preloader

Her Makyaj Çantasında Olması Gereken 8 Ürün

Her Makyaj Çantasında Olması Gereken 8 Ürün

Yazı Boyutu:

Her kadının makyaj çantasında mutlaka olması gereken 8 ürün ile tanışın!

Makyaj çantanızın en altına baktığınızda kullanmadığınız kaç ürün çıkar? Kullanmadığınız ama ya kullanırsam diye çantanızda tuttuğunuz ürünleri deşifre etmek zor olabilir, bu yüzden sizin için gerekli olanları çıkardık. Sizin için hazırladığımız bu liste ile koleksiyonunuzun tamamını temizleyip yeniden başlamaya ne dersiniz?

1

Cilt Tonunu Eşitleyen Renkli Nemlendirici

İster yoğun tempolu bir iş günü olsun ister gece arkadaşlarınızla buluşacağınız bir yemeğe gidiyor olun, renkli nemlendiriciler her zaman hayat kurtarıcı bir kozmetik ürünü olmuştur. Kızarıklığınızı ya da cilt tonunuzu hızlı bir şekilde eşitlerken, aynı zamanda da cilt bakımı yapan bu nemlendiriciler, makyaj çantanızın gözdesi olacak. Renkli güneş kremlerini incelemek için tıklayın.

Bobbi Brown Nude Finish Tinted Renkli Nemlendirici SPF 15

İnce çizgilerin görünümünü yumuşatan bu renkli nemlendirici, içeriğindeki antioksidanlar ve vitaminler sayesinde de cildi koruyup cilde hafif bir kapatıcılık sağlıyor. Doğal cilt tonunun ışıltısının ortaya çıkmasına yardımcı olan renkli nemlendirici normalden kuruya dönük ciltler için ideal!

Nars Radiant Tinted Moisturizer

Kapatıcılığı yüksek bir renkli nemlendirici arayanlar için kesinlikle ideal olacak olan bu ürün, özellikle morluklar, kılcal damarlar ve lekeler gibi zorlu renk eşitsizliklerini kolaylıkla kapatabiliyor. İçeriğindeki hafif ışıltılarla da cilde daha canlı bir görünüm sağlıyor.

2

Aydınlık Bir Görünüm Veren Concealer

Her Makyaj Çantasında Olması Gereken 8 Ürün

Kapatıcı, güzelliğin mucize ürünüdür. Sizi aydınlatabilir, en sinir bozucu kusurları gizler ve birkaç saat uykunuzda bile uyanık kalmanıza yardımcı olur. Ayrıca göz kapakları ve dudaklarda bir astar olarak da kullanabilirsiniz.

YSL Touche Eclat Radiance Perfecting Pen

İşk çıktığı günün üzerinden yıllar geçse de bu ürün hâlâ dünyanın her yerinde en çok satılan concealer olarak günlük makyajınızın vazgeçilmezi olacak Touche Eclat. Başarılı renk seçenekleri ve yumuşak dokusu sayesinde çizgilenmeye sebep olmuyor ve cildinizle bir bütün içerisinde oluyor.

Tarte Double Duty Beauty Shape Tape Contour Concealer

Güzellik gurularının dilinden düşürmediği bu ürün, kapatıcılık ve kalıcılık konusunda rakiplerini her zaman geride bırakmıştır. Orta-yoğun kapatıcı özellikli, derin gözaltı çizgilerine bile dolmayan concealer, doğal bitişli ve kurutmayan yapıda.

{51471}

3

Yanaklara Canlılık Sunan Allık

Çok fazla uygulandığında palyaço yanaklara sahip olabilecekken, yeterli miktarda ve doğru bölgelere uygulandığında tüm gençliği ve canlılığı yüze getiren allıklar, pratik makyajın vazgeçilmezleri şüphesiz.

Anastasia Beverly Hills Stick Blush

Ciltte eriyen ve harika bir bitişle ışıltılı, doğal görünümlü bir renk yaratan allığın pratik paketlemesi ve hafif hissiyatı makyaj çantaları için ideal.

Guerlain Rose Aux Joues

Guerlain’in bu allığı bir fırça darbesi ile bile yanaklara natürel bir renk vermekte oldukça başarılı. Güneşten hafif kızarmış ya da utandığınızda oluşan natürel al al yanaklardan istiyorsanız bu allık sizin için vazgeçilmez olacak.

4

Çekici Bakışlar Sunan Maskara

Ne zaman kendinizi yorgun ve uykulu hissederseniz, gözlerinizi uyandırmanız için bir maskara yeterli olacaktır. Gözlerinizin iki kat daha büyük ve canlı gözükmesi için yapmanız gereken ise maskarayı alt ve üst kirpiklere eşit ve iki kat sürmek olacak.

Lancome Grandiose

Geniş açılı yelpaze fırçası olan Grandiose, farklı ve kıvrımlı yapıdaki fırça şekli ile en uç kirpiklerinize kadar ulaşıp kıvrık, hacimli ve tek tek ayrılmış kirpikler elde etmenizi sağlıyor.

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Dünyanın bir numaralı waterproof maskarası nedir?” diye sorsalar, cevabı kesinlikle bu maskara olurdu. Kirpikleriniz ne kadar kuvvetli olursa olsun bu maskara kirpiklerinizin daha önce hiç görmediğiniz yanını ortaya çıkaracak. Özel formülü sayesinde kirpikler iki kat siyah olup daha yoğun ve su geçirmez hale geliyor. Kum saati şeklindeki fırçası ile daha uzun ve kıvrık kirpiklere ulaşmak ise bu maskara ile çok daha kolay.

{118639}

5

Gözleri Belirginleştiren Eyeliner

Eyeliner ile çok sayıda görünüm oluşturabilir, kirpiklerinizin arasına hafifçe vurgular atarken bile, gözlerinizi daha belirgin ve genç bir görünüm için tanımlayabilir, daha dolgun görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Nyx Epic Ink Eyeliner

Keskin kuyruk severler buraya! İnce ve esnek bir fırça ucuna sahip olan bu yoğun pigmentli, suya dayanıklı eyeliner, kolaylıkla siyah dümdüz bir kuyruk elde etmenizi sağlar.

Benefit Cosmetics Mini Roller Liner

İpince bir eyeliner çekmek istiyorsanız Roller Liner ile doğal görünümü yakalayabilirsiniz. Mat sıvı eyeliner, keskin kontrollü çizgiler için hassas bir keçe ucu pürüz vermeyecek süper pürüzsüz bir uygulamayı kolaylaştırır.

6

Çarpıcı Dudaklar Sunan Ruj

Her Makyaj Çantasında Olması Gereken 8 Ürün

Parlak ve bakımlı bir dudak, yüzü güzelleştirmenin en pratik ve zevkli yoludur. O yüzden makyaj çantanızda önemli bir yere sahip olacak bu rujlar sizler için vagzeçilmezler arasında olacak.

Yves Saint Laurent Rouge Pure Couture

Kuru dudaklar için favori marka olan YSL’nin nemlendirici renkleri, hassas dudak bölgesini kurutmadan tüm gün dayanır. SPF 15 içerir.

M.A.C Locked Kiss Ink

M.A.C Locked Kiss Ink 24HR Likit Mat Ruj serisinin içeriğinde çarkıfelek meyvesi yağı, hindistan cevizi yağı ve shea yağı bulunuyor. Rujlar dudaklarınızı beslerken aynı zamanda “hiç yokmuş” hissi veriyor.

7

Çabasız Bir Güzellik Veren Kaş Ürünleri

Tam, kabarık bir kaş çifti sadece trend olduğu için değil, aynı zamanda size çok taze bir görünüm kazandırdığı için de önemli. En doğal görünüme sahip olmak için, önce her zaman kaşınızın sonundan uygulamaya başlayın ve sonra ortaya doğru hareket edin.

Anastasia Beverly Hills Kaş Belirginleştirici

Etkileyici görünümlü fakat boşlukları yapay bir görüntüye yol açmadan doldurmak istiyorsanız, bu ürün tüm isteklerinizi karşılayacak.

24 Hour Brow Setter Clear Brow Gel

Nasıl ki saçlarınıza derinlik kazandırmak için aralara ince ince saçınızdan bir iki ton açık röfleler attırıyorsanız, bu ürün de kaşlarınıza aynı işlemi sağlıyor. Yoğun olarak uygulandığında kaşlarınızda geçici olarak daha açık ama dolgun bir görünüm elde etmek mümkün. Kaşlarınızı 24 saat istediğiniz şekilde sabitler.

{37096}

8

Gündüzen Geceye Uyum Sağlayan Far Paleti

Yüzünüze basit bir göz farı ekleyerek, ofis görünümünüzden gece görünümünüze geçebilirsiniz. İster dumanlı bir göz olsun, ister basit bir altın ışıltı olsun, görünümünüzü bir tutamda yükseltebilirsiniz. Bu farlar ise bunu yapmak için mükemmel seçim olacak.

Tom Ford Eye Color Quad

Kremsi dokusu ile ciltte kolayca dağılan Tom Ford’un far paletini, birçok farklı ton seçeneği ile satın alabilirsiniz.

Tartelette™ Toasted Amazonian Clay Paleti

Tarte’ın artık bir kült haline gelmiş olan Tartelette™ far paleti çok yönlü olarak kullanabileceğiniz 12 ton ile günlük ve gece makyajı için kurtarıcınız.

Cemre Bosnalı Zeydanlı
Cemre Bosnalı Zeydanlı Tüm Yazıları