preloader

İş Çıkışı Buluşma Durağı: Sail Loft Retro Society

08.03.2019
İş Çıkışı Buluşma Durağı: Sail Loft Retro Society

Yazı Boyutu:

Kaliteli müzik ve lezzetli yemeğin birleştiği Sail Loft Retro Society’i keşfedin.

Bodrum Gündoğan’dan tanıyacağınız, koyun simgesi ve müdavim mekanı haline gelmiş olan Sail Loft ailesinin yeni üyesi Sail Loft Retro Society, misafirlerini Topağacı’nda bulunan keyifli yeni mekanında ağırlıyor. Sabah 10’dan itibaren kapılarını açan mekan, günün her saati keyifli vakit geçirmek için birebir ancak özellikle akşamüstleri aperitivo saatleriyle Nişantaşı’nın bu anlamdaki boşluğunu dolduruyor. Pazar günleri ise müzik ve lezzetin ön plana çıktığı bir brunch menüsü var. Plaktan çalınan müzikleri, otantik ambiyansı ve lezzetli menüsüyle kısa sürede akşamüstü buluşmalarının vazgeçilmezi haline geleceğine eminiz. Eğer nostaljiyi seviyorsanız, tek başınıza bile gittiğinizde kaliteli müzik ve içeceklerle hoş vakit geçirebilirsiniz.

İş Çıkışı Buluşma Durağı: Sail Loft Retro SocietySadece plaktan müzik çalınıyor

Adına yakışır şekilde döşenmiş olan Sail Loft Retro Society, içeri ilk adım attığınız andan itibaren sizi 50’li yıllara götürüyor. Renklerin oluşturduğu şık kontrast, vintage mobilyalar ile uyumlu bir ambiyans yaratıyor. Sadece plaktan müzik çalınıyor olması, mekanın retro ambiyansını daha da eşsiz hale getiriyor. Bodrum’daki müdavimlerinin bileceği üzere müzik, Sail Loft’un oldukça önemli bir parçası. Oldukça geniş bir plak koleksiyonunun mevcut olması sebebiyle günün her saatine uygun keyifli müzik dinlenebiliyor.

İş Çıkışı Buluşma Durağı: Sail Loft Retro Society

{771372}

Menüde neler var?

Kahvaltıdan akşam yemeğine uzanan geniş menüde farklı tabaklar yaratılmış. “Yeşil Kahvaltı” konseptı altında brokoli, avokado, ıspanaklı Fried Egg Bowl, sote brüksel lahana ve fesleğenli çırpılmış yumurta gibi seçenekler servis ediliyor. Menünün yıldızı olan tapaslar ise hem gün içerisinde hem de aperitivo için ideal. Seçkin bir içecek menüsünün dışında Sail Loft Retro Society’nin kahveleri de oldukça iddialı! Özel getirdikleri kahveler, kaliteli kavurucular tarafından kavrulduktan sonra servis ediliyor. Çok yakında kendi kahve markaları ile de sürpriz yapmayı planlıyorlar.

İş Çıkışı Buluşma Durağı: Sail Loft Retro SocietyTeşvikiye Mah, Ahmet Fetgari Sok, Ömer Bey Apt No: 17;

0212 261 83 03

Başak Güsar
Başak Güsar Tüm Yazıları