli bir müzik ziyafeti yaşatacak. Cloud 34, Sevgiler Günü için hazırladığı özel Asya menüsüyle de çiftleri adeta Uzak Doğu’da lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Birer kadeh içkinin dahil olduğu menüde; ördekli kızarmış rulo börek, karides tempura, sebzeli wonton, ıstakoz lolipop ve özel suşi çeşitleri gibi birbirinden özel lezzetler yer alıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 375 30 00

Shangri-La Bosphorus

2020 Sevgililer Günü Programları

Sevgililer Günü’nün romantizmini Boğaz’ın benzersiz atmosferi ile birleştirmek ve Shangri-La’nın ödüllü şefleri tarafından hazırlanan 14 Şubat’a özel paylaşımlı eşsiz lezzetleri deneyimlemek için IST TOO Restoran tüm çiftler için özel bir seçenek. Acılı Yengeç ve Istakoz ile başlayan damak hoşluğu, siyah trüf ve yaban mantarlı risotto ile devam ederken, mango sorbé’nin ardından, safran kaplı dana bonfile ile kaz ciğeri veya deniz tarağı ile beraber yer alan özel soslu ekmeğe sarılı deniz levreği paylaşılabilir ana yemek seçenekleri arasında. Shangri-La’nın ödüllü pastane şefi Gürsel Aydın tarafından hazırlanan çikolatalı vişne crémeux Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan sürpriz atıştırmalıklarla bir lezzet şölenine dönüşecek. Eğer Sevgililer Günü’nde eşinize, sevgilinize lüks, konfor ve zarafetle donatılmış bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız Uzak Doğu felsefesini Türk kültürünün karakteristik özellikleri ile harmanlayarak misafirlerine eşsiz terapiler sunan, şehrin Asyalı spa merkezi CHI, The Spa sizin için ideal seçenekler sunuyor.

Rezervasyon İçin: Rezervasyon için : 0212 275 88 88

Four Seasons Hotel Bosphorus

2020 Sevgililer Günü Programları

Four Seasons Hotel Bosphorus, Sevgililer Günü kutlamaları için çok özel alternatifler sunuyor. Otelde yer alan Aqua Restaurant’ta çiftleri çok romantik ve şık bir akşam yemeği bekliyor. Canlı müzik eşliğinde servis edilecek bu leziz yemek öncesi, çiftler otelin benzersiz manzaralı terasında yer alan Winter City’nin buz pistinde ikram edilen sıcak şarapla keyifli zamanlar geçirebilecekler. Four Seasons Hotel Bosphorus’un boğaz kıyısında yer alan igloları ise çiftlere romantik bir ortamda sıcacık ve samimi bir gece vaat ediyor. Işıklarla donatılmış göz alıcı iglolar, çiftlere muhteşem bir manzara ve keman dinletisi eşliğinde baş başa olabilecekleri unutulmaz bir deneyim sunuyor. Otel, bu özel günde sevdiklerini şımartmak isteyenler için özel fırsatlar da sunuyor. Çiftlere özel hazırlanan masaj odasında, The Spa’nın özel bakım ve masaj seçeneklerinden yararlanabilir ve ayrıcalıklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Rezervasyon İçin: 0552 381 11 11

Divan İstanbul

2020 Sevgililer Günü Programları

Divan İstanbul, Sevgililer Günü’nü seçkin bir ortamda Divan’ın leziz reçetelerinden hazırlanan menüler ile kutlamak isteyenleri bekliyor. Romantik bir akşam yemeğinin ardından geceyi otelde geçirmek isteyen misafirleri, Sevgililer Günü için özel olarak dekore edilmiş odalarda, yılların kalitesi ve deneyimini yansıtan unutulmaz bir konaklama deneyimi bekliyor. Divan ayrıcalığını sonuna kadar yaşamak isteyen çiftler için, Divan İstanbul özel bir paket de sunuyor.

Rezervasyon İçin: 0212 315 55 00

Çırağan Palace Kempinski İstanbul

2020 Sevgililer Günü Programları

Tüm ihtişamıyla Boğaz’ın üzerinde yer alan eşsiz Çırağan Palace Kempinski İstanbul, yıllar içerisinde dünyanın dört bir tarafından gelen prestijli isimlerin ağırlandığı Presidential Süit’te Sevgililer Günü’nü gecesi konaklayan bir çift için çok özel bir deneyim fırsatı sunuyor. Çırağan Palace Kempinski İstanbul’a adım attıkları an özel bir karşılama ile başlayan deneyim, büyüleyici bir mağazaraya sahip süit içerisindeki özel ikramlar ile masaj ve kuaför hizmeti ile devam edecek. Hazırlıkların ardından ise şanslı çift, Çırağan Sarayı’nda tarih ve aşk dolu romantik bir yolculuğa çıkacak ve 1910 yılındaki meşhur Çırağan Sarayı Yangını’nından kalan tek ve orijinal yer olan mermerlerle kaplı “Tarihi Hamam”ı bu büyülü gecede ziyaret etme fırsatı yakalayacak. Keman müziği eşliğinde özel bir karşılama ve ikramın ardından ise, aray’ın Boğaz manzaralı özel bir salonunda aşk ve romantizm dolu bir akşam yemeğinin tadını çıkaracaklar.

Rezervasyon İçin: 0212 326 45 00

Conrad İstanbul Bosphorus

2020 Sevgililer Günü Programları

Muhteşem Boğaz manzarası ile şehrin tam kalbinde konumlanan Conrad İstanbul Bosphorus, 14 Şubat’a özel hazırladığı program ile Sevgililer Günü’nü çiftler için unutulmaz kılmaya hazırlanıyor. Conrad İstanbul Bosphorus’un ihtişamlı atmosferinde servis edilecek “Be My Valentine” menüsünde birbirinden özel gurme lezzetler yer alıyor. “Votka ve Bitter Çikolatalı Makaron”un ardından kinoa ve su teresi ile servis edilen “Atlantik Somonu” ile başlayacak ziyafet, ana yemek öncesi servis edilecek “Norveç Istakozlu ‘Cannelloni’” ve “Avakado ve ‘Guava’ Sorbet” ile devam edecek. İki defa pişirilmiş Dana Bonfile ‘Chateaubriand’ ve Kaz Ciğeri ‘Scaloppini’nin ise ana yemek olarak servis edileceği özel kutlama yemeği, petek bal ile servis edilen “Bitte Fırınlanmış ‘Brie’ Peyniri ve Bitter&Ruby çikolatalı orman meyveleriyle sonlanacak. Bu muazzam menüye muhteşem bir caz performansının eşlik edeceği romantik gece, çiftlerin unutamayacakları anıları arasına girecek.

Rezervasyon İçin: 0212 310 25 25

Hilton İstanbul Bosphorus

2020 Sevgililer Günü Programları

Türkiye’nin ilk uluslararası 5 yıldızlı oteli olan Hilton İstanbul Bosphorus, açıldığı günden beri özel kutlamaların adresi. Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı program alternatifleri ile de çok özel bir gece vaat eden otel, tüm çiftleri aşklarını tazelemeye davet ediyor. Otelin gözde mekanı Lalezar, 14 Şubat’ta misafirlerini “Kir Royale” Kokteyl ile karşıladıktan sonra onlara bu özel günün şerefine dekore edilmiş romantik atmosferinde keyifli bir meyhane gecesi yaşatacak. Bir aşkın tüm süreçlerini esprili bir dille anlatan menü, “Tanıştık-Paylaştık”, “Kaynaştık”, “Su Sızmadı”, “Coştuk” ve “Bir Olduk” başlıklı bölümlerden oluşuyor. Otelin muhteşem Boğaz manzarasıyla büyüleyen restoranı Bosphorus Terrace ise, kırmızı gül ile dinlendirilmiş Somon Gravlax, Aşk Meyveli Cheesecake, Mangolu Bahar Böreği ve Kırmızı Soslu Orfoz Balığı gibi farklı damak tatlarına hitap eden çok özel lezzetlerin yer alacağı açık büfesi ile baş döndürecek.

Rezervasyon İçin: 0212 315 60 00

Sheraton İstanbul City Center

2020 Sevgililer Günü Programları

Taksim, Tarihi Yarımada ve Haliç gibi İstanbul’un sembol lokasyonlarına yakınlığıyla kısa sürede şehrin cazip buluşma noktası haline gelen Sheraton Istanbul City Center, yılın en romantik günü 14 Şubat için ayrıcalıklarla dolu bir program hazırladı. Otelin Sevgililer Günü için özel olarak dekore edilen konsept restoranı “Ney’i Lokma”, misafirlere Levrek & Somon Tartar ve tütsülenmiş patlıcan ezmesi üzerinde Peynirli Ravioli ile başlayan bir tadım menüsü, cevizli ve taze kekikli buğday Risotto, sebzeli fettucini ve shallot sosla sunulan Izgara Dana Madalyon ve son olarak da Mango Sorbe, Bitter Çikolata Kremi ve Petit Four gibi muhteşem lezzetler sunacak. Bu gurme menüye eşlik edecek kült aşk şarkılarıyla romantik saatler geçirecek çiftler, dilerlerse gün içinde Sheraton Istanbul City Center’ın sunduğu özel SPA paketinden de yararlanıp son derece dinlendirici 2 saat geçirebilirler.

Rezervasyon İçin: 0212 806 10 10

Four Seasons Hotel Sultanahmet

2020 Sevgililer Günü Programları

Four Seasons Hotel Sultanahmet, Sevgililer Günü için Tarihi Yarımada’daki son derece romantik atmosferinde çok özel bir program hazırladı. Hafızalarda yer etmiş ve romantik anılar çağrıştıran unutulmaz aşk şarkıları Tombe La Neige’nin ‘Her Yerde Kar Var’ ve Car Je Veux’nun ‘Karlar Düşer’den alınan ilhamla planlanan gecede, dekorasyon ve süslemeler göz kamaştıracak. Misafirlere ikram edilecek hoş geldin içkilerinin ardından ise Four Seasons Hotel Sultanahmet Executive Sous Chef Sadık Ünal’ın ve ekibinin imzasını taşıyan leziz bir menü sunulacak. “Şefin ikramı” ile başlayacak Sevgililer Günü yemeği, “kaz ciğeri” ve “çıtır milföy”ün arkasından servis edilecek “Osso Buco’lu Açık Lazanya”, “Kalkan Balığı Fileto” ve en son da damaklarda unutulmayacak bir tat bırakacak “Taze Nar Çiçeği” tatlısı ile şahane bir final yapacak. Four Seasons Hotel Sultanahmet, kutlamayı uzatmak isteyen çiftler için 14 Şubat hafta sonunu kapsayan özel konaklama paketleri de sunuyor.

Rezervasyon İçin: 0552 402 31 00

Sofitel İstanbul Taksim

2020 Sevgililer Günü Programları

Fransız Yaşam Sanatı’nı İstanbul ile buluşturan Sofitel İstanbul Taksim, çiftlerin unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirmesi için eşsiz alternatifler sunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyenler için hazırlanan konaklama paketinin içinde, Fransız ve Türk Kültürlerinin kusursuzca harmanlandığı Sofitel İstanbul Taksim SPA’nın imza uygulaması olan Sofitel Signature Massage, leziz bir akşam yemeği, eğlenceli DJ performansı ve dilerlerse odalarında servis edilecek keyifli bir kahvaltı yer alıyor. Konaklama paketini tercih etmeyen çiftleri de unutmayan Sofitel İstanbul Taksim, şahane İstanbul manzarası eşliğinde romantik bir akşam geçirmek isteyen çiftlere The Oven Brasserie Terrace ve Mirador Terrace’da bu romantik gün için özel olarak hazırlanan menüleri servis ediyor.

Rezervasyon İçin: 0212 435 33 33

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton

2020 Sevgililer Günü Programları

Çok kısa süre önce kapılarını eski İstanbul’un merkezi Sultanahmet’te açan Türkiye’nin ilk Curio Collection oteli Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Sevgililer Günü’nü masal tadında geçirmek isteyen çiftler için bu özel günü unutulmaz kılacak farklı deneyimlerle dolu pek çok alternatif sunuyor. Topkapı Sarayı’nın duvarına bitişik, tarihi Soğukçeşme Sokağı’nın simgesi olan 1500 yıllık su sarnıcında konumlanan Sarnıç Fine Dining Restaurant’ta çiftleri romantizmin doruğa ulaşacağı bir akşam bekliyor. Usta şeflerin ellerinden çıkan çok özel menüde; közlenmiş pancar ve çıtır rokalar eşliğinde “Dana Carpaccio”, Pancar yaprakları üzerinde “Kadayıflı Karides” ve Harem’de bir Venedikli adını taşıyan trüf ve yaban mantarlı risotto ile servis edilecek bonfile gibi eşsiz lezzetler yer alıyor. Bizans izlerini taşıyan tarihi bir atmosferde servis edilecek bu büyülü yemeğe gitar ve keman ezgileri eşlik ediyor. Otel, bu özel günü yenilenerek ve dinlenerek geçirmek isteyen çiftler için de tarihi bir jakuzinin bulunduğu Sarnıç Spa&Jakuzi’deki ayrıcalıklı bir bakım keyfi sunuyor. Sevgililer Günü kutlamasını bütün haftasonuna yaymak isteyen çiftleri de unutmayan Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, birbirinden büyülü konaklama paketleriyle çiftleri unutamayacakları anılar yaratmaya davet ediyor.

Rezervasyon İçin: 0212 912 42 12

Grand Hyatt Istanbul

2020 Sevgililer Günü Programları

İki kıtayı birleştiren metropolün merkezinde heyecan verici şehir yaşamı ile doğaya kaçışı bir arada sunan Grand Hyatt Istanbul, Sevgililer Günü’ne romantik bir akşam geçirmek isteyen çiftleri bekliyor. Otelde yer alan 34 Restoran’da baş başa bir akşam yemeği ve canlı müzik eşliğinde Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyen çiftlere, 34 Restoran’ın executive şefi Fabio Brambilla’nın 5 aşamadan oluşturduğu leziz menüsü ve piyanist Aslı Güral’ın hem romantik hem de eğlenceli repertuvarı eşlik ediyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde çiftlere Library Bar’da şömine başında kokteyller sunacak olan Grand Hyatt İstanbul’un, geceyi otelde noktalamak isteyen misafirleri için özel bir konaklama paketi de var.

Rezervasyon İçin: 0212 368 12 34

St. Regis İstanbul

2020 Sevgililer Günü Programları

Nişantaşı’nda, şehrin en prestijli caddesinde konumlanmış olan The St. Regis Istanbul, Sevgililer Günü’nde çiftlere unutamayacakları, aşk dolu kutlama programları sunuyor. “Love is in the Air” veya “Endless Love” paketlerinden birini tercih eden çiftleri İstanbul’un ödüllü oda ve suitlerinde birbirinden özel ikramlar, St. Regis Brasserie’nin eşsiz ortamında romantik bir akşam yemeği, keyifli bir sabah kahvaltısı, dinlendirici bir Spa deneyimi ve 24 saat Butler hizmeti sunuluyor. Türk ve Dünya mutfağını sentezleyen ödüllü Executive şef Özgür Üstün’ün “Falling in Love with Love” isimli eşsiz menüsü misafirlere lezzet şöleni yaşatırken, Hande Ateş Trio en sevilen romantik aşk şarkılarından oluşan repertuvarıyla geceye romantizm katıyor. İki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın ikonik restoranı Spago Istanbul’da ise misafirleri büyüleci bir manzara eşliğinde servis edilecek çok özel lezzetler bekliyor. DJ ve Güler Tuncer Band’in muhteşem performanslarıyla eğlenen çiftler, The St. Regis Istanbul’un teras katında yer alan Spago’da masal tadında bir gece geçiriyor.

Rezervasyon İçin: 0212 368 08 08

Bebek Otel

2020 Sevgililer Günü Programları

Kent hafızasında yer etmiş tarihi dokusu ve panoramik boğaz manzarasıyla İstanbul’un simgelerinden biri olan Bebek Otel, Sevgililer Günü’nde çiftlere Boğaz’ın en güzel yerinde unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Bu romantik gün için Bebek Otel şeflerinin özel olarak hazırladığı menü, Amuse Bouche ile başlayıp Steak & Somon & Karides Tartar Trio ve Yabani Mantarlı Ravioli ile devam ediyor. Misafirlerin ana yemek olarak körpe kök sebzelerle servis edilen otlu Bernaise soslu ızgara deniz levreği ya da patates confit ve hurmalı kuzu suyu ile servis edilen kuzu kafes pirzola tercih edebilecekleri gecede son noktayı ev yapımı keçi sütlü dondurma ile servis edilen tahinli & kestaneli sufle koyuyor. Bu özel günü Bebek Otel’in eşsiz konaklama deneyimi ile taçlandırmak ve şehrin en popüler ve en heyecan verici bölgesinde muazzam bir manzaraya karşı uyanmak isteyenler için farklı ayrıcalıklar da sunuluyor.

Rezervasyon İçin: 0538 487 18 46

The Stay Warehouse Alaçatı

2020 Sevgililer Günü Programları

Alaçatı’nın gözde mekanlarından biri olan The Stay Warehouse, Sevgililer Günü’nde romantik ve konforlu bir atmosferde özgün ve dingin bir kutlamak yapmak isteyenleri bekliyor. Çiftlere tasarım ve doğanın buluştuğu çok özel bir konaklama deneyimi sunan otelde, 14 Şubat haftasonu için farklı alternatifler bulunuyor. Özel araçlarla gerçekleştirilen havaalanı transferiyle başlayan bu eşsiz deneyim, 1980’li yıllarda büyük bir depo olarak kullanılan ve bugün özgün mimarisiyle dikkat çeken otelde devam ediyor. Misafirler, Ege’yi farklı bir sezonda keşfederken The Stay Warehouse’un bahçesindeki bin yıllık zeytin ağacının gölgesinde şehrin karmaşasından uzakta yenileniyor. Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanan akşam yemeği ile renklenen deneyim, hafızalardan uzun süre silinmeyecek keyifli bir anıya dönüşüyor.

Rezervasyon İçin: 0232 970 78 29

Richmond Nua Wellness Spa

2020 Sevgililer Günü Programları

En Romantik Otel” seçilen Richmond Nua Wellness-Spa, Sevgililer Günü’nü şehrin gürültü ve karmaşasından uzakta dinlenerek ve yenilenerek geçirmek isteyenler için keyifli programlar sunuyor. Sapanca’nın eşsiz doğası ve nefes kesen göl manzarası eşliğinde romantik anlar yaşayan çiftleri, yorgunluklarını atabilecekleri şahane masajlar ve canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği bekliyor. Doğaya saygılı, kişisel bakım ürünleri üreten Otama Balsam ile; çiçekler, yapraklar ve aromatik yağlardan oluşan, vücuda ve ruha dost ‘Sevgi Merhemi’ atölyesi ise keyiflerine keyif katıyor. Otel, sevgisini bedene hem de zihne iyi gelen bir hediyeyle göstermek isteyenler için de hediye sertifikası imkanı sunuyor.

Rezervasyon İçin: 0264 582 21 00

Restoranların Sevgililer Günü Programları

Divan Brasserie

2020 Sevgililer Günü Programları

Haliç’e tepeden bakan muhteşem bir konumda yer alan Divan Brasserie Beyoğlu ve nefes kesen Boğaz manzarasıyla ağızları açık bırakan Divan Brasserie Bebek, 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamaları için her sene olduğu gibi yine şehrin en romantik adreslerinden. Bu özel gün için Divan’ın şefleri tarafından titizlikle hazırlanan menünün tadı ağızlardan uzun süre silinmeyecek. Kral yengeci, avokado ve pancarlı tuile’nin müthiş uyumunu yansıtan “Armut Salatası” ile kök sebzeli risotto, kabak spagetti ve domatesli tapenade & beef au jus eşliğinde servis edilecek ”Dana Bonfile Tava” nın yer aldığı çok özel menüde son noktayı ise kiraz kompostosu, chantilly mousse, yabani yasemin ve çikolatalı krema & mango sorbenin birleştiği muhteşem bir tatlı olan Forest Noire koyacak.

Rezervasyon İçin: 0212 243 24 81 (Beyoğlu) / 0212 257 72 70 (Bebek)

Frankie

2020 Sevgililer Günü Programları

İstanbul’un en güzel lokasyonlarından birinde konumlanan Frankie, 14 Şubat Sevgililer GÜnü’nde çiftlere kaliteli müzik ve yemeğin buluştuğu masalsı bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Frankie’nin executive şefi Melih Demirel’in elinden çıkan çok özel Sevgililer Günü menüsünde; başlangıç olarak “Fırınlanmış Pancar Çorbası”, “Bıldırcın Jus” ve “Karamelize Yer Elması” yer alırken, “Dana Kaburga” ile “Minekop Izgara” ise ana yemek seçenekleri olarak sunuluyor. Bu romantik geceye son noktayı da tadı damaklarda kalacak “Ev Yapımı Tatlı Kahve Likörlü Çikolatalı Mousse” koyuyor. Mekanın büyüleyici atmosferinde servis edilecek bu özel lezzetlere ise, son zamanların sevilen sanatçılarından Bengü Beker’in canlı performansı eşlik ediyor ve yüksek enerjisi ile çiftlere düşsel bir deneyim yaşatıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 230 66 66

Bahane ON10

2020 Sevgililer Günü Programları

Lezzet notalarının en romantik ritmi 10 Karaköy’ün teras restoranı BAHANE ON10’un menüsünde. İster sevgiliyle, ister bir dost ile ya da sadece kendinizi şımartmak için küçük bir kaçamak yapmaya ne dersiniz? Şefin özenle hazırladığı menüyü tatmak ve gecenize eşlik edecek tarihi yarımada manzarasını izlemek için bekleniyorsunuz.

Rezervasyon İçin: 0532 602 7878

Neni Brasserie

2020 Sevgililer Günü Programları

Fransız esintili konsepti, doyasıya romantizm yaşatan atmosferi ve nefis yemekleri ile şehrin en özel mekanlarından Neni Brasserie, Sevgililer Günü için hazır! Fransız ve Akdeniz mutfağı ağırlıklı çok özel bir menüye eşlik edecek tüm zamanların en sevilen aşk şarkıları ve seçkin şaraplar ile, çiftler unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkacak.

Rezervasyon İçin: 0216 407 10 43

Râna

2020 Sevgililer Günü Programları

Türk kültürünün hem yemek hem de dekorasyon öğelerini, bazen eski bir vazo veya eski bir kadehte hatırlatan Râna, mutfağı, eğlencesi ve atmosferi ile Sevgililer Günü için çok iddialı. Muhteşem Boğaz mazarasıyla İstanbul’un en özel mekanlarından biri olan Râna, bu özel gün için şahane bir menü hazırladı. “Lahana dolması” ve “ceviz ve ezine peynirli paşa mezesi” gibi soğuk mezeler ile “Tereyağlı karides” ve “otlu & peynirli muska böreği” gibi sıcak mezelerin yer aldığı zengin menüde, ana yemek olarak ise “mevsim balığı”, “bonfile lokum” ve “fırında kuzu tandır” seçenekleri bulunuyor. Gelen herkesin kendisinden bir tat bulacağı mekanda, misafirler bu lezzet şölenine eşlik eden DJ Cengiz Cebeci’nin performansıyla eğlenecek.

Rezervasyon İçin: 0212 249 10 01

Çubuklu Hayal Kahvesi

2020 Sevgililer Günü Programları

A’dan Z’ye yenilenen dünyasıyla kapılarını tekrar araladığından beri “Efsane Yeniden” dedirterek kendinden bahsettiren Çubuklu Hayal Kahvesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de büyük ses getirmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen bu romantik günü kutlamak için sadece 14 Şubat değil, 15 Şubat için de büyük sürprizler hazırlayan Çubuklu Hayal Kahvesi, unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Müşterilerine “İyi Yemek” sunma prensibine hem Beikos Meyhane’de, hem de Brasserie Çubuklu’da her daim sadık kalan mekanın menüsü, hem içerdiği özel lezzetler hem de yemeklerin isimleri ile dikkat çekiyor. Gastronomi dünyasına yön veren, deneyimli şef Murat Bozok tarafından titizlikle hazırlanan çok özel menünün İlk Görüşte Aşk, Gizli Aşk, Aşk Romanı ve Aşk Finali isimlerini taşıyan etaplarında son derece seçkin tatlar yer alıyor. Mekanın gustosunu yansıtan bir diğer prensibi olan “İyi Müzik” ise kendini 15 Şubat akşamı için yapılan programda belli ediyor. 750 kişilik otantik dokudaki Eventhall by Çubuklu Hayal Kahvesi sahnesi, bu özel gece için Türkiye’yi dünya çapında gururla temsil eden iki büyük ismi, Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası’nı ve DJ Burak Yeter’i ağırlamaya hazırlanıyor. Behzat Gerçeker’in en sevilen romantik şarkılarını seslendireceği, DJ Burak Yeter’in ise ilerleyen saatlerde ritmi yükselteceği gecede eğlence zirveye ulaşacak.

Rezervasyon İçin: 0216 413 68 80 / 0532 452 67 97

Ringa

2020 Sevgililer Günü Programları

Eşsiz boğaz manzarası ile Kuruçeşme’de, Oligark’ın içinde konumlanan Ringa Seafood, 14 Şubat’ta sevgililer için rüya gibi bir akşam yemeği planlıyor. Otelin deniz kenarındaki özel lokasyonu ve son derece romantik atmosferinde misafirleri, çok özel bir menü bekliyor. Deniz ürünleri ağırlıklı a la carte menüde, soğuk-sıcak meze başlangıçlar, “Çiğ İstiridye”, “Istakoz”, “Mavi Yengeç”, “Pavurya” ve daha bir çok kabuklu deniz ürünü seçeneklerinin yanı sıra“Istakozlu Makarna, “Deniz Mahsullü Paella”, “Kum Midyeli Spagetti” gibi lezzetli seçenekler bekliyor. Şık sürprizlerle dolu gecede, bu eşsiz tatlara canlı keman performansı eşlik ediyor ve hayal ile gerçeğin birbirine karıştığı bir deneyim yaşatıyor.

Rezervasyon İçin: 0532 066 03 03

Bahane On10

2020 Sevgililer Günü Programları

Lezzet notalarının en romantik ritmi 10 Karaköy’ün teras restoranı BAHANE ON10, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kapılarını aşka açıyor. İster sevgiliyle, ister bir dost ile ya da sadece kendinizi şımartmak için küçük bir kaçamak yapmak isteyen herkesi bekleyen mekanın, tarihi yarımadanın romantik manzarasının eşlik edeceği çok özel menüsünde başlangıç olarak Şef’in seçimi Bruschetta’lar, ana yemekte mevsimin gözdesi deniz ürünü seçenekleri ve son olarak leziz bir Creme Brulee yer alıyor.

Rezervasyon İçin: 0532 602 78 78

Alternatif Programlar

İstanbul Modern

2020 Sevgililer Günü Programları

İstanbul Modern, Sevgililer Günü’nde sanat dolu bir gün geçirmek isteyenleri bekliyor.
İstanbul Modern Sinema’da saat 14:00 ‘da ünlü Fransız oyuncu Louis Garrel’ın yönettiği Sadık Bir Adam adlı filmin gösterimi ile başlayan program, “Şimdinin Peşinde” ve “Lütfi Özkök: Portreler” adlı sergilerin rehber eşliğinde gezilmesi ile saat 17:00’a kadar devam ediyor. Sergi turunun bitiminden sonra saat 18:00’da başlayacak atölye çalışmasında ise çiftlerin, “Lütfi Özkök: Portreler” sergisinde yer alan şairlerin şiirlerinden yola çıkarak kendii desenlerini oluşturmaları bekleniyor. Katılımcılar tarafından seçilen her mektupta, Nâzım Hikmet, Özdemir Asaf, Can Yücel, Atilla İlhan ve Yaşar Kemal gibi ünlü şairlerin sevgiye dair şiirleri bulunuyor. Okudukları şiiri yorumlayan katılımcılar, mürekkep ve suluboya kullanarak çizdikleri desenleri sevdiklerine hediye ediyor.

Rezervasyon İçin: 0212 334 73 41

Intema Yaşam Akademi

2020 Sevgililer Günü Programları

“Her aşk unutulmayacak yeni deneyimlerle zenginleşmek ister” diyen İntema Yaşam Akademi, 14 Şubat’ta sevdiklerine birlikte geçirecekleri güzel bir gün armağan etmek isteyenlere için bir workshop hazırladı. 14 Şubat günü “Sevgililer Günü Menüsü” başlığıyla gerçekleştirilecek bu keyifli atölyede, bu güne özel seçkin menüsüyle şahane tatlar yaratmanın sırrı anlatılırken katılımcılar bu lezetlero tatmanın keyfine de birlikte varacaklar. Menüde ise; “tatlı ekşi marineli jumbo karides, mango chutney ve beurre blanc sos, pancarlı risotto, kuşkonmaz ve kuru incir ile, limon ve taze baharat marineli somon fileto, röşti patates ve köpüklü şarap sos, frambuaz sos ile çikolata sufle” yer alacak.

Rezervasyon İçin: İntema Yaşam Mağazası, Kanyon AVM veya Biletix

Hilton Istanbul Maslak

2020 Sevgililer Günü Programları

Misafirlerine şehrin kalbinde birinci sınıf konaklama deneyimi sunan Hilton İstanbul Maslak, sanatı birçok yönden desteklemeye devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir deneyime dönüştürmek isteyen çiftler için sanat ve tutku dolu bir alternatif sunan otel, Masterpiece stüdyo ile yaptığı iş birliği kapsamında ‘El Yapımı Aşk Atölyesi’ düzenleyecek. 2 saat sürecek atölyede özel ikramlar ve şarap eşliğinde keyifli bir akşam geçiren çiftler, akşamın sonunda ise aşklarını simgeleyen bir hatırayla ayrılacaklar.

Kayıt İçin: Biletix veya Masterpiece

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları