preloader

2019 Sevgililer Günü Programları

21.01.2019
2019 Sevgililer Günü Programları

Yazı Boyutu:

Sevgililer gününde unutulmaz anlar yaşamanızı sağlayan, en güzel programları mutlaka inceleyin.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul

2019 Sevgililer Günü Programları

Tüm ihtişamıyla Boğaz’ın üzerinde yer alan Osmanlı İmparatorluğu’na ait tek Saray ve otel olan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Sevgililer Günü’ne özel 14 Şubat’ta Presidential Süit’te konaklayacak şanslı çifte romantizmin ve aşkın en ihtişamlı halini yaşayacakları unutulmaz bir deneyim hazırladı.

Sevgililer Günü’nde nice kraliyet aileleri, devlet başkanları ve dünyaca ünlü sanatçıya ev sahipliği yapmış Presidential Süit’te bir gece konaklayacak olan çifti, hayatları boyunca anımsayacakları çok özel ve romantik Saray deneyimleri bekliyor. Çırağan Palace Kempinski İstanbul’a adım attıkları andan itibaren özel bir karşılama eşliğinde odaya çıkacak çifti süitleri içerisinde göze ve damağa hitap edecek Sevgililer Günü’ne özel ikramlar beklerken, konuklar odalarında alabilecekleri masaj ve kuaför hizmeti ile geceye hazırlanacaklar.

Gecenin başlangıcında ise çiftleri eşsiz bir deneyim bekliyor. Çırağan Sarayı’nda yapılan Mebuslar Meclisi toplantısından kısa bir süre sonra 1910’da gerçekleşmiş ve günümüzde de deyim olarak kullanılan meşhur Çırağan Sarayı yangınından kalan tek orijinal yer olan “Tarihi Hamam” bu gece kapılarını bu şanslı çifte özel olarak açıyor. Keman müziği eşliğinde özel bir karşılama ve ikramın olacağı deneyimde çiftler aşk ve tarih dolu anları deneyimleme şansına sahip olacaklar.

Rezervasyon İçin: 0212 326 45 00

Ukiyo Lounge & Bar

2019 Sevgililer Günü Programları

Muhteşem Boğaz manzarası ve tasarımıyla şehrin en etkileyici restoranlarından biri olan Ukiyo Lounge & Bar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde özel lezzetler ve romantik şarkılar eşliğinde zamansız bir gece sunuyor. Fairmont Quasar İstanbul’un beşinci katında yer alan, İstanbul’un en cool mekanlarından Ukiyo Lounge & Bar, yılın bu en romantik gününde, keyifli bir müzik şöleni ve zengin bir menü ile çiftleri ağırlıyor. Executive Chef Soner Kesgin’in geceye özel hazırladığı menü, sevgililere üst düzey bir lezzet şöleni yaşatmak üzere tasarlandı. Amuse bouche’ta “istiridye, mandalina granite, beluga hayvarı” ile başlayan, ardından paylaşımlık ıstakoz “gyoza”, kaz ciğer ile sunulan ördek konfi, tamaki suşi ile devam eden, çıtır mantar kaplamalı kuzu kontrfile ve aşk renginde ahududu kekine uzanan menü, canlı akustik gitar eşliğinde aşk şarkılarıyla taçlanıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 403 85 00

Conrad İstanbul Bosphorus

2019 Sevgililer Günü Programları

14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen misafirlerini Boğaz manzarası ile büyüleyen Summit Bar&Terrace’a bekliyor. Conrad Executive Chef Alexis Atlamazoğlu’nun hazırladığı, aşkınıza lezzet katacak “Be My Valentine” menüsüne Ezgi Daloğlu’nun muhteşem solo performansının eşlik edeceği gecede dileyen çiftler, Conrad İstanbul Bosphorus’ta konaklama ayrıcalığını da yaşayabilir.

Rezervasyon İçin: 0212 310 25 25

{771726}

Hilton İstanbul Maslak

2019 Sevgililer Günü Programları

Şehrin merkezindeki mükemmel konumu, şık detayları ve kusursuz konforu ile misafirlerine ayrıcalıklı bir otel deneyimi yaşatan Hilton İstanbul Maslak, 14 Şubat’ı “aşk”a yaraşır bir programla kutluyor. Sevgilileri, gurme restoranı Zaxi’de geceye özel “İlk tadımda aşk” menüsü ve Manuş-u Âlâ grubunun canlı performansıyla ağırlayacak olan Hilton İstanbul Maslak, otelde konaklamak isteyen misafirlerine ise avantajlarla dolu bir konaklama paketi sunuyor.

Rezervasyon İçin: 0212 305 10 00

Lacivert Restaurant

2019 Sevgililer Günü Programları

Boğazdaki eşsiz konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından olan Lacivert, hazırladığı özel menüsü ve benzersiz manzarasıyla Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılıyor.

Rezervasyon İçin: 0216 413 37 53 – 0216 413 42 24

Hilton İstanbul Bomonti

2019 Sevgililer Günü Programları

Şehrin en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftlere birbirinden romantik kutlama alternatifleri sunuyor. Uzak Doğu mutfağından iki farklı menü seçeneği ile panoramik bir İstanbul manzarası sunan Cloud 34 ve Fransız mutfağından esintiler taşıyan “Bir Aşk Hikayesi” menüsü ile The Globe Restaurant, Sevgililer Günü’nü romantik bir akşam yemeği ile taçlandırmak isteyenleri beklerken; Avrupa’nın en büyük ödüllü eforea SPA’sında çiftlere özel bakım uygulamalarının dahil olduğu Mr.&Mrs. Konaklama Paketi, aşkınıza ihtiyaç duyduğu özeni Hilton kalitesiyle yaşatıyor. Ayrıca Hilton İstanbul Bomonti’nin, keyif veren panoramik İstanbul manzarasıyla romantizmi doyasıya yaşayabileceğiniz mekanı Cloud 34’te Ezgi Ayça sahne alacak.

Rezervasyon İçin: 0549 790 3142

Swissotel The Bosphorus

2019 Sevgililer Günü Programları

Swissôtel The Bosphorus, sevgililer gününe özel hazırladığı menüler ile çiftlere romantik bir lezzet deneyimi sunuyor. Adından sıkça söz ettiren ünlü restoranlarıyla Swissôtel, bu geceye özel 3 farklı konsept hazırladı: İsvirçre’nin büyülü dağ evi atmosferini yaşatan Chalet, boğazın muhteşem atmosferiyle GABBRO ve Peru lezzetleriyle Cafe Swiss…

Rezervasyon İçin: 0212 287 62 05

{771682}

Shangri-La Bosphorus, Istanbul

2019 Sevgililer Günü Programları

Köklerini Asya’dan alan kalpten gelen bir konukseverlik anlayışı, ihtişamlı boğaz manzarası ve sıcak atmosferi ile misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatan Shangri-La Bosphorus, Istanbul Sevgililer Günü’ne özel kusursuz bir program sunuyor. Rolls Royce ile transfer, Uzak Doğu’nun rahatlatıcı bakım ritüelleri ile çift masajı, Shangri-La Suite’de benzersiz bir konaklama ve executive şef Ercan Yamantürk tarafından hazırlanmış gurme bir menü ile rüya gibi bir Sevgililer Günü sizleri bekliyor!

Rezervasyon İçin: 0212 275 88 88

The Ritz-Carlton, Istanbul

2019 Sevgililer Günü Programları

14 Şubat’ta kalpler kadar damaklara da hitap eden The Ritz-Carlton, Istanbul, Atelier Real Food restoranda “doğadan masaya” konsepti ile enfes bir akşam yemeği sunuyor. Orka White Trio orkestrasının akustik performansının eşlik edeceği Sevgililer Günü yemeğinde kaz ciğeri, soslarla tatlandırılmış çıtır karidesler, kuşkonmaz ve yer alması püresi ile sunulan bonfile ve brisket gibi enfes tatlar bulunuyor.

Rezervasyon İçin: 0212 334 44 44

Hyatt Centric, İstanbul

2019 Sevgililer Günü Programları

Levent’te hizmet veren Hyatt Centric, Sevgililer Günü’nde keyif ve konforu bir arada yaşamak isteyen, çiftlere onlara kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri kusursuz bir program sunuyor. Sevgililer Günü özel programında çiftlerin özel ikramlarla karşılandıkları teraslı suitte konaklama, enfes bir akşam yemeği ve her anından keyif alacakları çift kişilik vücut masajı yer alıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 317 77 00

Frankie İstanbul

2019 Sevgililer Günü Programları

Frankie İstanbul, executive şef Melih Demirel’in yarattığı özel menü ile Sevgililer Günü’nü benzersiz bir lezzet şölenine dönüştürüyor. Solist Nedime Girişken’in 14 Şubat’a özel repertuarı ile de Frankie İstanbul, aşk dolu bir geceye imza atıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 230 66 66

Glens İstanbul

2019 Sevgililer Günü Programları

“İyi yemek, iyi müzik, iyi ambiyans”ın buluşma noktası, İstanbul’un önde gelen adreslerinden Glens İstanbul, Executive Chef Bahadır Abul tarafından özenle hazırlanan Sevgililer Günü’ne özel menüsü ve bu anlara eşlik eden keyifli müziklerle unutulmaz deneyimler sunuyor.

Rezervasyon İçin: 0212 803 77 77

Neni Brasserie

2019 Sevgililer Günü ProgramlarıÖzel menüsü, Fransız esintili dekorasyonu ve sürprizleri ile Neni Brasserie, romantik aşıklara, Sevgililer Günü’ne özel lezzetlerden oluşan bir menü sunuyor. Üstelik Neni Brasserie’de Sevgililer Günü kutlaması tek bir gün değil, bir hafta boyunca sürüyor. Sevgililer Günü menüsü 14- 20 Şubat arasında sunuluyor.

Rezervasyon İçin: 0216 407 10 43

Cafe Cadde

2019 Sevgililer Günü Programları

Sadece Bağdat Caddesi değil, İstanbul’un da bir klasiği haline gelen Cafe Cadde; mutfağında günlük hazırlanan taze, sağlıklı ve özenli mönüsü ile bu Sevgililer Günü’nde de aşkına özen gösteren aşıkları ağırlıyor. 25 yıldır pek çok aşka şahitlik eden, güzel başlangıçlara vesile olan Cafe Cadde, her yaştan lezzet müdavimlerini sürekli yenilenen tatları ile mutlu etmeyi başarıyor. Sevgililer Günü’nde nostalji yaşamak, özenli bir servis ve nefis yemeklerle romantik bir gece geçirmek isterseniz Cafe Cadde’de yerinizi ayırtmayı unutmayın. Aşıkları güzel sürprizlerin beklediği Cafe Cadde, size ve sevdiğinize unutulmaz anılarla eşlik etmek için hazırlanıyor.

Rezervasyon İçin: 0216 302 76 24

Kilimanjaro

2019 Sevgililer Günü Programları

Malzemeyi odağında tutan mutfağı, özgün ve sade lezzetleriyle bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiren Kilimanjaro, Sevgililer Günü’ne özel bir menü hazırladı. Kendine has dekorasyonu ve lezzetleriyle şehrin ayrıcalıklı mekanlarından biri olan Kilimanjaro, Sevgililer Günü’nde de çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor. Bu özel akşam için hazırladığı menüde yer alan portakallı ılık kereviz, süzme yoğurt ve kavrulmuş ceviz ile sunulurken, ince dilimlenmiş rezene, kereviz, portakal kabuğu ve frenk soğanı ile hazırlanan rezene salatası masaya ayrı bir lezzet katıyor. Ana yemekte hem et hem de balık severleri düşünerek iki farklı alternatif sunan Kilimanjaro, kısık ateşte uzun süre pişmiş kuzu ile yapılan çıtır tandır ile iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. Rezene ve yeşil elma salatası ile lezzetlendirilen kağıtta levrek ise balık severler için farklı bir tat sunuyor. Menüde yer alan limon kremalı pavlova kırmızı meyveler ve ruby çikolata ile servis edilerek akşama lezzetli bir nokta koyuyor.

Rezervasyon İçin: 0212 377 03 50

Bahane On10

2019 Sevgililer Günü Programları

10 Karaköy Istanbul ‘un teras restoranı BAHANE ON10, 14 Şubat günü kapılarını aşka açıyor. Murat Danışman’ın tasarladığı Sevgililer Günü menüsü; Ege’nin meşhur otu “cibez “kavurma ve “Antakya usulü “kırma zeytin salatası ile başlayarak yöresel tatlara gönderme yapıyor. Şefin imzası “bahane” börek ve falafel ile devam eden lezzetli menünün ana yemeğinde mevsimin gözdesi balık seçenekleri yer alıyor. Gecenin sürprizi ise BAHANE ON10’un özel sunumuyla tahinli sufle oluyor. 10 Karaköy Istanbul, güzel bir yemeğin ardından İstanbul’un en sofistike butik otelinde yeni güne merhaba demek isteyen misafirlerine alternatifli paketler de sunuyor.

Rezervasyon İçin: 0532 602 7878

Daily News Restaurant

2019 Sevgililer Günü Programları

Hillside Etiler içerisindeki Daily News Restaurant Sevgililer Günü’ne hazır… Keyifli ambiyansi, kendine özgü lezzetleri ve son dönemde gerçekleştirdiği vizyon filmlerinin gala davetleri ile adından çokça söz ettiren Etiler’in önemli lezzet duraklarından Daily News; Sevgililer Günü’ne özel sürprizleri ve lezzetleri ile bu günde de tercih edilecek romantik mekanlardan… Mekanın spesyali olan, adeta bu gün için de en uygun yemeklerinden, özel sunumu ile iki kişilik Bonfile Provençale ve sufle Daily News’un en favori lezzetlerinden… Sevgililer Günü’ne özel hoşlukları ile günü özelleştirecek dekorasyon detayları ile misafirlerini karşılayacak olan Daily News; Sevgililer Günü kutlaması için hoş bir alternatif.

Rezervasyon İçin: 0212 352 55 00

Pera Palace Hotel

2019 Sevgililer Günü Programları

Büyüleyici atmosferi ile İstanbul’un en romantik tarihi oteli Pera Palace Hotel Sevgililer Günü’nde çiftlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Sevgililer Günü’nde baş başa unutulmaz bir akşam geçirmek isteyen çiftler canlı müzik eşliğinde Executive Chef İsmail Erkmen ve ekibinin hazırladığı özel tadım menüsünü deneyimleyebilirler. Geceyi Pera Palace Hotel’de noktalamak isteyen çiftler ise isteklerine göre delüks veya süit odalarda kalabilir, ertesi sabah Agatha Restaurant’ta sunulan zengin açık büfe kahvaltı ile günlerine devam edebilirler. Farklı bir etkinlikle aşklarını tazelemek isteyen çiftler ise Kubbeli Salon’da İlham Gencer’le Çay Saati’ne katılabilirler. 15:00 – 18:00 arasında gerçekleştirilecek Çay Saati’nde Türkiye’nin efsane piyanistinin melodileri, 127 yıllık gümüş takımlar ve sevgililer günü temalı zengin açık büfe ile sıra dışı bir gün geçirebilirsiniz.

Rezervasyon İçin: 0212 377 40 00

Hilton İstanbul Bosphorus

2019 Sevgililer Günü Programları

Açıldığı günden bu yana unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Hilton İstanbul Bosphorus, birbirinden özel kutlama seçenekleri ile Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri aşklarını tazelemeye davet ediyor. Lalezar Meyhane ve Bosphorus Terrace’ta hazırladığı programları ile çiftlere çok özel bir gece vadeden Hilton İstanbul Bosphorus, romantik atmosferiyle ön plana çıkan Sevgililer Günü Çay Saati ile de aşk kutlamalarını tüm haftaya yayıyor.

Rezervasyon İçin: 0212 315 60 00

Sırçaçı 14

2019 Sevgililer Günü Programları

Yeniköy’ün samimi ve müdavim mekanlarından olan Sırçacı 14, keyifli bir program ile Sevgililer Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor. Mekan bu özel günü grup halinde kutlamak isteyenler için de oldukça uygun. 14 Şubat akşamı, romantik sesiyle Ozan Güneysu, gece için özel hazırladığı akustik repertuarıyla sahnede keyifli bir akşam yaşatıyor olucak. Sırçacı’nın birbirinden leziz yemekleri, mekanın şık ve aynı zamanda rahat ambiyansı ile bir arada muhteşem bir gece sizleri bekliyor.

Rezervasyon İçin: 0212 299 50 16

White Mill

2019 Sevgililer Günü Programları

“Comfort Food” konseptiyle ilk günden bu yana beğeni toplayan lezzetler sunan White Mill’in Sevgililer Günü menüsü hem lezzet hem de görsel açıdan misafirlerine özel bir deneyim vaad ediyor. Karides tempura, bademli tavuk, etli pazı dolması, çentik kebabı, anne köftesi, kızılcık soslu ızgara somon gibi klasik White Mill lezzetleri bu özel günde Yeni Zelanda’nın genelensek tatlılarından “Orman Meyveli Pavlova” ile taçlanıyor. DJ Ferhat Sinici, misafirler için en sevilen aşk filmlerinin soundtrack’lerini çalacak.

Rezervasyon İçin: 0212 292 28 95

Zeynep Ülgen
Zeynep Ülgen Tüm Yazıları