preloader

2023 Güneş Gözlüğü Modelleri

09.05.2023
2023 Güneş Gözlüğü Modelleri

Yazı Boyutu:

Bu yazın en beğenilen güneş gözlüğü modellerini mercek altına aldık.

Yaz aksesuarları denilince akla ilk gelen parçaların başında, her sezonun trendlerine göre yenilenen formlarıyla güneş gözlükleri yer alıyor. 2023’ün minimalistlikten uzak, gösterişli renk ve tasarımları ön planda tutan cesur moda algısı, güneş gözlüğü modelleri için de geçerliliğini koruyor. Yüz tipiniz ve kişisel tarzınızla uyumlu doğru modeli seçerken ilham alabileceğiniz, özellikle bu sezona damgasını vuracak geometrik, oval ve cat eye çerçevelilerin dikkat çektiği güneş gözlükleri arasından en hit parçaları listeledik.

Oversize Güneş Gözlükleri

Dikkat çekici, gizemli ve oldukça koruyucu olan büyük güneş gözlükleri, eforsuz güzellikleriyle zamansız yaz klasikleri arasında yer alıyor. Yazın, plajlarda iri hasır şapkalarla harika bir ikili oluşturan gözlükleri hemen her güneş gözlüğü koleksiyonunda bulabilirsiniz.

{26959}

Aviator Güneş Gözlükleri

‘Damla’ ya da ‘pilot’ model olarak da bilinen aviator güneş gözlüğü modelleri, pilotların uçuşlarda kullandığı gözlüklerden uyarlanarak sezon trendleri arasına girmeyi başarıyor. Renkli cam seçenekleriyle farklılık yaratmalarının yanında, tasarımsal eklemelerle de çeşitlendirilebilen gözlükleri, her senenin yaz sezonunda kendini gösteriyor.

Stella McCartney

Geometrik Güneş Gözlükleri

Geçen sezonlarda çok konuşulan kalp ve yıldız gibi kalıplara sahip sıra dışı çerçeveli güneş gözlükleri, bu sezon yerlerini geometrik şekilli güneş gözlüklerine bırakıyor. Aksesuarlarında yenilik arayanlardansanız, alışılmış zevklerin dışında kalan bu güneş gözlüklerine göz atabilirsiniz.

Balenciaga

Hermossa

Cat Eye Güneş Gözlükleri

Vazgeçilmez ve ikonik yaz parçalarından olan cat eye güneş gözlükleri, bu yaz da plaj çantalarının içinden ayrılmıyor. Uzun yüz tipleri ile mükemmel uyumu yakalayan gözlüklerin yeni modellerinde, eğimin daha az açılı ve yumuşak geldiği görülüyor. Eklendiği her stile hızlıca klas bir hava vermeyi başaran cat eye gözlüklerle dikkat çeken bir tarz yakalanacağı ise kesin.

Bottega Veneta

{38021}

Yuvarlak Güneş Gözlükleri

Yuvarlak güneş gözlükleri, uyandırdıkları retro hissiyat ve 70’lerin özgürlükçü tarzından esinlenen tasarımlarıyla, mükemmel bir yaz aksesuarı olarak karşımıza çıkıyor. Chanel’in kırmızı kulpları ve Burberry’nin yeşil çerçeveleri bu trende atılmanız için iyi birer başlangıç adımı olabilir.

Franco Vital

Max Mara

Desenli Güneş Gözlükleri

Karışık, renk bloklu ve leopar desenli güneş gözlükleri içeren 2023 koleksiyonlarında desteklendiği üzere, yaklaşan yaz sezonunda bizleri bol desenli görünümler bekliyor. Chanel, Burberry ve Miu Miu gibi markaların yeni modelleri bu trendden geri kalmamanız için çeşitli seçenekler sunuyor.

Isabel Marant

Velvet Canyon

{36363}

Dikdörtgen Güneş Gözlükleri

Dikdörtgen çerçeveli güneş gözlükleri, modernize edilmiş sofistike bir izlenim yaratmak için kullanılan şık yaz aksesuarlarından. Şeffaf camlı ve köşeli tarzlarıyla ilgiyi üzerilerine toplayan modellerin keskin hatlardan oluşan tasarımları yeni bir moda akımına liderlik yapıyor.

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları