preloader

Moda Tutkunları İçin Hediye Önerileri

21.11.2023
Moda Tutkunları İçin Hediye Önerileri

Yazı Boyutu:

Yılın en ışıltılı, en kutlamalı zamanı geldi! Her sene yılbaşı hediyelerinizi son ana bırakıp kararsızlıklar mı yaşıyorsunuz? Bu sene yardımınıza OGGUSTO olarak koştuk ve moda tutkunlarına uygun hediye rehberini hazırladık…

Caddelere asılan ışıklar, evlerimizi süsleyen ağaçlar, birlikte tadı çıkarılan uzun sofralar, biriktirilen anılar ve birbirimize verdiğimiz minik hediyeler yılbaşı yaklaştıkça içimizdeki heyecanın sebepleri. Hele bir de bu süreçte hediye verdiğimiz kişinin yüzündeki mutluluğu görmek paha biçilemez. Bir hediyenin ise püf noktası karşıdakini tanıyabilmek ve zamansız, yıllarca alan kişiyi hatırlatarak kullanılabilecek parçalar seçmek. Ama sizde yılbaşında parfüm veya çorap almaktan sıkıldıysanız, moda tutkunu sevdiklerinize hem trend hem de klasik bir ürün bulmaya çalışıyorsanız listemizi kaçırmayın.

Soğuğa Karşı En Tarz Aksesuar; Eldiven

Kışın gelmesiyle birlikte ellerimiz kuruyor ve patlıyor. Neyse ki birbirinden güzel eldivenlerle moda imdadımıza koşuyor. Size de hediye alacağınız kişinin hangisi daha çok hoşuna gider onu seçmek kalıyor; hiç eskimeyecek, modası geçmeyecek, sofistike bir hava katacak bir çift siyah deri eldiven mi yoksa içini ısıtacak, rengarenk, eklektik ve rahat yün eldivenler mi?

Kışın Olmazı; Şovun Yıldızı Şapkalar

Şapkalar hem yazın hem de kışın kombinlerimizin yıldızı olmayı nasıl başarıyor? Bu kış da markaların yeni sezon koleksiyonlarında dikkat çeken şapkalar mevcut. Peki o klasik bir Fransız beresi kadını mı, sporcu mu yoksa trendleri kaçırmayan bir bucket kadını mı?

Çanta Hiç Bir Zaman Yanıltmaz

Hediye paketimden çanta çıksa kendimi şanslı hissederdim sanırım. Sizin için kış aylarında kalın kalın montlarla kullanımı daha pratik olan bu sezonun öne çıkan omuz çantalarını derledik. İster trend renklerle, trend modeller ister hiç eskimeyecek klasik modeller, çanta sevdiklerinizin yüzünde gülümseme bırakacaktır.

Sezon Trendlerini Takip Edenlere Mary Jane Babetler

Peki alacağınız kişi hangi tarafta; çanta mı ayakkabı mı? Eğer cevap ayakkabıysa sezonun en trend modeli Mary Jane’lerden daha iyi bir seçenek olamaz. İster jeanlerle ister elbiselerle kombinlere rahat bir şıklık katan bu klasiklere gardropta her zaman yer vardır.

Klasik Tarzından Ödün Vermeyenlere Blazerlar

Kışın en büyük kurtarıcılarımızdan biri de blazerlar olmalı. Rahat bir jean bir tişörtle ya da soğuk havalarda elbisenizin üstüne ne giyeceğinizi bilemediğinizde blazerlar sizin için hep orada. Birine yıllarca keyifle kullanabileceği bir parça almak da onu düşündüğünüzü gösterecektir.

İçinizi Isıtacak Pijamalar

Yılbaşı diyince aklımızda ilk canlanan da sezona göre dekore edilmiş evde loş ışıkta bir battaniye altında oturup sıcak bir şeyler içmektir. Yılbaşının bu “cozy”, sıcak ve insanı güvende hissettiren ruhuna uygun, aldığınız kişiyi sevginizle sarıp sarmalayacağınız pijamalar güzel bir hediye olacaktır. Yumuşacık kumaşların içinde, kışın soğuğu ve karanlığına karşı sevdiklerinizi rahatlatmanın güzel bir yolu.

Yılbaşı Parıltısını Ellerinize Taşıyın; Yüzük

Takıdan daha kalıcı ve unutulmaz ne hediye edilebilir ki? Yıllarca saklanacak hatta nesilden nesile aktarılacak takılar her kutlama için en değerli hediyelerden. Her tarafın ışıl ışıl olduğu bu dönemde, yılbaşının parıltısını sevdiklerinizin üzerine yansıtacak takılar arasından yüzükleri inceledik. Sevdikleriniz baktıkça sizi hatırlasın diye…

Minik Ama Gönül Çalacak Cüzdanlar

Cüzdan, özenle hazırlanmış, minik, genellikle deri bazen de farklı kumaşlarla yapılmış, oldukça değerli küçük bir aksesuardır. Her parçası minik minik, tek tek dikilen cüzdanları değerli kılan ise verilen emektir. Belki de bu küçük objeye verilen özen ve emek sizin de sevdiklerinize verdiğiniz özen ve emeğin bir sembolü olur.

Kapak görseli: Mach & Mach

OGGUSTO
OGGUSTO Tüm Yazıları