preloader

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Yazı Boyutu:

Markaların lanse ettiği en yeni ve en etkileyici kadın parfümlerini derledik. 2019’da kullanabileceğiniz en yeni parfümlere göz atın ve favorinizi belirleyin.

İmza niteliğindeki kokuları ile kullandığınız parfümü değiştirmenize neden olacak, 2019’un en iyi kadın parfümlerini keşfedin.

En yeni parfümleri görmek için tıklayın.

Sonbahar Parfümleri

Yves Saint Laurent, Libre

Hayatı kendi kurallarına göre yaşayan kadınlardan ilham alınarak ortaya çıkarılan Yves Saint Laurent Libre ile artık daha özgürsün! Libre’nin içeriğinde, Fas’ın cazibeli portakal çiçeği ve Fransa’nın sakinleştirici lavantası bulunuyor. İkonik Cassandre şişesi, şık bir altın zincir ile birleştirildi ve ortaya göz alıcı bir şişe tasarımı çıktı. Eğimli siyah kapağı ile de tasarıma mükemmel bir dokunuş yapıldı.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Chanel, Paris – Riviera

Chanel’in yeni parfümü Paris – Riviera, çiçeksi, meyvemsi ve odunsu kokuların harmanlanmasından oluşuyor. Unisex olan bu can alıcı parfümün üst notasında, portakal kabuğu ve turunçgiller, orta notasında portakal çiçeği esansı ve yasemin alt notasında ise benzin ve sandal ağacı notaları bulunuyor. Çekici kokuları sevenlere özel.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Estee Lauder, Beautiful Belle

Modern şehirli kadını temsil eden Estee Lauder Beautiful Belle’nin üst nota enerjik armut çiçeği ve mimoza, orta notasında portakal çiçeği, gardenya ve tüberoz, alt notasında ise badem özü bulunuyor. Romantik ve oryantal bir kokuya sahip olan parfümün özel bir şişe tasarımı var. Kristal kapağı sonsuzluk halkasını andırırken gelinliği andıran hafif kıvrımlar mükemmel bir görüntü ortaya koyuyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Tom Ford, Metallique

Tom Ford’un ‘Işıltılı bir zırh’ olarak nitelendirdiği Metallique, imza parfümünüz olabilecek nitelikte. Parfümün üst notasında aldehitler, bergamot ve pembe biber, orta notasında beyaz diken, inci çiceği, güneş çiçeği alt notasında ise misk, balsam ve sandal ağacı bulunuyor. Kokusuyla gizem yaramayı seven kadınlara özel.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Lancôme, Idôle

Miskli şipre içerikli Lancôme’un yeni parfümü Idôle, Fransa’da yetişen Okka gülü, bergamot, armut ve Hint yasemini notalarıyla adeta parlıyor. Temiz ve ferah aromasıyla Idôle, aydınlıkta bile ışıltı saçan bir parfüm.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Kış Parfümleri

Gucci, Memoire D’Une Odeur

Gucci’den zamanın ve cinsiyet kalıplarının sınırlarını aşan parfüm: Mémoire d’Une Odeur. Roma’ya özgü sarı papatyalar ile Hindistan’dan gelen yaseminler, tek bir şişede bir araya gelerek güçlü bir aroma oluşturuyor. Gucci’nin dehası Alessandro Michelle ve ünlü parfümör Alberto Morillas iş birliğinden doğan Mémoire d’Une Odeur, adeta geçmişten günümüze taşınıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Diptyque, Essences Insensées

Diptyque’in sınırlı sayıda üretilmiş en yeni koleksiyonu Essences Insensées, Tahiti Adaları’ndan gelen gardenya çiçeğinin zengin aromasını içeriyor. Gardenya, parfüme tıpkı okyanus kıyısında dolaşırken vuran hafif rüzgar gibi canlı ve hafif bir hava katıyor. İçinde yer alan vanilya esintileri, gardenyanın egzotik yanını vurguluyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Valentino, Born in Roma Donna

Üç farklı yasemin çiçeğinin Bourbon vanilyasıyla ahenginden doğan, özel tasarım Valentino Born in Roma Donna, modern parfümerinin en lüks birleşimlerini bir araya getiriyor. Born in Roma Donna’nın odunsu bileşeni, bu feminen kokuya modern bir dokunuş katıyor. Parfümün kokusu kadar dikkat çeken şişesi ise Roma mimarisinden ilham alan Valentino’nun ikonik imzasını taşıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Gucci, The Alchemist’s Garden

Gucci’nin yeni parfüm koleksiyonu The Alchemist’s Garden, 7 mükemmel koku ile karşımıza çıkıyor. Parfümör Alberto Morillas tarafından yaratılan bu koleksiyon, Alessandro Michele kreatif direktörülüğünde piyasaya sürüldü. Bulgar gülü, nane şekeri, misk, mimoza gibi çiçeksi notaların hakim olduğu parfümler, hem kokularıyla hem de tasarımlarıyla Gucci’nin ihtişamını temsil ediyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Chanel, Chance Eau Tendre

İlk olarak 2002 yılında lanse edilen Chanel’in Chance parfümü, bugüne kadar 4 varyasyon çıkarmıştı. 2019’da da bu ikonik koleksiyona yeni bir parfüm daha ekliyor. Chance Eau Tendre, aralarındaki en feminen koku… Çiçeksi ve meyvemsi notaların hakim olduğu parfümün kalp notasındaki yasemin ve gül, beyaz misk, greyfurt ve ayva notaları ile harmanlanıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Mancera, Purple Flowers

Orkide ile odunsu notların mükemmel birlikteliğinden oluşan Mancera Purple Flowers, orkidenin uyumunu ve dengesini simgeliyor. Sıktığınız andan itibaren bir çekim etkisi oluşturan parfüm, 2019 kış sezonunda niş kokuları sevenlerin vazgeçilmezi olacak.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Initio, Oud for Greatness

Initio Oud for Greatness, doğanın kuvvetini ve büyüklüğünü bir şişede sunuyor. Taze lavanta, hindistan cevizi, safran ile zenginleştirilmiş kokunun içeriğindeki paçuli ve misk duyguları harekete geçirirken, “siyah altın” olarak adlandırılan öd ağacı, parfüme büyülü bir hava katıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Memo Paris, Moroccan Leather

Memo Paris parfüm evine ait olan yeni koku Moroccan Leather’ın içeriğindeki iris yağı, vetviver ve deri parfümün anahtar notalarını oluşturuyor. Çiçeksi ve misk kokular ile etrafındakileri kendine çekmeyi sevenler için güzel bir seçenek.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Cartier, La Panthere Eau de Toilette

Cartier ilk olarak 2014 yılında çıkardığı La Panthere for Cartier parfümüne yenilerini ekleyerek bir seri oluşturdu. Serinin son parfümü Cartier La Panthere Eau de Toilette, hafif bir kokuya sahip. Floral notalardan oluşan parfümün içeriğinde; gardenya, misk ve sandal ağacı notaları bulunuyor. Feminen kokuları sevenlere özel.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Christian Dior, J’Adore Absolu

Christian Dior’un J’Adore ailesine katılan son üye J’Adore Absolu, gizemli bir kokuya sahip. Parfümün içeriğinde; manolya, Grasse yasemini, gül, Hindistan sümbülteberi, portakal çiçeği ve bal bulunuyor. Bu büyüleyici parfüm dikkat çekmeyi seven kadınlara özel.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

“Bu kompozisyonda yaseminin tüm ışıltısıyla parlamasını istedim. Balı portakal çiçeği ve gül notaları ile harmanlayarak lezzetli bir koku ortaya çıkardım”

François Demachy

Juliette Has a Gun, Liquid Illusion

Juliette Has a Gun’ın lüks koleksiyonuna ait en son parfümü Liquid Illusion, içeriğinde heliotropin, orta notasında iris, sümbüleber gibi çiçeksi ve amber koku ailesine ait notalar bulunduruyor. Oryantal ve çiçeksi kokuları seven kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Burberry, Her

Meyveli ve çiçeksi bir parfüm olan Burberry Her’ün üst notasında siyah frenk üzümü, yaban mersini ve ahududu, orta notasında yasemin ve menekşe, alt notasında ise amber ve misk bulunuyor. Kuvvetli güneş ışığı meyvelerinin İngiliz ruhu ile birleşmesinden doğan koku, canlı ve enerjik kadınları temsil ediyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Miu Miu, Fleur D’Argent

Yoğun sümbülteber kokusunun misk ile dengelenip alt notada paçuli ile buluşmasından oluşan Miu Miu Fleur D’Argent, çekici kokusuyla imza parfümünüz olabilecek nitelikte. Gümüş başlığını süsleyen pembe vintage kapağıyla da şık bir şişe tasarımına sahip.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Bvlgari, Goldea The Roman Night Absolute

Roma gecelerinden ilham alınarak oluşturulan parfümün üst notasında siyah erik ve ortak çiçeği, kalp notasında yasemin ve Madagaskar vanilyası, alt notasında ise siyah misk ve paçuli bulunuyor. Baştan çıkarıcı kokusu ile girdiğiniz her ortamda arkanızda iz bırakmanızı sağlayacak.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Christian Dior, Joy by Dior

Enerjik içeriğiyle adını tamamen yansıtan Christan Dior Joy by Dior; bergamot, mandalina, yaseminin alt notada sandal ağacı, sedir ve miskin harmanlanmasından meydana geliyor. Meyve ve çiçek kokularının hakimiyetinde olan parfüm hem kokusuyla hem de pembe şişesi ve kristal kapağı ile zarafeti temsil ediyor.

Goutal, Bois D’Hadrien Eau de Parfum

Unisex bir parfüm olan Goutal Bois D’Hadrien, hem zaten hem de odunsu kokular sevenler için ideal. Narenciye notalarının odunsu notalarla birleşmesinden oluşan koku, sizi büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Dolce & Gabbana, The Only One

Çiçeksi ve odunsu notalardan oluşan Dolce & Gabbana The Only One içeriğinde; bergamot, menekşe, süsen, kahve, paçuli ve vanilya bulunuyor. Kahve ile çiçek notalarının sağladığı mükemmel uyum, parfüm en can alıcı noktası. Gizemli kadınlar için yaratılmış.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Givenchy, L’Interdit

İlk olarak 1957 yılında çıkan Givenchy L’Interdit, 2018’de yenilenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Beyaz çiçek ve odunsu notaların birlemişiden oluşan parfüm zıtlıklardan doğan zarif bir koku. Cesur, ve özgür kadınları simgeliyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Tiziana Terenzi, Luna Collection

Tiziana Terenzi’nin sunduğu Luna Collection, Sirrah ve Mirach isimli iki parfümden oluşuyor. İki koku da baştan çıkarıcı kokuları temsil ediyor.

Luna Gold serisinin yeni iki parfümü Sirrah ve Mirach’ta, stilistik çaba her şeyden çok. Uzun yıllar süren çalışma ve araştırmalar sonucunda, bu zamana kadar parfüm dünyasında hakim olan piramit yapıdaki katı sınırları aşarak daha yeni ve bilinmez dünyaları keşfetmeye başladık.

Paola Terenzi

Sirrah’ın üst notasında safran, yeşil karabiber taneleri, ayva, çarkıfelek meyvesi orta nota osmantus, kakule, oksijen, gül, amber alt notasında ise huş ağacı, sandal ağacı, paçuli, deri ve beyaz miskler bulunuyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Mirach ise içeriğinde Isparta gülü, safran, muskat, misk, gül, paçuli, beyaz oud, davana esansı, gri amber, vanilya ve sandal ağacı bulunduruyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

İlkbahar Parfümleri

Estée Lauder, Bronze Goddess Eau Fraiche

Her sene limitli adetle üretilen Bronze Goddess Eau Fraiche, 2019’un bahar ve yazında da sizinle! Kremsi dokusu, içeriğindeki hindistan cevizi, kehribar, sandal ağacı ve vanilya özlerinin ışıltısı ile birlikte çekici bir aura yaratan parfüm, güneşin sıcaklığını ve serin bir deniz esintisini teninize sunuyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Tom Ford, The White Suede Collection Private Blend

Tom Ford’un yepyeni koleksiyonu White Suede, Jasmine Musk ve Musk Pure olmak üzeren 3 parfüm içeriıyor. White Suede, misk ve gül notalarının birleşiminden Jasmine Musk, yasemin çiçeği, ylang ylang ve paçuli gibi taze notalardan Musk Pure ise turunçgil, bergamot ve biberden oluşuyor.

Chanel, Chanel 1957

İkonik Les Exclusifs de Chanel serisine eklenen Chanel 1957 beyaz misk notasının hakimiyeti altında. Üst, orta ve alt notalarda bulunan beyaz misk, çiçeksi ve odunsu kokular ile harmanlanıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Elie Saab, Girl Of Now Forever

Girl of Now serisinin üçüncü parfümü Forever, “Hiçbir şey birlikte olmaktan daha eğlenceli değildir” mottosu ile yaratıldı. Arkadaşlığı ve eğlenceyi temsil eden parfümün üst ve orta notasındaki çiçeksi notalar, alt notada paçuli, misk ve vanilyayla birleşerek eşsiz bir koku deneyimi sunuyor.

Blend Oud, Oud Sapphire

Oud Sapphire, teninize rüzgarın ve güllerin kokusunu getiriyor. Açılışı gençliğe ve tomurcuklanan duyguların patlamasına referansla menekşeyle yapan kokunun kalp notasında gül bulunuyor. Koku, dip notasına eklenen udun etkisiyle yoğun, gizemli ve dumanlı bir karaktere bürünüyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Dolce & Gabbana, The Only One – 2

Dolce & Gabbana’nın The Only One 2 parfümü, feminenliğe vurgu yapıyor. Meyvemsi ve çiçeksi notalardan oluşan parfümün içeriğinde; kahve, menekşe ve gül bulunuyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Amouage, Love Tuberose

Çiçeksi ve meyvemsi koku ailesine ait olan Love Tuberose, Amouage’ın The Secret Garden koleksiyonun en yeni üyesi. Romantik bir kokusu olan parfümün çiçeksi notaları kalp notasında krem şanti ile birleşiyor. Şaşırtıcı kokuları seven kadınlar için ideal.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Emporio Armani, In Love With You

Emporio Armani’nin yeni parfümü In Love With You; canlı siyah kiraz, kehribar, yasemin ve zambak gibi floral notalardan oluşuyor. Şehir hayatının cüretkar kadınlarını temsil ediyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Gucci, Gucci Guilty Pour Femme

Gucci Gulity ailesinin yeni üyesi Gucci Guilty Pour Femme’nin üst notasında pembe biber ve bergamot, kalp notasında leylak, gül, menekşe ve ıtır yağı, alt notada ise paçuli ve amber bulunuyor. Etkileyici bir kokuya sahip olan parfüm, özgür ruhlu kadınları simgeliyor.

Yves Saint Laurent, Black Opium Intense

Yves Saint Laurent, daha güçlü ve daha cesur Black Opium Intense parfümüyle 2019 baharına damga vuruyor. İçeriğinde böğürtlen, yasemin, kahve, sandal ağacı ve vanilya notaları bulunan parfüm, arkanızda iz bırakacak nitelikte.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Tiffany & Co.,Sheer

İkonik Tiffany & Co. Eau de Toilette parfümünün daha büyüleyici bir versiyonu olan Sheer; frenk üzümü, mandalina, ylang ylang, süsen gibi floral notalardan oluşuyor. Lüksten vazgeçemeyen kadınlara özel.

Mancera, Cedrat Boise

Açılışı bergamut ve limonla yapan Cedrat Boise, taze ve odunsu notalardan oluşuyor. Odunsu kokularla harmanlanan ananas gibi beklenmedik meyvemsi notalar, ortaya harika bir parfüm çıkarıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Jimmy Choo, Fever

İlk olarak 2011 yılında piyasaya çıkan Jimmy Choo parfüm serisine bir yenisi daha eklendi. Fever’ın üst notasında erik ve greyfurt orta notasında güneş çiçeği alt notasında ise sandal ağacı ve hint baklası bulunuyor. Bahar için mükemmel bir parfüm seçeneği.

Proenza Schouler, Arizona Collector Edition

Kaktüs, orris, yasemin, portakal çiçeği ve misk gibi taze notaların harmanlanmasından meydana gelen parfüm, gizemli kokuları seven kadınlar için yaratılmış. Kokusunun yanı sıra şişesiyle de göz kamaştırıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Maison Margiela, Replica, Under the Lemon Trees

Tüm enerjinizi açığa çıkarak Under the Lemon Tress, taptaze limon ve turunçgillerin birleşiminden meydana geliyor. Parfümü teninize sıktığınızdan an hem kendinizin hem de çevrenizdekilerin modunu yükselteceksiniz!

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Yaz Parfümleri

Burberry, Her Blossom

Usta parfümör Francis Kurkdjian tarafından yaratılan Burberry Her Blossom, mandalina ve biberli notalarla açılıp, erik çiçeği ve şakayık notaları ile harmanlanıyor. Alt notalarındaki kremsi sandal ağacı ve misk, hafif-meyvemsi kokuya sıcaklık ve derinlik katıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Yves Saint Laurent, Mon Paris Floral

2019 yazının en çarpıcı parfümlerden Yves Saint Laurent Mon Paris Floral; datura çiçeği, beyaz gül, şakayık, yasemin ve manolya gibi floral kokuların narenciye ve şeftalinin ön planda olduğu meyvemsi kokularla harmanlanmasından meydana geliyor. İmza niteliğinde olan parfüm, yaz kokuları arasında favorilerimizden.

Tom Ford, Sole di Positano Acqua

Sole di Positano taze ve odunsu kokuların birleşeminden oluşan bir parfüm. Yenilenen malzemelerin egzotik bir karışımı olan Sole di Positano Acqua’nın üst notasında limon yaprağı, kükürt ve mandalina portakalları, orta notasında yasemin ve portakal çiçeği, alt notasında ise sandal ağacı bulunuyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Diptyque, Eau de Minthé

Diptyque’nin en yeni parfümü Eau de Minthé, Yunan Tanrısı Hades tarafından nane bitkisine dönüştürülen Minthé perisinden ilham alınarak yaratıldı. İçeriğinde eğrelti otu, lavanta, gül, sardunya ve nane notaları bulunan parfüm, taptaze kokusuyla tam yazlık.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Prada, Candy Night

Prada Candy Night, uzun yaz gecelerinde canlı, çekici ve şehvetli bir koku tercih eden kadınları kokusu… İçeriğinde portakal özü, kakao, çikolata, karamel, vanilya ve beyaz misk buluanan parfüm, feminen kokusuyla imza niteliği taşıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Gucci, Bloom Gocce di Fiori

Gucci Bloom serisinin daha hafif ve daha taze versiyonu Bloom Gocce di Fiori; yasemin tomurcukları, sümbül ve Çin hanımeli notalarıyla cildinde taze ve cesur bir koku isteyen kadınların favorisi.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

DKNY Be Delicious

Havuz partilerinden ilham alınarak yaratılan DKNY Be Delicious koleksiyonu; tatlı kokularının yanı sıra mavi, yeşil, pembe şişeleriyle de dikkat çeken üç parfüm içeriyor. Yaz ruhunu taşıyan en güzel parfümlerden! Koleksiyon Ağustos ayında piyasaya çıkıyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Miu Miu, Twist

Yaratıcı ve enerjik kadınları temsil eden Miu Miu Twist, kalp notasındaki elma çiçeği ve bergamotun, sedir ağacı ve pembe amber gibi odunsu notalarla harmanlanmasından oluşuyor. Çiçek ve odunsu kokuların mükemmel uyumunu sevenler için yaratılmış.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Hermés, Un Jardin Sur La Lagune

2019’un Mart ayında çıkan Hermes’in yeni parfümü, “Jardin” koleksiyonunun en yeni üyesi. Parfüm; manolya, 200 çeşit çiçeğe sahip pittosporum bitkisi, beyaz zambak ve deniz tersesi gibi taze notaların, odunsu kokular ile birleşmesinden meydana geliyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Tom Ford, Costa Azzurra Acqua

Yeni versiyonu ile karşınıza çıkan Tom Ford Costa Azzurra Acqua, tuzlu deniz havasını teninize taşıyor. İçeriğinde taptaze limon, ardıç meyveleri, mersin ve selvi yağı bulunan parfüm, aromatik kokuları sevenler için…

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri

Jimmy Choo, Floral

Sofistike, sade ve floral bir koku arıyorsanız Jimmy Choo Floral tam size göre. Taze meyve ve çiçek kokularının misk ile harmalanmasından oluşan parfüm, enerjik kadınları temsil ediyor.

2019'un En Yeni Kadın Parfümleri
Cemre Bosnalı Zeydanlı
Cemre Bosnalı Zeydanlı Tüm Yazıları