preloader

La Mer The Concentrate: Güç Kaynağı

11.04.2019
La Mer The Concentrate: Güç Kaynağı

Yazı Boyutu:

Hassas bir cildiniz varsa, anti-agingden beklentiniz gergin ama bir o kadar da neme doymuş bir ciltse, sabah aynaya baktığınızda eşitlenmiş bir cilt tonu ve duru, aydınlık bir görünüm istiyorsanız, daha da önemlisi sizin için güzel cilt, kendi sağlığını koruyabilen ve kendini hızla yenileyebilen bir ciltse, La Mer The Concentrate’i mutlaka denemelisiniz

La Mer markasının tüm ürünlerinde, kurtarıcı içerik olarak yer alan Mucize İksir, bir uzay fizikçisi olan Dr. Max Huber tarafından, laboratuvarda cildinin yanmasıyla sonuçlanan bir kaza sonrasında ortaya çıktı. Yıllar süren deneyler sonrasında, kendini yenileyen deniz yosunlarından ilham alarak cildini rahatlatan ve görüntüsünü pürüzsüzleştiren Mucize İksir ve Crème’i tasarladı. Zaman içerisinde, La Mer bilim insanları Mucize İksiri, benzersiz bir soğuk sıkım işlemi kullanarak, daha güçlü bir seruma dönüştürmeyi başardı.

La Mer The Concentrate: Güç Kaynağı

The Concentrate, La Mer’in süper konsantre yapılı Mucize İksir ve The Stabilizing Ferment içeriğine sahip en güçlü serumu. Cildin hızlı yaşlanmasına, sarkmasına ve ton eşitsizliklerine neden olan çevresel faktörlere ve enflamasyona karşı cildi rahatlatmaya, onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı oluyor. Böylece cilt kendini daha hızlı yenileyerek, genç, ışıltılı, sağlıklı ve pürüzsüz bir hal alıyor.

La Mer The Concentrate: Güç Kaynağı

Mevsim değişikliklerinde cildi destekleyici, çok sıcak/soğuk hava koşullarında veya günlük şehir temposunda cildi koruyucu bir bariyer olarak kullanılabilen ürünü, ayrıca harika bir makyaj bazı olurak da kullanabilirsiniz.

La Mer The Concentrate: Güç Kaynağı

Tüm bunlardan sonra söyleyebileceğimiz son şey; ürünün bu kadar kült bir favori olması veya mucizeler yarattığıyla ilgili söylemler kesinlikle bir tesadüf değil!

Esra Er Kursan
Esra Er Kursan Tüm Yazıları