preloader

Dünyanın En İyi Açık Hava Restoranları

09.08.2016
Dünyanın En İyi Açık Hava Restoranları

Yazı Boyutu:

Yaz sezonunda serin ve lezzetli bir yemek molası için Atina'dan Bangkok'a dünyanın en iyi açık hava restoranlarını yazdık.

The Cliff at Cap, St Lucia Karayipler

Dünyanın En İyi Açık Hava Restoranları

Karayip ve Fransız etkisinde ki füzyon menüsü ile büyüleyici bir manzaraya karşı muhteşem bir servis sunan restoranın yemekleri şef Jones’un elinden çıkıyor. Cumartesi akşamlarına özel olarak hazırlanan menü ve menüye uygun özenle seçilmiş içecekleri çatı katında herkesten izole edilmiş şahsi bir terasta yemeniz de mümkün. Bir kayanın üzerinde ahşap bir güverte üzerine kurulu restoranın özellikle günbatımı manzarası görülmeye değer.

Ne Giyilir?

Missoni

Saskia Diez

Bottega Veneta

Lobster & Martini Bar, Amalfi Sahili/ Ravaello

Dünyanın En İyi Açık Hava Restoranları

Amalfi’nin büyüleyici otellerinden Palazzo Avino’nun içinde yer alan bar saat 18.00 itibariyle servise başlıyor. Akdeniz’in görkemli manzarası karşısında taze yakalanmış ıstakozları özel eşleştirilmiş içecekler ile beraber tadabilirsiniz. Alternatif olarak otelin mixologistinin elinden çıkma birbirinden lezzetli 65 farklı martininin keyfine varabilirsiniz. Gelenekselden egzotiğe kadar geniş bir yelpazesi olan martini menüsü mevsimsel meyveler ve baharatlar kullanılarak her sezon yenileniyor.

J.Crew

Chan Luu

Gianvito Rossi

{77306}

GB Roof Garden Restaurant & Bar, Atina

Dünyanın En İyi Açık Hava Restoranları

Atina Grande Bretagne Hotel’in en üst katında yer alan restoran, Atina’nın simgesi olan Acropolis manzarasıyla büyülüyor. Çiğ malzemelerin mükemmel bir teknikle sunulduğu bu restaurantta Akdeniz Mutfağı’nın modernize edilmiş halini tatmanız mümkün. Restaurantın tatlı menüsü de oldukça iddialı. Fransan’nın en iyi çikolatacılarından biri olan Fransız pastacı şef Larher tarafından hazırlanan her tabak olağanüstü. Eğer tatlılara doyamazsanız otelin mağazasından şefin elinden çıkma çikolataları ve makaronları almanız da mümkün.

Ne Giyilir

Michelle Mason

Arme de l’amour

Chloé

Oro Restaurant, Venedik

Dünyanın En İyi Açık Hava Restoranları

Efsanevi Belmond Cipriani Hotel’in içindeki restoran Venedik’in en güzel manzaralarından birine sahip bir terasta konumlanıyor. Venedik’in romantizminin etkilerinin görüldüğü restaurantta Murano’dan gelen camlarla yapılmış avizeler dikkat çekiyor. İtalyan mutfağının en iyi tatlarını ve 1000’den fazla şarabın yer aldığı menüden seçtiğiniz bir tanesini deneyimlemeniz mümkün.

Ne Giyilir

Saloni

Gucci

Silken Favours

Nautika Restaurant, Dubrovnik

Dünyanın En İyi Açık Hava Restoranları

Dubrovnik’in eski şehrine bakan bu restoranı Conde Nast Traveller en romantik altıncı restaurant olarak adlandırılmış. Lokalliği benimseyen şef Mario Bundo, Adriatik denizinin sunduğu herşeyi kendi imzasını katarak konuklarına sunuyor. Özellikle Vis Adası’ndan gelen yerel ıstakoz ve Adriatik karidesi kaçırılmaması gereken lezzetler arasında. Birbirinden lezzetli deniz ürünlerinin yanı sıra vejeteryan tabakları ile seçenekli menüsü ile dikkat çekiyor.

Ne Giyilir

Halston Heritage

Fonfique

Tod’s

{77273}

Sky Bar, Bangkok

Dünyanın En İyi Açık Hava Restoranları

Bangkok’un Lebua isimli otelinin en üst katında 250 metre yükseklikte yer alan bu 360 derece manzaralı bar keyifli bir gece geçirmek için ideal. Dünyadaki en yüksek bar ünvanına sahip Sky Bar geniş ve yenilikçi kokteyl menüsü ile dikkat çekiyor. Hangover 2 filmi anısına yarattıkları Hangovertini ise bir kere tadılması gereken oldukça popüler kokteyllerinin arasında yer alıyor. Bir sürü mecra tarafından dünyanın en iyi barlarından biri olarak gösterilen barın bir diğer avantajı ise bol ödüllü Sirocco Restaurant’tan yalnızca bir kaç adım ötede olması.

Ne Giyilir

Attico

Gucci

Balenciaga

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları