preloader

2019 Yılbaşı Programları

12.12.2018
2019 Yılbaşı Programları

Yazı Boyutu:

2018’in son dakikalarını keyifli bir şekilde geçirip 2019’a unutulmaz bir atmosferde girebileceğiniz en güzel yılbaşı programlarını inceledik.

Sanatçılı Yılbaşı Programları

People

2019 Yılbaşı Programları

People hem iyi yemeğin hem de kaliteli müziğin en popüler adresi olarak yılbaşında da programına devam ediyor. Konumu, dekorasyonu, yemekleri ve canlı sahne performansıyla yılbaşı için en iddialı mekanlardan olan People’da yeni yılı karşılarken size muhteşem sesiyle Mehmet Erdem eşlik ediyor olacak.

Rezervasyon İçin: 0535 620 87 87

Frankie İstanbul

2019 Yılbaşı ProgramlarıExecutive şef Melih Demirel tarafından yeni yıl ruhundan ilham alarak hazırlanan özel menü, Frankie İstanbul’un “iyi yemek” felsefesini yansıtıyor. Frankie İstanbul’un yılbaşı gecesi menüsünde; “Trüflü Karnabahar Çorbası”, “Kaz Ciğeri” ve “Deniztarağı Plancha” başlangıç lezzetleri arasında yer alırken, “Izgara Karadeniz Kalkan” ve “Izgara Karayaka Kuzu Sırt” ana yemek seçeneği olarak sunuluyor. Frankie İstanbul, mesir macunu dondurma ile servis edilen “Kestane Tatlısı” ile de yılbaşı gecesi yemeğine tatlı bir son katıyor.

Şık ve farklı ortamda; nefis yemekler ve Frankie’ye özel kokteyller eşliğinde Dj Ari Kürkyapıcı’nın performansı ile başlayacak olan program, güçlü sesi ve sahne enerjisi ile dikkat çeken Nez’in canlı performansı ile devam edecek.

Rezervasyon İçin: 0212 230 66 66

Hilton İstanbul Maslak

2019 Yılbaşı Programları

Şehrin en yeni oteli Hilton İstanbul Maslak, 31 Aralık gecesinde misafirlerini çok özel bir davette ağırlıyor. 3 farklı müzik programı ile öne çıkan yeni yıl balosu her tarzda eğlenceyi tek bir programda buluşturuyor. Yeni yıl yemeği ilk olarak Purple Hand Band Orkestrası’nın modern caz repertuvarı ile başlıyor. Müzik şöleni Şevval Sam’ın sıcacık sesiyle eşsiz bir atmosferde tüm coşkusuyla devam ediyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise DJ Ongun Kösedağ sahne alıyor.

Yeni yıl balosunda 5 aşamalı yeni yıl gala yemeği, süit ve delüks odalarda çift kişilik konaklama ve yeni yıl kahvaltısı ile birlikte çok özel fiyat seçenekli paket konaklama seçenekleri de sunuluyor.

Rezervasyon İçin: 0212 305 10 00

Conrad İstanbul Bosphorus

2019 Yılbaşı Programları

Conrad İstanbul Bosphorus, yılbaşı gecesini özel kılmak ve 2019’a eşsiz bir başlangıçla girmek isteyenleri, Balo Salonu, Manzara Restaurant ve Summit Bar&Terrace’da gerçekleşecek birbirinden ve leziz menülerin sunulacağı eğlencelerle hazırlanıyor. Balo salonunda gerçekleşecek olan ve büyülü sesiyle Erol Evgin’in sahne alacağı Yılbaşı Gala Yemeği, Manzara Restaurant’ta canlı piyano müziği eşliğinde gerçekleşecek yılbaşı büfesi ve Summit Bar&Terrace’ta DJ performansı eşliğinde Gourmet set menü gala yemeği, yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak isteyenlerin aradığı eğlenceyi ve özel lezzetleri Conrad İstanbul Bosphorus’un seçkin ortamında sunacak.

Rezervasyon İçin: 0212 310 26 45, 0532 326 11 31

Restoranların Yılbaşı Programları

Şans Restaurant

2019 Yılbaşı Programları

Levent’deki plazaların arkasında sade dekoru ve güçlü mutfağı ile dikkat çeken Şans Restaurant, yılbaşı için hazırladığı eşsiz menüsü ile dikkat çekiyor. Arka fonda keyifli ve yormayan bir müzik eşliğinde, ağzınızı şenlendirecek ve sevdiklerinizle samimi bir ortamda yeni yılı kutlamak istiyorsanız ilk durağınız Şans Restaurant olmalı. Şefin hazırladığı küçük lezzetler ile karşılandıktan sonra Füme Ördek şeritli Kestane Çorbası ve Orkinos Carpaccio gibi yenilikçi lezzetlerle geceye başlayabilirsiniz. Gecenin yıldızı ise kesinlikle restoranın imza yemeği ağır ateşte pişmiş Dana Kaburga ve Limonlu Risotto olucak. Ardından gelen tatlılar ve kutlama içecekleri ile 2019’a merhaba deyin.

Rezervasyon İçin: 0212 2803838

Hazine Cihangir

2019 Yılbaşı ProgramlarıKapısında kuyruklarlar oluşturan, lezzetin ve eğlencenin en renkli adreslerinden Hazine Cihangir, canlı müzik akşamlarıyla eğlencenin en keyifli ve unutulmaz halini yılbaşında da yaşatmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez ismi Özay Bakır ile muhteşem bir gece geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Haftalar öncesinden rezervasyonlarını dolduran Hazine’de her damak zevki için birbirinden farklı alternatifler sunan zengin menüsü ve sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlencesiyle yeni yıla yakışır bir karşılama yapma fırsatını kaçırmayın.

Rezervasyon İçin: 0532 772 10 20

Sunset Grill & Bar

2019 Yılbaşı Programları31 Aralık gecesi, muhteşem bir İstanbul manzarasına karşı yeni yıla girmek isteyenleri Sunset’te çok özel bir yılbaşı kutlaması bekliyor. Akşam yemeğinde Yaratıcı Mutfak Direktörü Şef Fabrice Canelle ve Şef Hiroki Takemura’nın gecenin ambiyansına özel olarak hazırladığı Gece saat 20:00’da Kokteyl ile başlayıp, saat 22:30’da Danna Leese’in canlı performansı ile devam edecek ardından düzenlenecek After Party’ye ise DJ Evrim eşlik edecek.

Rezervasyon İçin: 02122 87 03 57

Apartıman

2019 Yılbaşı ProgramlarıYeniköy’ün müdavim mekanı olan Apartıman, ilk yılbaşı gecesini kutlamaya hazırlanıyor. Hoş geldin sonrasında özel olarak Yılbaşı gecesi için hazırlanmış menü ve canlı DJ performansı eşliğinde yeni yıla samimi bir ortamda girebilirsiniz.

Rezervasyon İçin: 0212 223 44 77

Daily News

2019 Yılbaşı ProgramlarıDaily News, son dönem üzerinde çalışmakta olduğu, ufak ama özel dokunuşların ön plana çıktığı yenilenmiş menüsünü 15 Aralık’ta konuklarına sunmaya başlıyor. Yılbaşı ve öncesinde birkaç özel gecede sadece yeni menü değil, müzik de başrolde. DJ Burak Sargın’ın performansıyla keyifli anlar yaşanacak olan yılbaşı gecesinde, nazik ve özel düşünülmüş bazı sürprizler de yılbaşı gecesinin özel an’larından olacak… Yeni yıla girerken ve yeni yıl boyunca bu yakınlığı devam ettirmek istiyor Daily News. Kendine has harika kent manzarasıyla Daily News şehir kültüründe eğlencenin ve güzel yemeğin 2019’da da sevilen özel adreslerinden olacak.

Rezervasyon İçin: 02123525500

Glens İstanbul

2019 Yılbaşı Programları
Deniz mahsullerinden kaz ciğerine, ördekten ıstakoza uzanan “Glens İstanbul”un özel yılbaşı menüsünün hemen ardından saatler 22.30’u gösterdiğinde, performanslarıyla kulaklara ve ruhlara müzik ziyafeti yaşatan Selen Servisahnede kendini gösteriyor! Selen Servi’yle beraber, saatler 00.00’ı gösterdiğinde ve 2019’un gelişi kutlandıktan sonra, 00.30 itibariyle, yeni yılın ilk anlarını hareketlendiren ritimlerle DJ Murat Tokuz “Glens İstanbul”un kabinine geçiyor.

Rezervasyon İçin: 0212 803 77 77

Râna

2019 Yılbaşı ProgramlarıKlasik meyhane kültürünü ve lezzetlerini modernize ederek günümüze taşıyan Râna, yeni yıl gecesine özel lezzetli bir yılbaşı menüsü ve unutulmaz bir eğlence hazırlıyor. Klasik mezelere getirilen modern dokunuşla leziz bir yılbaşı menüsü hazırlayan meyhanede özel yılbaşı yemeğinin ardından eğlence dolu gece, DJ performansı ve tüm zamanların en sevilen şarkılarıyla tadına doyulmaz bir hal alacak.

Rezervasyon İçin: 0212 249 10 01

Neni Brasserie

2019 Yılbaşı Programları

Fransa, Türk ve Akdeniz lezzetlerini kendine özgü yorumuyla misafirlerine sunan Neni Brasserie, yeni yıla özel menüsü ile bambaşka bir lezzet deneyimi vadediyor.

Neni Brasseri’nin seçkin lezzetlerden oluşan yılbaşı menüsü peynir, soğuk et çeşitleri, Somon Gravlaks, Topik, Rum Ezmesi, Köz Patlıcan Havyarı, Pancarlı Humus’dan oluşan Neni Aperatif tabağı ile başlıyor. Baklava Yufkasında Yabani Mantarlı ve Köz Patlıcanlı Pay ile devam ediyor. Ana yemek seçeneği olarak ise Merlot Soslu Sığır Filetosu, Lyonese Patatesli, Kuru İncirli Kandıra Hindi Rulosu veya Safranlı Lagos alternatiflerinden biri sunuluyor. İddialı yılbaşı menüsü Poires Belle Helene, Remy Martin Cognac Sos ile sunulan Fransız usulü Armut Tatlısı ve gece çorbası ile sonlandırıyor

31 Aralık akşamı, caz müziği eşliğinde başlayan yılbaşı yemeği , ilerleyen saatlerde müziği devralacak misafir Dj’in performansıyla devam edecek.

Rezervasyon İçin: 0216 407 10 43

Da Mario

2019 Yılbaşı Programları

İstanbul’un en lezzetli İtalyan restoranlarından biri olan Da Mario, 6 Aralık – 31 Ocak tarihleri arasında özel yılbaşı menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Özel reçetelerle hazırlanan “La Zucca In Cucina’’ isimli yılbaşı menüsünde balkabağı menünün yıldızı olarak parlıyor. Risottodan pizzaya, kuzu incikten porçini mantara kadar İtalyan mutfağının leziz tatlarını deneyimleyebilirsiniz.

Rezervasyon İçin: 0212 265 51 86

Spago İstanbul

2019 Yılbaşı Programlarıİki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın ikonik restoranı Spago Istanbul, yeni yılı Zeynep Bastık ve orkestrasının muhteşem canlı müzik performansı eşliğinde, dinamik ritimlerle karşılıyor. 31 Aralık’a özel geri sayım sürprizleriyle beklentilerin ötesinde bir gece ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Spago Istanbul’da, saat 00.00’daki havai fişek şovundan sonra ünlü DJ Doğuş Çabakçor’un performansı eşliğinde unutulmaz anlar yaşanacak. Yılbaşı gecesini erken bitirmek istemeyenler ise saat 02.30’dan sonra da devam edecek After Party ile geceye devam edebilecekler.

Spago’nun ünlü şefi Cihan Kıpçak’ın özel hazırladığı menüde Trüff Köpüğü ile Kestane Cappucino ve Buharda Pişirilmiş “Hong-Kong” Usulü Levrek gibi özel tatlar ise göz kamaştırıcak.

Rezervasyon İçin: 0212 368 08 08

La Mia Luce

2019 Yılbaşı ProgramlarıAnadolu Yakası’nın ödüllü İtalyan Restoranı La Mia Luce, 2019’u sevdikleriyle birlikte lezzet ve eğlence dolu bir akşamla karşılamak isteyenler için unutulmaz bir yılbaşı programı hazırladı. Tadı damaklardan gitmeyecek yılbaşı menüsünün yanı sıra jazz sanatçısı Brenda Berin ve pop müzik sanatçısı Günce Koral’ın performansıyla yeni yılı şimdiden unutulmaz kılmaya hazır.

Rezervasyon İçin: 0216 464 17 77-78-79

Evde Yılbaşı

2019 Yılbaşı Programları

Son zamanlarda yılbaşı programlarının en keyifli olanları, evde geçirilenler. Tıpkı dışardaymışsınız hissi yaratarak evinizde mükemmel bir yılbaşı geçirebilmeniz en güzel yöntemleri keşfedin.

2019 Yılbaşı Programları

Otellerin Yılbaşı Programları

Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus

2019 Yılbaşı Programları

Yılbaşı gecesi Four Seasons Hotel Bosphorus’ta lezzetli yemekler ve müzikler eşliğinde yeni yıl coşkusunu yaşamak isteyenleri özel alternatifler bekliyor. Aqua’da düzenlenecek Frozen Zone Gala Yemeği’nde 6 aşamalı yılbaşı yemeği ile lezzet şöleni sunulurken Frozen Zone teması ile dekore edilen mekânda yılbaşı gecesi Maral Ataman ve orkestrası sahne alıyor, keman show ve DJ performansla konuklara eğlenceli bir yeni yıl partisi sunulurken YALI&The Bar’da ise DJ Tarık Sarul müzikleri ile geceye renk katıyor. Four Seasons Hotel Bosphorus Balo Salonunda ise Magical Forest Bosphorus Gala Yemeğiteması ile düzenlenecek yılbaşı kutlamasında, 5 aşamalı menü eşliğinde Brenda ve orkestrası konuklara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Eğlenceli detaylarla dolu gece, dans şovlarıyla, Dj performans ve Single Ladies Band’in canlı performansı ile yeni yılın ilk saatlerine kadar sürüyor.

Rezervasyon İçin: 0552 381 11 11

Raffles İstanbul Zorlu Center

2019 Yılbaşı Programları

Lüks kavramını hafızalarda yenileyen Raffles İstanbul Zorlu Center, yeni yılı benzersiz kılmaya hazırlanıyor. Yeni yıl heyecanını bir geceye sığdırmayan Raffles İstanbul Zorlu Center aralık ayının başından itibaren yılbaşı ruhunu yaşatıyor. Rocca Brasserie’de Akdeniz mutfağından seçkin lezzetlerin sunulduğu yeni yıl gala yemeği Lavinia’da alınacak yeni yıl kokteyli ile başlıyor. Yılın ilk dakikalarını sevdikleriyle eğlenceli ve büyülü bir gecede karşılamak isteyenler Rocca’daki gala yemeğinin 6 aşamalı özel menüsüyle dünya mutfaklarının lezzetini, Türkçe ve İngilizce repertuvarıyla müzik şöleni yaşatan İstanbul Orkestrası’nın canlı performansıyla yaşıyor. Gala yemeği menüsü tavada deniz tarağı, Scallop gibi başlangıçların ardından tuna balığı ve kaz ciğeri carpaccio, kuzu gerdan ravioli gibi lezzetlerle devam ediyor. Istakoz sosu ve safranlı patatesle sunulan mercan, kereviz püresi ve Porto şarabı sosuyla servis edilen bonfile menünün gözdesi oluyor. Tatlılarda ise Çikolatanın Elementleri ve Atmosferik Çikolata Güçleri seçenekleri öne çıkıyor. Gece Long Bar’da DJ performansı ile gerçekleşecek after party ile devam ediyor.

Rezervasyon İçin: 0212 924 02 00

Shangri-La Bosphorus, Istanbul

2019 Yılbaşı Programları

Shangri-La Bosphorus, Istanbul;yeni yıla sevdikleriyle birlikte keyifli ve lezzet dolu bir başlangıç yapmak ve 2019’u yepyeni deneyimlerle karşılamak isteyen misafirlerine eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir yılbaşı gecesi vadediyor! Boğaz’ın keyifli esintisi ile dünya mutfağından sunduğu eşsiz tatları lezzet tutkunları ile buluşturan IST TOO, Şef Ercan Yamantürk’ün hazırladığı özel yılbaşı menüsü ile 2019’a unutulmaz bir başlangıç yapmak isteyen misafirlerini bekliyor.

Rezervasyon İçin: 0212 275 88 88

Hilton İstanbul Bomonti

2019 Yılbaşı ProgramlarıŞehrin en büyük otellerinden Hilton İstanbul Bomonti, yeni yıl coşkusunu yaşamak isteyenler için türlü alternatifler sunuyor. Otelin sevilen restoranı The Globe, farklı ve şık sunumlarıyla konuklarına yılbaşına yakışır bir lezzet şöleni yaşatırken; muhteşem panoramik bir İstanbul manzarası sunan barı Cloud 34, canlı müzik performansının bulunacağı ortamı ısıtacak yılbaşı konseptli partisi ile uzun süre hafızalarınızdan silemeyeceğiniz bir geceye imza atmaya hazırlanıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 375 30 00

Çırağan Palace Kempinski İstanbul

2019 Yılbaşı Programları

Yepyeni bir yılı ihtişam içinde coşku ile karşılamak üzere tarihi Çırağan Sarayı‘nın birinci katında yer alan, otantik atmosferi ve muhteşem Boğaz manzarasıyla fark yaratan Tuğra Restoran, yeni yıl konseptine uygun enfes menüsü ile konuklara canlı fasıl müziği eşliğinde ziyafet ve eğlence şöleni sunuyor. Laledan Restoran ise 31 Aralık 2018 yılbaşı akşamı canlı jazz ve pop müziği eşliğinde sunulacak ıstakoz ve kuzu kulaklı ravioli, roka sosuyla sunulan yengeç etli “chartreuse risotto”, siyah trüflü dana fileto, kalkan balığı, marine edilmiş kış meyveleri ve fıstıklı parfe ile sunulan vişne jölesi gibi enfes lezzetlerle yeni yıla özel ziyafet şöleni sunuyor. Eğlenceye doyamayanlar ise Çırağan Sarayı’nın bahçesinde palmiye ağaçlarının altında yer alan şehrin en tarz sahibi mekanı Le Fumoir’da sunulacak enfes yeni yıl kokteyllerine eşlik eden DJ performansı ile sabahın ilk ışıklarına dek eğlencenin keyfine varacaklar.

Rezervasyon İçin: 0212 236 73 33

Ritz-Carlton, Istanbul

2019 Yılbaşı Programları

Boğaz’a nazır konumuyla eşsiz deneyimler sunan The Ritz- Carlton, Istanbul, 2019’a yepyeni paylaşımlarla “merhaba” demek isteyen misafirlerine, gala yemeği, yılbaşı partisi, yeni yıl brunch’ı ve konaklama paketlerinden oluşan birbirinden ayrıcalıklı ve eğlenceli programlar sunuyor. Atelier Real Food’da muhteşem bir gala yemeği, Blue Lounge’ta eğlenceli bir akşam ve yılbaşı partisinin yanı sıra yılın ilk gününde Atelier Brunch keyfi, Ritz-Carlton Istanbul’da

Rezervasyon İçin: 0212 334 44 44

{77411}

Four Seasons Istanbul at the Sultanahmet

2019 Yılbaşı Programları

Four Seasons Hotel Sultanahmet tarihi yarımada’daki etkileyici ve otantik atmosferiyle yeni yılı nar ve bereket konseptli yılbaşı ağacı ile karşılamaya hazırlanıyor. Özel olarak tasarlanan dev çam ağacı misafirleri festival coşkusu yaşamaya davet ederken, yılbaşının mutlu, sıcak ve görkemli simgesi olarak otel lobisinde görsel bir şölen sunuyor. Otel, yılbaşının ruhunu ve mutluluğunu özel olarak tasarlanan büyük “ginger house” ile daha eğlenceli boyutlara taşırken, lobideki küçük Noel evleri bu yıl da yerlerini almaya hazırlanıyor. Aralık ayında gün boyu sunulan yeşil elma, ayva, mandalina ve şekerlemeler misafirlere lezzetli bir hoş geldin duygusu yaşatıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 402 3150

Grand Hyatt İstanbul

2019 Yılbaşı Programları

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt İstanbul, iki farklı kutlama seçeneği ile yeni yıla eğlenerek girmek isteyen misafirlerini unutulmaz bir gece yaşamaya davet ediyor. Grand Hyatt İstanbul, yılbaşına özel hazırladığı birbirinden güzel menüleri ve programlarıyla, 2019 yılına sevdikleri ile birlikte eğlenerek girmek isteyen misafirlerini bekliyor. Grand Hyatt, bünyesinde yer alan 34 Restaurant ve Dining Room’daki iki farklı kutlama seçeneği ile yeni yıla keyifli ve lezzetli bir başlangıç imkânı sunuyor.

Rezervasyon İçin: 0212 368 12 34

10 Karaköy

2019 Yılbaşı Programları

10 Karaköy’ün çatısında yer alan BAHANE ON10’un eşsiz tarihi manzarasına karşı İstanbul ışıkları masanızı aydınlatırken, damağınızda unutulmaz bir lezzet bırakacak davetkar yeni yıl menüsü ile yılbaşını kutlayabilirsiniz. Yılbaşı sofralarının geleneksel meze ve ara sıcaklarıyla beraber; kestaneli iç pilav ve buharda pişmiş sebzeler ile servis edilen yılın son gecesinin olmazsa olmazı yeni yıl hindisi, bir diğer seçenek olarak sunulan taze baharatlı fırın patates ve sebze buketiyle servis edilen ızgara levrek 2019’un lezzetlerine imzasını atıyor.

Saat 21:00’da başlayarak yeni yılın ilk saatlerine kadar DJ Kerem Erdemir’in 90’lardan günümüze türkçe müzik performansı eşliğinde sevdiklerinizle 2019’un ilk dakikalarını karşılayabilirsiniz.

Rezervasyon İçin: 0532 602 7878

Fairmont Quasar İstanbul

2019 Yılbaşı Programları

Yılbaşı ruhunu tüm ışıltısı ve umutlarıyla eşsiz lezzetler ve harika bir ambiyansta yaşamaya ne dersiniz? Fairmont Quasar İstanbul’da yer alan Stations Restaurant Suami Ramirez’den kıvrak Latin ezgileri ve dünya mutfakları, Ukiyo Lounge & Bar’da ise degüstasyon menüsü ve Boğaz manzarasına eşlik eden DJ performansıyla sizleri bekliyor.

Rezervasyon İçin: 0212 403 85 00

{771485}

W İstanbul

2019 Yılbaşı Programları

İstanbul’un en popüler semti Akaretler’de bulunan W Istanbul, şık bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyenler için harika bir eğlence programı hazırladı. Eğlenceyi doruklara taşıyacak W Istanbul, ünlü DJ’lerle birlikte coşkulu bir şekilde 2019’u karşılayacak. Gece hayatına yeni bir soluk katan W Istanbul yılbaşında; Miret, Doctor K, Ezgi Taşçeviren, Hemi, Avangart Tabldot, Orkun Bozdemir, Menachem 26 ve Aksak başta olmak üzere birbirinden ünlü DJ’leriyle misafirlerine keyifli bir akşam yaşatacak.

Rezervasyon İçin: 0212 381 21 21

{88174}

Swissotel The Bosphorus, İstanbul

2019 Yılbaşı Programları

Eğlence dünyasına getirdiği solukla ve yemeklerdeki iddiasıyla adından sıkça söz ettiren Swissôtel The Bosphorus, farklı konseptlerde muhteşem yılbaşı programları hazırladı! Otelin farklı noktalarında hazırlanan programlarda, her damak ve müzik zevkine hitap eden seçenekler mevcut. 120 yıllık ahşap dağ evi Chalet, boğazı kucaklayan mükemmel manzarasıyla Gabbro, 90’ların mutlu ve enerjik şarkılarıyla Cafe Swiss birbirinden farklı programlarla yeni yıla en güzel şekilde girmenizi sağlıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 326 81 18

Renaissance Polat

2019 Yılbaşı Programları

Renaissance Polat İstanbul Hotel, bu özel gecede bütün misafirlerinin zevklerine hitap ederek, farklı eğlence alternatifleri ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi vaat ediyor. Daphne Restaurant & Grill, Marmara Balık Lokantası ve Bar Noblesse’de canlı performanslar eşliğinde eğlenceli yılbaşı programları, şölene dönüştürülmüş “yeni yıl büfeleri” ve 2019 sürprizleri sizleri bekliyor… Yeni yılın ilk gününü Renaissance Polat İstanbul Hotel’de geçirmek isteyenler ise “Özel Yılbaşı Konaklama Paketi”nden yararlanabilir, 2019’un ilk sabahına zengin ve leziz Yeni Yıl Brunch’ı ile merhaba diyebilirler.

Rezervasyon İçin: 0212 414 18 00

İstanbul Dışı Yılbaşı Programları

The Stay Warehouse, Alaçatı

2019 Yılbaşı Programları

Gündüzleri çeşitli kültür, sanat, mutfak ve spor work-shop’larının yer aldığı, Cumartesi klasikleşen Argentina grill ve muhteşem DJ’lerin sizin için çalacağı özel müzikler eşliğinde eğlence, Pazar günü sizin için hazırlanmış olan keyifli bir sürpriz ile yeni yıla hazırlık, 31 Aralık Pazartesi ise work-shoplarla dolu bir gün ve akşamına özel yılbaşı yemeği ve muhteşem bir parti ile tüm duyularınıza hitap eden bir haftasonu The Stay’de gerçekleşiyor.

Rezervasyon İçin: 0232 970 78 29

Casa Margot Hotel, Fethiye

2019 Yılbaşı ProgramlarıFethiye’de limana kuş bakışı bir konumda olan Casa Margot Hotel, muhteşem bir manzaraya sahip restoranı Citrus Mediterranean Cuisine’de canlı jazz müzik ve özenle hazırlanmış yılbaşı menüsü ile girmeye hazırlanıyor. 15 odası olan butik otel, şehirden uzak ve dingin bir yılbaşı geçirmek isteyenler aynı zamanda da gastronomik lezzetlerden vaz geçmek istemeyenler için oldukça keyifli bir haftasonuna rotası oluşturuyor.

Rezervasyon İçin: 0252 614 01 90

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları