preloader

Project.Bridal’dan Türkiye'de Bir İlk: Sanal Randevu

19.04.2020
Project.Bridal’dan Türkiye'de Bir İlk: Sanal Randevu

Yazı Boyutu:

Modern tasarım yaklaşımıyla klasik gelinlik anlayışına taze bir soluk getiren Project.Bridal, gelinlik seçimini sanal ortama taşıyarak bir ilke imza atıyor.

Project.Bridal, fiziki olarak hizmet vermenin zorlaştığı COVID-19 dönemi dünyasında, dijital odaklı marka stratejisini gelin adaylarının hayallerindeki gelinliği evinin konforunda seçmesi için hayata geçiriyor. Gelin adayları, sanal randevu sistemiyle evlerinden uzaklaşmadan Project.Bridal’ın sadeliğiyle dikkat çeken zarif parçalardan oluşan 2020 koleksiyonunu detaylı olarak inceleme şansı bulacak.

Project.Bridal’dan Türkiye'de Bir İlk: Sanal Randevu

{772531}

Feminen detaylarla zenginleştirilerek ustalıkla hazırlanmış keskin ve heykelsi siluetlere yer veren 2020 koleksiyonunda, yüksek yakalar, hacimli kollar, derin sırt dekolteleri ve Project.Bridal’in imzası haline gelmiş cepli gelinlik tasarımlarına uzanan geniş bir yelpazede çarpıcı alternatifler yer alıyor.

45 dakikalık video konferans sistemiyle gerçekleşecek görüşmede gelin adayları, Project.Bridal Studio’ya bağlanarak koleksiyon hakkında detaylı bilgi sahibi olacak; vücut tipine, zevkine ve ihtiyacına yönelik olarak tasarımcıdan öneriler ve yönlendirmeler alacak. Gelin adayları sanal randevuya sosyal mesafe sebebiyle görüşemedikleri aile ve arkadaşlarıyla da katılabilecek, izolasyon surecinde sevdikleriyle keyifli vakit geçirmiş olacaklar.

Project.Bridal’dan Türkiye'de Bir İlk: Sanal Randevu

Gelinlik tasarımlarında sıkça tercih edilen dantel, isleme ve payetlere alternatif olarak sofistike dokularıyla ve farklı desenleriyle göz kamaştıran modern kumaş seçimleri öne çıkıyor. Tasarımların hafif ve uçarı hissiyatına atıfta bulunan, farklı pilise uygulamalarıyla hazırlanmış modeller ise koleksiyonun en hareketli ve dikkat çekici parçalarını oluşturuyor.

{772542}

Project.Bridal sanal randevu sistemiyle, sosyal mesafe uygulaması gereği hazırlıklarını gerçekleştiremeyen gelin adaylarına gelinlik secimi sürecinde zaman kazandırmayı hedefliyor. Gelin adayları fiziksel randevu sistemine geri dönüldüğünde, favori gelinlik modellerini önceden seçmiş, styling fikirleri edinmiş ve hazırlık süreçleri hakkında tasarımcı ile detaylı planlama yapmış olacak. Sanal randevu ile ön görüşme gerçekleştirmiş olan gelin adayları, showroom randevuları alınmaya başlandığında öncelik sırası edinme şansı da yakalayacak.

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları