preloader

2019 Düğün Trendleri

09.07.2019
2019 Düğün Trendleri

Yazı Boyutu:

2019’un düğünlerinde öne çıkan trendleri sizin için inceledik.

Hayatınızın en önemli gününe hazırlanırken, düğün trendlerini ihmal etmek olmaz… Evet herkesin kendine göre bir zevki var, fakat zevklerinizi trendlere göre uyarlamaya ne dersiniz? 2019 düğünlerine damga vuran trendleri sizin için inceledik.

Koyu ve Keskin Renk Paletleri

2019 Düğün Trendleri

Yaptığı etkinliklerle adeta harikalar yaratan Etkinlik Tasarımcısı Jessica Sloane, düğünlerin bu yıl daha keskin hatlara yöneldiğini açıklıyor. Romantik dekorlar, soft desenler ve canlı fotoğrafların hakim olduğu düğünlerin zıttı olarak trend basamaklarını tırmanan koyu tonlar, bu yılın vazgeçilmezi oldu. Kış düğünleri için sanki daha çok uygun olduğunu düşündüğünüz bu trendin yaz düğünlerinde de çok fazla kullanıldığını unutmayın…

Klasiklere Dönüş

2019 Düğün Trendleri

Modern ve koyu düğün dekorlar yükselişte olmasına rağmen çok fazla çift daha geleneksel dokulardan vazgeçmiyor. Bu daha bu trendin 2019’da hala popüler listelerinden düşmemesini sağlıyor. Yani klasik, şık düğün partileri hala gözde! Dantel süslemeler, kristal bardaklar, monogram çizgiler hiçbir yere gitmiyor…

Anlamlı Düğün Pastaları

2019 Düğün Trendleri

Karson Butler Events’te çalışan Amber Karson, 2018’de başlayan bu akımın 2019’da da hız kesmeden devam ettiğini söylüyor. Gittikçe daha fazla çift, pastanın üzerinde odak noktası yaratmayı tercih etmesi, bu trendin yaygınlaşmasına sebep oldu. Düğünün en önemli noktalarından biri olan pasta kesiminde, göz alıcı bir pastanız neden olmasın?

{88455}

Kraliyet Düğünü İlhamlı Dekorlar

2019 Düğün Trendleri

Son yıllara damga vuran Prens Harry ve Meghan Markle’ın görkemli kraliyet düğünü, 2019 düğünlerine yön veriyor. Kilisede nikah kıyıldıktan sonra halkı selamlamak için çıktıkları kareyi eminim herkes hatırlıyordur. Yeşilliklerin içinde beyaz güllerin olduğu dekorasyon, şimdi birçok düğünün baş tacı.

Parşömen Kağıtlı Dekorlar

2019 Düğün Trendleri

2019’da en çok uygulanan düğün trendlerinden biri de parşömen kağıtlarla yaratılan dekorlar. Gelin ve damadın isimleri, ailenin isimleri veya özlü sözler gibi şeylerin yazıldığı bu kağıtları daha çok görmeye hazırlanın.

Yuvarlak Alanlar

2019 Düğün Trendleri

2019’la beraber sandalyeler artık dümdüz şekilde değil, hafif yuvarlak bir şekilde dizilmeye başlandı. Her gün daha fazla çiftin geleneksel tarzlardan uzaklaşarak farklılık arayışına girmesi, sanıyoruz ki bu akımın yaratılmasında etkili oldu.

Balonla Süslenmiş Duvarlar

2019 Düğün Trendleri

Balonlu duvarlar, artık çiçekli duvarların yerini aldı. Etkinlik uzmanları, balonların uzun zamandır çocuk partileri ve yeni yıl kutlamaları için olmadığını dile getirmeye başladı. Şimdilik sadece duvarları süsleyen balonlar, gelecek dönemlerde belki sandalyelerin de başına asılabileceği konuşuluyor.

{88434}

Kadife Zarafeti

2019 Düğün Trendleri

Kadifenin kullanılıp da zarif gözükmeyen bir yer var mı? Tüm zamanların en çok sevilen kumaşı, bu sene düğünleri süslüyor. Özellikle menü kartlarına takılarak çok zengin bir görünüm yaratan kadifeyi, farklı alanlarda deneyebilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş Tabaklar

2019 Düğün Trendleri

Eğer daha küçük boyutlu bir düğün yapıyorsanız, listenin en kişiselleştirilmiş trendini kolaylıkla uygulayabilme şansına sahipsiniz. Oturma düzenlerinde genellikle kullanılan jenerik kartlar yerine el yapımı notlarla davetlilerinizi karşılamak, sizce de düğününüz farklılaştırmaz mı?

Minimalizm

2019 Düğün Trendleri

2019’daki düğünlerin dekorasyonlarında görülen en büyük trend, minimalizm! ¨Az çoktur¨ fikrinden yola çıkılarak uygulanan bu akımda, sadeliğin göz alıcı zarafetini keşfedeceksiniz.

İlüstrasyonlu Düğün Davetiyeleri

2019 Düğün Trendleri

Düğünümüzü dostlarımıza haber vermek için oldukça zaman harcanarak karar verilen davetiyeler, bu sene çok başka! Adeta üzerine sanatsal çalışma uygulanmış gibi hazırlanan düğün davetiyeleri, seneye de yerini koruyacak gibi duruyor.

{771361}

Beyaz Elbiseyle Evden Çıkma

2019 Düğün Trendleri

Artık gelinlikle evden çıkmanın tamamen demode olduğu günlerdeyiz… Bundan seneler önce başlayan beyaz elbiseyle evden çıkma trendi, gün geçtikçe yerini sağlamlaştırıyor. Önce beyaz bir elbise, düğün sırasında gelinlik, after party’de ise başka bir beyaz elbise giyiliyor. Hatta kimisine abartı gelse de nikah anında ayrı düğün anında ayrı gelinlik giyenler bile var. Ne olursa olsun, gün sizin gününüz! Nasıl mutlu olacaksınız öyle yapmanızda fayda var.

Zeynep Ülgen
Zeynep Ülgen Tüm Yazıları