preloader

Temmuz Ayında Göze Çarpanlar

01.07.2023
Temmuz Ayında Göze Çarpanlar

Yazı Boyutu:

Temmuz ayında markaların göze çarpan yeni tasarımlarını, iş birliklerini ve tüm gelişmelerini inceleyin.

İlk Paslanmaz Çelik Big Bold, Şehirli Havasıyla Buluşuyor!

Temmuz Ayında Göze Çarpanlar

Swatch, kural tanımayanları, kendine güvenenleri, farklı olanları ve onların seçtiği yaşam tarzını temsil eden Big Bold serisini tanıttı. Zıt renkler ve malzemelerin kullanıldığı saat tasarımlarında ilk kez Bioceramic, paslanmaz çelik bir kasayla birlikte kullanılıyor. Böylece köşeli, çok düzeyli ve yüksek teknoloji hissi veren bir görünüm ortaya çıkıyor. Bioceramic plaka, iskelet kadran ve iki kez sıkıştırılmış malzemeden yapılmış kayışın öne çıktığı koleksiyonda göze çarpan şehirli ayrıntılar gerekli tüm mesajları veriyor.

Hatice Gökçe Truva Müzesi Koleksiyonu

Temmuz Ayında Göze Çarpanlar

Dünya tarihinde belki de en bilinen ve iz bırakan detaylara sahip Truva, Hatice Gökçe’nin yetenekli ellerinde şahane bir koleksiyona dönüşüyor. Truva Antik Kenti’nden ve bu şehrin destansı hikayesinden ilham alınarak tasarlanan ‘Hatice Gökçe Truva Müzesi Koleksiyonu’ her detayında adeta antik yaşama götürüyor. Günümüzden beş bin yıl öncesine dayanan Truva destanının anlatıldığı koleksiyondaki her bir parça MüzedenAl markası için sınırlı sayıda üretildi. Koleksiyonun güzel yanlarından biri de geri dönüştürülmüş ilk akrilik elyaf olan Acrycycle ile üretilmiş olması.

Jin Official’ın Özel Tasarımları

Temmuz Ayında Göze Çarpanlar

Yunus Can Önalan’ın yaratıcılığının ürünleri olan kolye, yüzük, küpe, bileklik ve charm gibi parçalardan oluşan Jin Official tasarımları, Kapalıçarşı’nın emektar zanaatkarlarının özel ve usta elleriyle hayat buluyor. Jin Official, 14 ayar Altın ve değerli taşların incelikli el işçiliği ile birer sanat eserine dönüştüğü parçalarının ilhamını geçmişin izlerinden, içine doğduğumuz topraklardan ve hayatın her alanından alıyor.

Mama Luma’nın Apulia Koleksiyonu

Temmuz Ayında Göze Çarpanlar

Lüks çocuk giyim markalarından Mama Luma, kız çocukları için hazırladığı, pastel tonların ve sevimli desenlerin, klasik kesimlerin üç boyutlu aplikelerle buluştuğu özel 12 tasarımdan oluşan Apulia’yı beğeniye sunuyor. Kısa sürede hoş tasarımlarıyla başarı yakalayan Mama Luma, yeni koleksiyonunda çiçek desenli, fiyonk ve kabarık etek detaylarına sahip elbise ve bluz-etek kombinlerine yer veriyor. Pudra pembesi, kırık beyaz ve açık mavi tonlarına ağırlık verilirken, kombinleri tamamlayacak aksesuarlar da unutulmuyor. Türk girişimci Ata Sarı tarafından, annesinin çocuk kıyafet tasarımlarını dünyaya tanıtmak amacıyla Santa Barbara’da yaratılan ve Mahinur Sarı’nın yetenekli vizyonundan doğan tasarımlarından elde edilen gelirin bir kısmı dünyanın farklı yerlerindeki kız çocuklarının gelişimi için bağışlanıyor.

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları