preloader

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

17.04.2023
Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Yazı Boyutu:

Yaz tatilini Bodrum’da geçirmeyi planlayanlar için Bodrum’un en iyi beach club’larını derledik.

Torba Beach Club’ları

Frankie Beach Club

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

İstanbul’un en sevilen fine dining restoranlarından biri olan Frankie, Bodrum’un en yeni oteli olan Susona Bodrum’un içine açtığı Frankie Beach Club ile Ege kıyılarına iyi yemek, kaliteli müzik ve şahane bir ambiyansı getiriyor. Torba’da masmavi ve oldukça izole bir konuma sahip olan Frankie Beach Club, alışılagelmiş Frankie tarzı kaliteli hizmet anlayışı, özel menüleri ve sıradanlıktan uzak eğlencesi ile hizmet veriyor. Gün ortasında 14.00’te hafif hareketlenmeye başlayan müzik, 18:00’e kadar yavaş yavaş ritmini yükselterek keyifli saatler yaşatıyor.

Susona Bodrum, Kaynar Cad. No:15, Bodrum/Muğla, 02522112783

{772109}

Yahşi Beach Club’ları

Dalga Social

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Ortakent Yahşi’de yer alan Dalga Social denizi, bohem dekorasyonu ve menüsüyle çok beğenilen yerlerden biri. 2021 yazında açılan mekan gündüz beach-restoran, akşamları ise restoran olarak misafirlerini ağırlıyor. Beach’i kullandığınız süre içerisinde belli bir limitte sipariş vermeniz bekleniyor buna karşılık da girişte herhangi bir ücret alınmıyor. Dalga Social Bodrum’un hem plaj hem de akşam yemeği menüsü ise ünlü şef Seray Öztürk imzalı.

Tersane Sok. No:4, Bodrum/Muğla, 05388337262

Sal Bodrum

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Bodrum Ortakent’te bulunan Sal Bodrum, güzel planlanmış bir beach’te denizin keyfini çıkarırken lezzetli atıştırmalık ve yemekler yemek isteyenlerin de bir araya geldiği bir yer. Deniz kenarına ‘beach food’ konseptli yemek servisi veren Sal’da akşamları uzun uzun oturup geniş menünün tadının çıkarılabileceği bir restoran kısmı da var. Sal Bodrum’un güzel yanlarından biri de plaja kedi ve köpeklerin kabul edilmesi.

Müskebi Mahallesi, Tersane Sok. No:16/22, Bodrum/Muğla, 05326898940

Cio Beach

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Bodrum’un yeni plajlarından olan Cio Beach, beğenilen hizmet veren tesislerden bir tanesi. Denize sıfır şezlongların, ahşap çardakların ve locaların olduğu beach’te giriş ücreti kadar harcama limiti veriliyor. Cio Beach, yemekleri, atıştırmalıkları, kokteyl ve kahveleriyle de olumlu yorumlar alıyor.

Hurma Sok. No:2, Bodrum/Muğla, 05321385920

{772090}

Göltürkbükü Beach Club’ları

Divan Bodrum

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Bodrum’dan en güzel yerlerde denize girmek istiyorsanız Divan Bodrum’un beach’inde bir gününüzü geçirmenizi öneriyoruz. Türkbükü’nün masmavi denizi özenli bir hizmetle birleşince, yaşadığınız güzel deneyim ikiye katlanıyor. Beach’te ister iskelenin üzerinde güneşin tadını çıkabilirsiniz, ister hamaklarda… Ancak biz akşamüzerine doğru bir kokteyl eşliğinde hamak keyfi yapmanızı öneriyoruz. Deniz ve güneşin yorgunluğunu bu dakikalarda üzerinizden atacaksınız! Ayrıca Divan Bodrum’un lezzetli mutfağından çıkan atıştırmalıklar veya yemekler ile gününüzü daha keyifli hale getirebilirsiniz. Otel yoğunluğuna göre dışarıdan misafir kabul ettikleri için gitmeden önce aramayı unutmayın.

Keleş Harim Cad. No:22, Bodrum/Muğla, 02523775601

Beach Modası İçin Stil Önerileri

Baobab Swim

Tarzınızda daha sade ve elegan bir görünüm tercih ediyorsanız bu mayotam size göre! Hafif parlak dokusu ve straplez kesimi ile zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Straplez Mayo

+ satın al

UDM

Siyah dikdörtgen formlu güneş gözlükleri en çok tercih edilen modeller arasında, bu gözlüğü stilinize uyarlayarak çarpıcı bir görünüm kazanabilirsiniz.

Siyah Güneş Gözlüğü

+ satın al

Vakko

Yaz modasının öne çıkan iki vazgeçilmez unsuru sizce de beyaz ve keten değil mi? Size önerimiz, bu spor şık plaj elbisesini listenize dahil etmeniz olacaktır.

Beyaz Plaj Elbisesi

+ satın al

Hereu

Hasır plaj çantalarında klasik tercihlerden biraz uzaklaşmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu bej plaj çantası ile stilinizi öne çıkarmanın tam zamanı!

Bej Plaj Çantası

+ satın al

Maça Kızı

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Bodrum’un en ses getiren plajlarından Maça Kızı, Türkbükü’nün vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Özellikle kumdan hoşlanmayanların tercihi Maça Kızı’nda, iskele üzerine kurulu beach club’da denize girerken iskeledeki merdivenler kullanılıyor. Hafta sonu happy hourlarıyla ünlü Maça Kızı, genellikle etnik ve deep house müzik çalıyor. Açık büfe olan öğle yemekleri de müdavimlerinin favorisi, özellikle mekanın lahmacunu ülke çapında gerek fiyatı gerek de lezzeti ile ünlenmiş durumda.

Narçiçeği Sokak, Bodrum/Muğla, 02523112400

Flamm

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

200 metre uzunluğundaki sahili, iki büyük iskelesi, çim alanıyla, güneş ve denizin tadını çıkarmak isteyenlerin adresi Flamm Bodrum, gündüz ve akşam için düzenlediği farklı konseptler ile ziyaretçilerine sınırsız eğlence vadediyor. Flamm’da gün boyu eğlenebilir, lezzetli yemekler yiyebilir ve harika kokteyller içebilirsiniz.

Akdeniz Cad. 30. Sok. No:3, Bodrum/Muğla, 02523577600

Kuum Beach

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Türkbükü’nde yer alan Kuum Hotel’in içerisindeki plaj, kendine ait koyu içerisinde, yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği eşsiz manzarasında huzur dolu bir tatil sunuyor. Özellikle tatilde sakinlik arayanların tercihi Kuum Beach, eğlenmek isteyenler için de Bodrum’un vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor.

Atatürk Cad. No:150, Bodrum/Muğla, 0252 311 00 60

Yalıçiftlik Beach Club’ları

Kempinski Hotel Barbaros Bay

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Dünya turizminin en prestijli ödüllerinden World Travel Awards’ın “Turkey’s Leading Beach” ödülünü 5. kez kazanan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, hem dinlenmek ve rahatlamak isteyenlerin hem de sınırsız eğlence arayışında olanların bu seneki tercihleri arasında öne çıkıyor. Ege’nin en güzel koylarından Bodrum Barbaros Koyu’ndaki eşsiz mavi tonlarında bir yolculuk vadeden otel, bembeyaz plajı ile sonsuza kadar bu ortamda kalma hissi yaratıyor. Ayrıca sadece 16 yaşından büyüklerin faydalanabildiği ve evcil hayvanların ve cep telefonları yasak olduğu Sessiz Plaj’ıyla kendinizi tamamen doğanın akışına bırakabileceğiniz bir ortam sunuyor. Tüm yaz boyunca çok özel etkinlerin olacağı Kempinski Hotel Barbaros Bay’de modadan sanata uzan geniş bir yelpazede beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Dışarıdan gelen misafirler de Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un plajından ücretli olarak faydalanabilirler.

Kızılağaç Mahallesi, Hacıgiden Cad No: 33/1, Bodrum/Muğla, 02523110303

Beach Modası İçin Stil Önerileri

Vakko

Keten gömlekler, kesinlikle beach stilinin en dikkat çekici parçası. Mayonuzla kombinleyeceğeniz keten gömlek ile sofistike bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Lacivert Keten Gömlek

+ satın al

Vakko

Şapkalar, kesinlikle kombinlerin tamamlayıcı parçası! Spor ve cool bir görünüm için mutlaka farklı modellerde şapkaları stilinize dahil etmenizi öneriyoruz.

Beyaz Şapka

+ satın al

Vakko

Mayo tercihinizi desenli mayolardan yana kullanmanızı öneririz, beach stilinin öne çıkan parçası mayonun farklı renk ve desenlerini tercih ederek tarzınızı farklılaştırmak mümkün.

Mavi Desenli Mayo

+ satın al

Santoni

Terlik, espadril, sneaker; beach'te tercih edebileceğiniz oldukça fazla ayakkabı seçeneği mevcut. Hem tarz hem de rahat olmak sizin için öncelik ise; önerimize göz atmalısınız.

Lacivert Plaj Terliği

+ satın al

Gümbet Beach Club’ları

Buddha-Bar Beach

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Gastronomi, konaklama, sağlıklı yaşam, müzik ve miksoloji alanlarında dünya çapında bir referans olarak kabul edilen efsanevi Buddha-Bar, neo-Asya sınırlarını aşarak, açık hava yaşam tarzı konseptli Buddha-Bar Beach Bodrum ile Caresse Bodrum’da seçkin misafirlerine saat 18.00’a kadar benzersiz bir beach deneyimi sunuyor.

Bodrum’un en güzel plajlarından birinde, denize bir taş atımı uzakta konumlanan Buddha-Bar Beach Bodrum, beyaz kumsalda barın imza müzikleri eşliğinde tropik bir kokteylin keyfini çıkarabileceğiniz bir cennet vadediyor. Lounge ve house türlerinin yerel müziklerle avangart bir şekilde miks edilmesiyle yaratılan Buddha-Bar listeleri, ziyaretçilerine olağanüstü bir deneyim yaşatıyor.

Asarlık Mevkii, Adnan Menderes Cad. No:89 D:6, Bodrum/Muğla, 05300618435

Gündoğan Beach Club’ları

Mivara Luxury Bodrum

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

İskeleden ya da plajdan denize girme alanı bulunun Mivara’da Bodrum denizinin tadını çıkaracaksınız. Işıl ışıl denize sahip plajda ister kumda isterseniz iskelede isterseniz de çim alanda vakit geçirebilirsiniz. Gün boyunca plajda vereceğiniz siparişlerin her birinin çok lezzetli olması da Mivara’nın en büyük artılarından.

Mivara Luxury Bodrum, Farilya Cd. No:9,Bodrum/Muğla; 02523113434

Escape Beach & Lounge

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Denize sıfır konumu, özel iskeleleri ve mavinin tüm tonlarını görebileceğiniz tertemiz deniziyle Escape Beach & Lounge, sizlere sonsuz mavi denizi ve havuzu ile rahatlatıcı ve eğlenceli bir yaz tatili deneyimi sunuyor. Doğal ahşap mobilyalar, halat detaylı huzur veren sakin tasarımı ile romantik bir atmosfer yaratılan bu plajda, restaurant ve bar bölümün tavanı ise doğal sazlar ile etkileyici günbatımı deneyimi yaşamanıza olanak sağlıyor. Tüm bunların yanısıra güneşlenme alanlarında gün boyu chillout, lounge ve etnik müzikler eşliğinde sosyalleşebilir, Escape’de bulunan 3 adet özel cabana ve “spa cabana ile de ayrıcalıklı hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kızılburun Cad. No:72 Bodrum/Muğla, 02523870600

Yalıkavak Beach Club’ları

Bodrum Edition Hotel

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Bodrum Edition Hotel’in içinde, Yalıkavak plajının beyaz kumlarının hemen dışında yer alan, zarif ve rahat bir stile sahip beach club, birbirinden lezzetli ev yapımı kokteylleri, özel kabinler içinde yer alan sonsuzluk havuzları ve havuz başında veya kumda servis edilen yerel ve uluslararası lezzetlerin birleşimleriyle misafirlerini şımartıyor. Saat 11.30’da açılan beach gün batımına kadar hizmet veriyor. Otelin içinde bulunan Morena isimli restoran gündüz restoranı olarak 12.00-18.00 saatleri arası hizmet veriyor. Sonrasında ise İnari Restoran hizmet vermekte. Ancak otelin bünyesindeki BRAVA özellikle ön planda çünkü mutfakta dünyaca ünlü Perulu göçebe şef Diego Munoz bulunuyor.

Dirmil Mahallesi, Balyek Cad. No 5A, Bodrum/Muğla, 02523113131

Moon Beach

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Bodrum’un en bakir koylarından biri olan Gökçebel’de yeşilin ve mavinin birleştiği bir noktada, denize sıfır konumlandırılmış Moon Beach, ziyaretçilerine bir masal diyarındaymış hissi veriyor. İki taraflı hamakların yer aldığı iskelesi ve bembeyaz kumsalının yanı sıra, lezzetli menüsüyle de Moon Beach, Bodrum’un en çok tercih edilen beach clubları arasında yer alıyor.

Dirmil Mahallesi Şendoğan Caddesi 43/2, Bodrum/Muğla, 02523877380

{772129}

Miya Beach

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Tilkicik koyunda özel bir konumda bulunan Miya Beach, misafirlerine eşsiz bir Bodrum tatili vadediyor. Eğlencenin ve tatilin rengini değiştirecek organizasyonlara ev sahipliği yaparken müziğin keyifli ritminin doğa ve muhteşem manzara ile bütünleştiği heyecan veren beach partileri ve özel mottolu happy hour organizasyonları ile Miya Beach, harikulade bir yaz tatili sunuyor.

Tilkicik Cad. 182. Sok, No:3, Bodrum/Muğla, 02523855959

Xuma Village

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Yıllardır kalitesini devam ettiren Xuma Village, bu yıl da müdavimlerinin vazgeçmeyeceği ve Bodrum’un öne çıkan beach clubları arasında yerini alıyor. Doğa ile uyum içinde kumsalı, iskelesi ve zarif dekorasyonu ile misafirlerini rahat ve huzurlu hissettiren Xuma’da, akşamüzeri kokteyllerini mutlaka denemelisiniz. Xuma, yalnızca altı yaşından büyük ziyaretçileri kabul ediyor. Alanda aynı zamanda kumsal voleybolu, su sporları için alanlar yer alıyor.

Küdür Cad. No:81, Bodrum/Muğla, 02523854775

Sand&Salt

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları
Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Yalıkavak’ın en yeni beach’lerinden olan Sand&Salt beğenilenler arasına girmeyi başardı. Tamamen kum zemine sahip plajda Veranda Yalıkavak’ın şefi Altuğ Tezer’in lezzetli casual snackleri ve imza kokteyller eşliğinde deniz, kum, güneş ve tuzun bir arada güzel bir eğlence ve dinlence anını misafirlerine bir arada yaşatıyor. Taş fırından çıkan lezzetlerle birlikte özellikle lime limon soslu levrek ceviche, bir klasik olan club sandviç, lime aioli ile servis edilen çıtır kabak ve tatlı olarak sand&salt mutlaka tadılması gereken lezzetler arasında.

Ayrıca çocuk menüsü de bulunan mekanda içeride harcama limitli olarak belirlenmiş bir giriş ücreti bulunuyor. Bununla birlikte dilerseniz loca da kiralayabiliyorsunuz. Otopark ve vale hizmeti de bulunan Sand&Salt 11.30-18.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Yalıkavak Mah. Çankaya Sk. Tilkicik Cd. No:3 Bodrum/Muğla; 05421924450

Bitez Beach Club’ları

Sarnıç

Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Bitez’de yer alan ve Bodrum’un en popüler yaz mekanlarından biri olan Sarnıç Beach, 1993’ten bu yana misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor. Tam bir müdavim mekanı haline gelmiş olan beach club’da, rahatlık ve samimiyet ön plana çıkıyor.

Çökertme Cad. No:23, Bodrum/Muğla, 05300343434

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları