preloader

Yüz İçin En İyi Renkli Güneş Kremleri

16.03.2023
Yüz İçin En İyi Renkli Güneş Kremleri

Yazı Boyutu:

Kapatıcılığı ve korumayı tek ambalajda sunan en etkili renkli güneş koruyucularını keşfedin.

Makyajın eziyete dönüştüğü sıcak günlerde, hem cildinizi UVA ve UVB’nin zararlı etkilerine karşı koruyacak etkili bir güneş kremi hem de cildinizdeki leke ve izleri kapatarak cilt tonunuzu eşitleyerek daha kusursuz görünüm sağlayacak bir ürün arıyorsanız, bu iki etkiyi tek ambalajda sunan en etkili güneş koruyucularını deneyebilirsiniz.

Mashtone Color Correcting Moisturizer Cream SPF 30+

Güneşe karşı koruma sağlarken, ton farklılıklarını gidererek kusursuz ve parlak bir cilt görünümünü destekleyen ürün, içerdiği söğüt özü ve niyasinamid sayesinde gözeneklere ve lekelere karşı da etki sağlıyor. Formülündeki aloe vera ve panthenol sayesinde güneşin kurutucu etkilerine karşı nem dengesini korumayı destekliyor.

Lancôme Soleil Bronzer Sun BB Cream

Cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korurken, daha eşit bir tonda ışıldamasını sağlıyor. BB krem formülündeki renkli dokusu ile ciltteki kusurları kapatarak daha eşit bir cilt tonu ortaya çıkarıyor.

Dr.Jart Premium BB SPF 40 with Niacinamide

Doğal bitişli hafif bir kapatıcılık sağlayan bu renkli nemlendirici, UVA ve UVB ışınlarına karşı SPF40 etkisinin yanı sıra, %2 Niyasinamid ve %5 Gliserin içerikleriyle cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor.

The NewLab. SPF 30 Akne ve Leke Karşıtı Cilt Tonu Eşitleyici BB Krem

Özellikle lekeli ve akneye meyilli ciltler için geliştirilen formülüyle, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlarken, hem kapatıcı hem de nemlendirici olarak etki ediyor. Niasinamid ve arbutin içerikleriyle leke oluşumuna karşı, uzun vadede etki sağlıyor.

{36363}

Lierac Sunissime Energizing BB Fluid SPF 30

Güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlamaya yardımcı olurken, içeriğindeki peptitler sayesinde daha sağlıklı ve eşit tonda bir cilt görünümü sunuyor. İçeriğindeki hyalüronik asitle derinlemesine nemlendiriyor.

Milk Makeup Sunshine Skin Tint

SPF 30 güneş koruyucu etkisiyle güvenli koruma sağlarken, üzüm çekirdeği, avokado, mandalina, jojoba ve skualen yağlarıyla etkili bir nemlendirmeye yardımcı oluyor. Düzenli kullanımda cildiniz sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanıyor.

Origins GinZing™ SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer

Tek ürünle nemlendirme, canlılık, ton eşitleme ve güneş korumasını bir arada sunan formülü, içeriğindeki doğal Kahve Çekirdekleri ve Panaks Ginseng sayesinde cildin enerji ve nem seviyesini arttırmaya yardımcı oluyor. Cilde hafif bir renk vererek daha kusursuz, sağlıklı ve aydınlık görünmesini destekliyor ancak büyük bir kapatıcılık beklememek gerekiyor.

Embryolisse Liquid Foundation SPF 20

Likit Fondöten, SPF20 özelliğiyle cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korumaya yardımcı oluyor. Ultra akışkan, ipeksi yumuşaklıktaki dokusuyla çıplak bir cilt etkisi ve taze, ışıltılı bir görünüm sağlıyor. Hafif formülü, cildin nefes almasına izin verirken, etkisini 8 saate kadar koruyor.

{6236}

Soltis BB Krem SPF 30

%100 Mineral filtreleriyle koruma sağlayan ürünün organik sertifikası bulunuyor. Güneşe karşı SPF30 koruma sağlarken, cilt tonunu eşitlemeyi ve içerdiği yağlarla cilde bakım yapmayı destekliyor.

Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50

Yoğun bir örtücülük beklemiyorsanız, ancak cildimde eşit bir ton ve sağlıklı bir ışıltı olsun diyorsanız, bu ürün tam size göre. %100 mineral UVA/UVB filtreleri ile cildi güneş ışınlarına karşı korumayı desteklerken, buğday proteini içeriğiyle ciltte nefes alabilen bir tabaka oluşturuyor. Bu sayede de cildin çevresel faktörlerin yıpratıcı etkilerine karşı korunmasını destekliyor. Üstelik kullanım şeklinde göz çevresinde de kullanılabildiği bilgisi yer alıyor.

Avene Cleanance Solaire Tinted

Yüz İçin En İyi Renkli Güneş Kremleri
Satın al

SPF 50 özelliğiyle yağlı ve akneye eğilimli ciltlerin imdadına yetişen ürün aynı zamanda rengi sayesinde kusurları gizlemeye de yardımcı oluyor. Avene’in renkli bir çok güneş koruyucu ürünü bulunuyor, ancak akneli ve yağlanmaya meyilli ciltlerin en büyük problemi doğru güneş koruyucuyu bulmak olabildiği için biz özellikle bu ürüne yer vermeyi tercih ettik.

Chanel CC Cream

Yüksek kapatıcılık etkisiyle kusurları gizlerken, zaman içerisinde cilt tonunu eşitlemeye ve cildin nemini artırmaya yardımcı ürün aynı zamanda SPF 50 etkili koruma sağlıyor. Süper besinlerden biri olan murunga eriğinin özleri ile zenginleştirilmiş formül, cilt ile mükemmel uyum sağlayarak, doğal ve aydınlık bir bitiş sağlıyor.

{36666}

La Mer Reparative Skin Tint SPF 30

Hafif bir renk veren ürün, sağlıklı bir dokunuş ile ciltte anında kusursuz ve parlak bir ışıltı yaratıyor. Çizgilerin görünümünü yumuşatan ıslak ve dolgun bir görünüm sağlarken, cildi çevresel etkilere karşı korumayı destekliyor.

Shiseido Sports BB SPF 50

Spor ve diğer açık hava aktiviteleri için geliştirilen ürünün kapatıcılığı çok yerinde. Koruması ise, su ve terle temasta koruyuculuğu artan Wetforce teknolojisi sayesinde, ideal bir güneş koruyucu formatında! Shiseido wetforce teknolojisi içeren bir çok ürünüyle bu kategoride önemli bir rol oynuyor.

Dermaceutic Sun Ceutic 50+

Renkli formülüyle kusurları gizlerken, hyalüronik asit ve aloe vera sayesinde cildi nemlendirmeye, görünümünü iyileştirmeye, kızarıklık ve iritasyon problemlerini azaltmaya yardımcı oluyor. UVA ve UVB’ye karşı 50 Koruma faktörüne sahip ürünün, denizden elde edilen özel bir yosun içeriğiye cildin kendini yenilemesini hızlandırıcı özelliği de bulunuyor.

Heliocare Gelcream Color Light SPF 50+

Tüm cilt tiplerine uygun jel formülüyle güneşe karşı etkili koruma sağlarken, içeriğindeki eğreltiotu özü, yeşil çay ve E vitamini ile bakım yapmaya ve cilt kusurlarını kapatmaya yardımcı oluyor. İki farklı ton seçeneği bulunan bu güneş koruyucuyu, rahatlıkla, bronz görünüm veren bir fondöten gibi kullanabilirsiniz.

{16813}

Bioderma Photoderm Tinted Cream SPF 50+

Hücresel Bioprotection formülü sayesinde hücreden başlayan koruma sağlayan ürün, güneş kaynaklı cilt yaşlanmasının önlenmeyi hedeflerken, altın rengi sayesinde cilt tonunu eşitliyor ve lekelerin görünümünü kapatıyor.

Skinceuticals Mineral Radiance UV Defense SPF 50+

%100 mineral filtrelerden oluşan özel formüllü, renklendirici etkili güneş koruyucu, ciltte kolay bir şekilde dağılarak cilt tonunu eşitliyor ve ışılıtılı bir görünüm yaratıyor. Hafif dokusu sayesinde cildin nefes almasını sağlıyor.

Vichy Ideal Soleil BB SPF 50+

Hassas ve akneye meyilli ciltlerin de kullanımına uygun olarak üretilen, yüksek korumalı renkli dokulu yüz emilsiyonunu; yazın fondöten yerine kullanarak cilt kusurlarını kapatabilir, cilt tonunu eşitleyerek sağlıklı bronz bir görünüm elde edebilirsiniz.

La Roche Posay Anthelios Ultra Cream Tinted SPF 50+

Göz çevresine dahi uygulanabilen hassas formüllü ürün; suya, kuma ve tere karşı dayanıklılık gösterirken, UV ışınlarına karşı yüksek koruma sağlıyor ve renkli yapısı cilt kusurlarını örtüyor.

{118639}

SVR Sun Secure Ecran Mineral Teinte SPF50+

%100 mineral formülüyle, intoleranslı ciltlerde de güvenle kullanılabilen ürün, yüksek kapatıcı özelliğiyle cilt kusurlarını gizlemeye yardımcı oluyor. Normal, karma, kuru ve çok kuru ciltler için iki farklı versiyonuyla, suya ter ve sürtünmeye karşı dayanıklı etki sunuyor.

Esra Er Kursan
Esra Er Kursan Tüm Yazıları