preloader

Özlem Süer White 2020 Gelinlik Modelleri

10.03.2020
Özlem Süer White 2020 Gelinlik Modelleri

Yazı Boyutu:

“Özlem Süer White” markasının 30. yılına özel koleksiyon hazırlandı. Özlem Süer White’ın 2020 gelinlik modellerini keşfedin.

Tasarımlarında deneysel ve yeni olanı arayan, bunu yaparken kavramlarla tasarımlarını ilişkilendiren Özlem Süer, moda dünyasında 30 yılı geride bırakırken “Özlem Süer White” markası için hazırladığı gelinlik koleksiyonunun dünya üzerindeki tanıtım ve satış yolculuğuna İstanbul’da devam ediyor. Gelinlik koleksiyonunu haftalar öncesinde moda kentlerinde görücüye çıkaran Moda Tasarımcısı, bu kreasyonunu şimdi de Özlem Süer House reyonlarında moda severlerin beğenisine sunuyor.

Özlem Süer White 2020 Gelinlik Modelleri

30’uncu yıla özel hazırladığı gelinlik koleksiyonunda geçmişin izlerini taşıyan ve yine tercihini sadelikten yana kullanan Süer, bu kreasyonunda da kadınları zarafet abidesine çeviriyor. Ülke ve dünya genelinden; stil sahibi, stil önerileri almak isteyen, celebrity, prenses, kariyer sahibi, ev hanımı, gelinlerle çalışan ünlü modacı Özlem Süer, kadına en çok sadeliği yakıştırırken Moda Tasarımcısının son koleksiyonu da bu düşüncesini destekliyor.

Özlem Süer White gelinlik modelleri

Özlem Süer White 2020 Gelinlik Modelleri

Özel dokunmuş ipekler, ipek jakarlar, tüller, danteller, yarı değerli taşlar ve incilerle bezenen ve drapaj tekniğiyle tasarlanan Özlem Süer White koleksiyonu, heykelsi bir ruhla tek tek üretildi. Özlem Süer White koleksiyonunda; derin sırt dekolteleri, hareketli kol detayları, uzun kuyruk üzerine dek akışta omuzdan gelen pelerinler, katlı ve dev boyutlu kuyruklu etekler, ten rengi ile dublelenmiş gelinlik yüzeyleri kendini gösterirken açık ten tonları, off-white, fildişi ve inci tonlarla birlikte kemerli beller ön plana çıkıyor.

Özlem Süer White 2020 Gelinlik Modelleri

Extra uzunlukta duvaklar ve kuyrukları ile göz dolduran Özlem Süer White koleksiyonu; geleneksel duruşlar ve çağdaş dokunuşlarla sezonun stil başlıklarını oluşturuyor. Süer’in transparan gelinlikleri, mayo ile birleştirerek tasarladığı koleksiyonu, çok özel tasarımlar arayanlar için heyecan verici bir deneyim sunuyor. Özlem Süer’in alternatif duruşlu ve dünyada 50 noktada satışı gerçekleşen markası “Özlem Süer White”, yurt içi ve yurt dışındaki takipçileri ile gelinlik markaları içinde dünyada da takip ediliyor.

Özlem Süer White 2020 Gelinlik Modelleri

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları